Sklopn? ter?e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
----------
Naposledy upravil(a) milius dne 18 črc 2009 22:48, celkem upraveno 1 x.
2 milius : Tak jen pro osvěžení paměti a doporučuji čist pozorně.
Toto píše sportovec o TRÉNIGOVÉM terči:K tomu kválikovi - sklopce. Mám ho uz doma, zatím zkoušeno doma na 15m. Je to tak, že králik po správném zásahu nelehne. Zmizí žluté kolečko v králíkovi a druhé se mu objeví dole pod zadkem. Pak trefíš to kolečko dole a objeví se to v králikovi. Funguje to spolehlivě, dvojí redukce taky a celkově je to bytelný výrobek. Na FT to nebude ale pro trenink super zaležitost. Cena je dost vysoká 1.500,- Kč. Pokud srovnám s Gamoplchem tak by adekvátní cena mela být tak cca 700 - 800,- Kč
A Tvá reakce: Tak to je pěkná opičárna.To mi přijde,že ten králik tam vlastně ani nemusí být přítomen,když z poloviny střílim mimo něj
Více zde od 5tého příspěvku odspoda http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=75 na str. 6, 7, 8 a 9.
Já jsem taky nepsal že je tento terč na HFT/FT ale jak píše prodejce trénigový.
Reagoval jsem pouze na gandikův příspěvek:"me se ty sklopky hodne libi ale chtel bych strilat tak na 50m tazke by to chtelo neco bez snurky" " ja myslel neco bes snurky a bez dalkovyho treba tohle chtel jsem si to koupit ale nakonec sem to neudelal. vypada to ze to je udelany z dost tenkyho plechu.
zajimal by me mechaznizmus jak je to udelany abych to moh udelat treba ze 4ky nebo 3ky plechu."
Takže proti gustu žádnej dišputát, ať si každej střílí na to na co má ne
soudruzi

Toto píše sportovec o TRÉNIGOVÉM terči:K tomu kválikovi - sklopce. Mám ho uz doma, zatím zkoušeno doma na 15m. Je to tak, že králik po správném zásahu nelehne. Zmizí žluté kolečko v králíkovi a druhé se mu objeví dole pod zadkem. Pak trefíš to kolečko dole a objeví se to v králikovi. Funguje to spolehlivě, dvojí redukce taky a celkově je to bytelný výrobek. Na FT to nebude ale pro trenink super zaležitost. Cena je dost vysoká 1.500,- Kč. Pokud srovnám s Gamoplchem tak by adekvátní cena mela být tak cca 700 - 800,- Kč
A Tvá reakce: Tak to je pěkná opičárna.To mi přijde,že ten králik tam vlastně ani nemusí být přítomen,když z poloviny střílim mimo něj
Více zde od 5tého příspěvku odspoda http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=75 na str. 6, 7, 8 a 9.

Já jsem taky nepsal že je tento terč na HFT/FT ale jak píše prodejce trénigový.
Reagoval jsem pouze na gandikův příspěvek:"me se ty sklopky hodne libi ale chtel bych strilat tak na 50m tazke by to chtelo neco bez snurky" " ja myslel neco bes snurky a bez dalkovyho treba tohle chtel jsem si to koupit ale nakonec sem to neudelal. vypada to ze to je udelany z dost tenkyho plechu.
zajimal by me mechaznizmus jak je to udelany abych to moh udelat treba ze 4ky nebo 3ky plechu."
Takže proti gustu žádnej dišputát, ať si každej střílí na to na co má ne

soudruzi

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Kralik je opravdu skvely na trenink, zejmena na vzdalenosti od 35 do 55metru. Ten tercik co se po zasahu killzony objevi zajicovi pod zadnici ma prumer 40mm coz na 40 - 50 bm je bezna velikost soutezniho terce - killzony. A kdyz strilime na kratsi vzdalenosti s redukci, tak to bereme jako trenink, jedna rana tezsi terc, druha lehci.
Pravdou je, ze na Gamo sklopky uz vubec nestrilime, jen na toho zajocha. S Irmou soutezime, sedime vedle sebe, kazdy svoji vetrovku a stridame se po dvou vystrelech na zajice nebo kralika, ci co to je ale to je uplne fuk.
Sklopky se spagatama jsou jasnym tercem na soutez ale zajoch je idealni na zahradu - " trenink "
. Proste ho jen zapichnes do zeme a strilis a strilis ...
Pravdou je, ze na Gamo sklopky uz vubec nestrilime, jen na toho zajocha. S Irmou soutezime, sedime vedle sebe, kazdy svoji vetrovku a stridame se po dvou vystrelech na zajice nebo kralika, ci co to je ale to je uplne fuk.
Sklopky se spagatama jsou jasnym tercem na soutez ale zajoch je idealni na zahradu - " trenink "

T
Tak to věřím... Práce hodně... Máš moje uznání, tolik jich udělat... Máš je všechny otestovaný, chodí všechny tak, jak mají?
Cogito ergo armatus sum.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Sršen , já chci datla já chci datla chci a chci a chci
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
re
a to se ti vyplati za to kilo co za to dostanes ?:) ne fakt obdivuju tu pili
hned ale vyvstava otazka..to se asi hodne nudis co?:D

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Prodávat je v životě nebudu. A čas který jsem s tím strávil byl brán rodině.
To jest příjdu s fabriky domu, sednu si ke sklopkám a dělám je až do večera a víkendy jsou zabitý celý. Ani kvůli tomu nemám čas na střílení.
Když jsem udělal prvních10 tak mi manželka řekla, že jsem blázen.
Když mám skoro dalších 10 hotovejch, tak mi manželka říká, že jsem blbec. A v plánu mám další a to říká proboha.
Pánové, ale já toho zabitého času vůbec nelituji, protože kdo by se mohl pochlubit takovou zoo jakou mám já a takovým počtem sklopek.
To jest příjdu s fabriky domu, sednu si ke sklopkám a dělám je až do večera a víkendy jsou zabitý celý. Ani kvůli tomu nemám čas na střílení.
Když jsem udělal prvních10 tak mi manželka řekla, že jsem blázen.
Když mám skoro dalších 10 hotovejch, tak mi manželka říká, že jsem blbec. A v plánu mám další a to říká proboha.
Pánové, ale já toho zabitého času vůbec nelituji, protože kdo by se mohl pochlubit takovou zoo jakou mám já a takovým počtem sklopek.