Elektrovětroň Proxima II (2,78m) a 0,8m houbolet Corsair F-4.
Proto mne jako modeláře tolik zaujala diskuse o předělávkách a tuningu vzduchovky QB 78

... až jsem ji objednal

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak tohle jsem jeste nikde neslyselpsena píše:milius píše:Před vrtulníkem by se mělo zvládat letadlo.Jinak si brzo nabijete.Jít rovnou do vrtulníku aníž by člověk uměl lítat s letadlem je skoro škoda peněz.
Ono je to celkem jedno..Grinch píše:Protoze MOD1 realne odpovida spise letounum, kdezto MOD2 je realnejsi pro ovladani vrtulniku - kdo nepilotoval vrtulnik - nepochopi:)))
je celkem dulezite mit cykliku (klopeni + kloneni) na jednom a potom "kolektiv + nohy" (plyn a zataceni)
Tak ještě jednou. V čem odpovídá MÓD1 reálně spíše letounům?Grinch píše:Protoze MOD1 realne odpovida spise letounum, kdezto MOD2 je realnejsi pro ovladani vrtulniku - kdo nepilotoval vrtulnik - nepochopi:)))
je celkem dulezite mit cykliku (klopeni + kloneni) na jednom a potom "kolektiv + nohy" (plyn a zataceni)
V podstatě ani jeden "Mod" se nepodobá ani letadlům, ani vrtulníkům.Jetson píše: Tak ještě jednou. V čem odpovídá MÓD1 reálně spíše letounům?