To bonanza: Moje Puma je nerezová, koupil jsem v únoru 2002 a střílím z ní asi tolik jako Ty, tak si ty svoje počty vynásob pěti nebo šesti rokama a máš její počet vystřelenejch nábojů.

Jinak střílí velmi přesně, taky hezky vypadá, vyleštil jsem pouzdro závěru a obě hlavňový objímky do vysokýho lesku, dřevo jsem zbavil tý jejich nesmyslný napouštěcí látky co vypadá jako asfalt, vybrousil do hladka a napustil olejem. Plastovej podavač zásobníku (takovej ten hnusnej žlutej chlupatej špunt) jsem nahradil pěkným mosazným. Je to velká krasavice, ale to podávání magnumů mě fakt sere.

Furt to není ono. Měl by někdo tip na puškaře, kterej by se tím dal zaúkolovat?
To Dancek: Je to normální. Ten problém má s těmito zbraněmi spousta lidí, je to běžnej dotaz i na americkejch fórech. Řešej to instalací vyšší mušky. Já ty brazilský indiány podezírám z toho, že ty flinty ve fabrice zkoušeli jen s municí 38 Spl., protože tu podávaj dobře a rozsah hledí mu taky odpovídá. Apropos, máš Rossi, nebo Tauruse? Jestli jsi ji kupoval novou a je to Rossi, musela být pěkně dlouho ve skladu, protože Taurus tu výrobu převzal už v roce 2003, nebo tak nějak.
Ještě k těm nízkejm muškám: Můj otec si před lety koupil malorážku Rossi, tu pumpu, taky je to kopie Winchestera. V ráži 22 Mag. a ta na 30 metrů střílela s hledím úplně dole cca 35 cm nad záměrnej bod, tedy výrazně víc, než Tvoje Puma. Muška se musela zvýšit o nějaký 4 nebo 5 mm. Nevýhodou tý zbraně je, že nemá možnost žádnýho méně výkonnýho střeliva, se kterým by chodila líp.