Recenze na 10-40x56 noname - budete p?ekvapeni :)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...pro boha..nac strilet?.udelej si normalni ctverec odpovidajici velikosti na papir,upni puskohled aby byl stabilni a klikej..uvidis jasne jestli vse sedi a eliminujes nepresnposti pri strelbe...to jsou rady porad.
Aby se ti to lehce pocitalo:Na vzdalenosti 27,6 metru udelej 3 ctverece 80mmx80mm(melo by sedet 10 kliku),160mmx160mm(20kliku),240mmx240mm(30kliku)
Aby se ti to lehce pocitalo:Na vzdalenosti 27,6 metru udelej 3 ctverece 80mmx80mm(melo by sedet 10 kliku),160mmx160mm(20kliku),240mmx240mm(30kliku)
Re: Recenze na 10-40x56 noname - budete překvapeni :)
No, to zní pro mě podstatně jednodušeji. Díky za tip.
Tady posílám to podsvětlení - moc to neumím vyfotit, ale podstatu pochopíte. Každopádně mě těší, že podsvětlený je jen prostředek kříže. Čímžto je způsobené to zabarvení u maximálního zoomu.
1. obrázek je střední podsvětlení 3. stupeň
zbývajíci dva jsou s maximálním podsvětlením. V reálu to zabarvení vypadá jinak není je asi poloviční a netvoří tak ohraničený prstenec, ale hrubou představu to dá.
Filip
Tady posílám to podsvětlení - moc to neumím vyfotit, ale podstatu pochopíte. Každopádně mě těší, že podsvětlený je jen prostředek kříže. Čímžto je způsobené to zabarvení u maximálního zoomu.
1. obrázek je střední podsvětlení 3. stupeň
zbývajíci dva jsou s maximálním podsvětlením. V reálu to zabarvení vypadá jinak není je asi poloviční a netvoří tak ohraničený prstenec, ale hrubou představu to dá.
Filip
a tady je ještě 3. intenzita s nejmenším přiblížením
(ten okraj taky neodpovídá skutečnosti, prostě nevím jak to vyfotit bez toho)
(ten okraj taky neodpovídá skutečnosti, prostě nevím jak to vyfotit bez toho)
Podle fotek je to teda docela solidní tunel...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
ale ale, dyt píšu, že to neumím fotit ani jsem si s tím moc nehrál
Až budu dělat katalog, pošli mi sem fotografa;)
Šlo o ten kříž.

Šlo o ten kříž.
Ten kříž svítí jak lunapark. 

Těší mě, že taky jmenuješ výhody toho puškáče. Třeba ve vedlejším vlákně si notujete tak se kvalitní puškáč pozná podle toho, že má osvětlený jen střed kříže a ne úplně celý kříž. A že to umí jen dvě mega značky..
)
Já ten puškáč nikomu nenutim ani neprodávám. Přesto mám pocit, že má někdo strach aby mu neutekly body
Asi tak.
ad podsvětlení - vždyť vidíš, že nemám foťák ve správné blízkosti není ani vykreslené celé zorné pole atd atd. Jak se odborník jako ty může pustit do soudů na základě takových fotek? Ale ale..
Neber si to zle, jen nemám rád manipulaci.
Filip

Já ten puškáč nikomu nenutim ani neprodávám. Přesto mám pocit, že má někdo strach aby mu neutekly body

ad podsvětlení - vždyť vidíš, že nemám foťák ve správné blízkosti není ani vykreslené celé zorné pole atd atd. Jak se odborník jako ty může pustit do soudů na základě takových fotek? Ale ale..
Neber si to zle, jen nemám rád manipulaci.
Filip
Ale já ho nehaním, třeba je dobrý.
Akorát mi ty číny připadají všechny stejné, obvykle se liší akorát točítkama.
V názvu vlákna máš napsáno, že budeme překvapení, ale já furt nějak překvapený nejsem.

Akorát mi ty číny připadají všechny stejné, obvykle se liší akorát točítkama.
V názvu vlákna máš napsáno, že budeme překvapení, ale já furt nějak překvapený nejsem.
A tím tunelem jsem myslel tu masu tubusu kolem obrazu.
Pokud to foťák nezkreslil, což mi nepřipadá, tak to znamená špatně vypočtené poměry čoček, což je sice konstrukční chyba, ale žít se s tím dá.
Pokud to foťák nezkreslil, což mi nepřipadá, tak to znamená špatně vypočtené poměry čoček, což je sice konstrukční chyba, ale žít se s tím dá.
- DrobasMirek
a co dneska neni vyráběný v číně nebo jiný zemi s levnou pracovní silou.. koupil sem si v USA košili Wrangler, doma sem podle cedulky zjistil, že made in pakistan.. jde jen o to kdo nad nima mrská bičem na výstupní kontrole a věřte mi, že ani v leteckým průmyslu kvalitu občas neuhlídaj..
co se týče svítících osnov tak mě ale taky moc neberou
ten puškáč nevypadá za ty prachy špatně
co se týče svítících osnov tak mě ale taky moc neberou
ten puškáč nevypadá za ty prachy špatně
aj ten Apple iPhone je vyrobeny v Cine a este to ma hrdo napisane na zadnom kryte
a stoji tolko ako keby ho vyrabali niekde v laboratoriu NASA 
ja by som bol zvedavy skor na hodnotenia ludi, co by ho drzali v ruke na nejakom zraze a aj otestovali...
zatial to je vsetko len subjektivny nazor cloveka co cez inu optiku mozno ani nepozeral

ja by som bol zvedavy skor na hodnotenia ludi, co by ho drzali v ruke na nejakom zraze a aj otestovali...
zatial to je vsetko len subjektivny nazor cloveka co cez inu optiku mozno ani nepozeral
Já ti nevim Kubajzz, ale opravdu takovej tunel jako je na té fotce snad nemůže mít žádná optika ve skutečnosti. Jako neříkám, že je to sklo bez tunelu. Koukni ale třeba na snímek z dnešní 7h ranní, zvětšení 15, podsvit max. Pokud by ta fotka byla vypovídající, tak by jsi mohl prohlásit, že tam mají vsazené čočky nakřivo. Protože z fotky je ten černý okraj větší směrem vpravo nahoru.
Závěrem: Prostě nevím jak to vy hoši fotíte, že je to tak pěkný. Tunel, který ta optika ve skutečnosti má vypadá asi jako http://forum.gunshop.cz/zkusenosti-s-op ... 44-30.html tady jedny z prvních fotek Sidewindera.
Sklo rád zapůjčím na srazu ve Velmezu. (PS: koukal jsem přes Deltu Tit. 16x, Simmons 24x a Gamekinga 14-16?x, toto sklo je jednoznačně o moc lepší)
Filip
Závěrem: Prostě nevím jak to vy hoši fotíte, že je to tak pěkný. Tunel, který ta optika ve skutečnosti má vypadá asi jako http://forum.gunshop.cz/zkusenosti-s-op ... 44-30.html tady jedny z prvních fotek Sidewindera.
Sklo rád zapůjčím na srazu ve Velmezu. (PS: koukal jsem přes Deltu Tit. 16x, Simmons 24x a Gamekinga 14-16?x, toto sklo je jednoznačně o moc lepší)
Filip
Celkový pohled (já vím, ale nejsem estét 

Lidi už dost! Kašleme na to, jestli je moc zelenej nebo dlouhej atd...nebo co. Konečně už by mě zajímala podstata - DRŽÍ NÁSTŘEL NEBO NEDRŽÍ. V tété cenové kategorii aspoň u mě o nic jiného nejde.
Jo, to je nejdůležitější.
Na 30m do čtyřech online terčů na zvětšení 10x, 20x, 30x a 40x. Do každého terče 5 ran (nejhorší ránu nepočítat) a je to hned vidět jestli drží nebo nedrží (a případně kolik je posun).
Na 30m do čtyřech online terčů na zvětšení 10x, 20x, 30x a 40x. Do každého terče 5 ran (nejhorší ránu nepočítat) a je to hned vidět jestli drží nebo nedrží (a případně kolik je posun).