Takze po mnoha a mnoha tydnech jsem nakonec zvitezil a spoust od KIDa mam doma

Pro pripadne zajemce uvedu, kde se mi to povedlo. Tak v prvni rade musim pripomenout, ze z firem ktere KIDa vedou, do CR neposila nikdo. Bez vyjimky! Takze pokud nemate v USA znameho, jedinou moznosti je vyuzit preposilaci adresy. Ja jsem pouzil schranku od spolecnosti zasilkovasluzba.com ale existuje jich samozrejme vice. Takze jsem nyni jiz s US adresou zkousel znovu koupit KIDa. Vetsina obchodu po zjisteni, ze mam CZ kreditku objednavku okamzite stornovala, nastesti nakonec jeden KIDa poslal. Je to
www.gunkings.com a prestoze jim musi byt jasne ze nejsem obcan US, na americkou adresu mi KIDa bez problemu poslali. Jinak ze zkusenosti velice doporucuju nedrazdit obchodniky soucasnym objednavanim zbozi ktere neni skladem a zbozim na ktere jsou nejake restrikce. Konkretne vysokokapacitni zasobniky. Bylo by smutne nedostat spoust kvuli zasobniku.. Jinak doporucuji k uz tak drahemu KIDovi vybrat drazsi variantu s rovnou spousti a dlouhym vyhazovacem. Kdyz uz to stoji tolik penez, tak at to nema chybu

No a na zaver se podelim se zkusenosti na celnici. Na papire bezne urceneho k vyzve o dolozeni ceny zbozi (faktury amici zasadne nepribalujou) bylo neco pripominajiciho upozorneni na trestny cin nedovoleneho ozbrojovani a vyzva k urychlenemu dodani povoleni k dovozu zbrani. Az jsem se divil, ze si pro me neprisli zakuklenci

Takze jsem tam druhy den radeji zasel osobne a vyzbrojen hromadou papiru ze kterych bylo jasne, ze se jedna opravdu o spoust a ta fakt neni hlavni soucasti zbrane a tudiz povoleni netreba. Tam me ale zcela odzbrojil celnik, ktery zadny papiry nechtel a rekl mi, ze postaci tomu nerozumej a obcas prehanej. Priste postaci kratka veta v mailu (ze nejde o hlavni soucast zbrane a ze je to pro osobni potrebu) a printscreen obrazovky kde bude cena zbozi pro vypocet DPH..
Tak snad to pomuze ostatnim