Zdar,
asi před týdnem mi došel tento ''samopal''. Koupil jsem to u afg za 6250kč+doprava(215kč).
Původně jsem přemýšlel zda to má cenu kupovat po tom co jste tady diskutovaly, ale pak jsem si řek,l že to zkusím.
Flobertka mi došla v celku dobře zabalená a ve velmi dobrém stavu (nově nastříkaná) jediný co to hyzdí je teda díra jak do vrat u závěru(no hold někudy se ten přebytečnej tlak odvést musí). Jinak v celku to aji dobře střílí na 25m to prostřelí plechovku(a lze se s tím trefit a je to docela přesný) . Za ty prachy je to dobrý si to promyslet zda to koupit či ne. Ale já jsem zatím s tím spokojen. Nabíjení ze zásobníku je fakt dobře udělaný a pěkně to funguje. Jediný co bych to mu vytkl je že to dělá hluk neúměrný výkonu a že ten odfuk mohly udělat nějak jinak.
Jinak foto sem hodím, až budu mít víc času
Samopal vz.58 6mm Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Flobertk samopal vz. 58 s pevnou pažbou kal. 6mm
Re: Samopal vz.58 6mm Flobert
Čau,
podařilo se mi získat od výrobce přesnější fotky.
podařilo se mi získat od výrobce přesnější fotky.
Naposledy upravil(a) Smazaný uživatel 9461 dne 24 srp 2014 15:34, celkem upraveno 1 x.
Re: Samopal vz.58 6mm Flobert
a poslední.
A pozor od výrobce jsem se dozvěděl že nejde dělat rozborku a sborku (vše je na pevno oddělat jde pouze zásobník).
A pozor od výrobce jsem se dozvěděl že nejde dělat rozborku a sborku (vše je na pevno oddělat jde pouze zásobník).