Příspěvek
od shai_than » 29 lis 2006 22:22
Vážený cecile z cecilů,
ohledně smutných životních příběhů,i já jsem byl studentem vš, i já jsem makal dlouho do noci, ale nikdy jsem neměl ze svých poctivě vydělaných peněz k dispozici 12000 měsíčně na svůj koníček a 30000 na jednorázový nákup vytouženého předmětu. Aby bylo jasno, NEZÁVIDÍM. Jen jsem vyjádřil svůj podiv nad tím, pokud je tahle otázka myšlena vážně, co vlastně tenhle člověk řeší. Měl bych proněj v zásadě jasnou odpověď: ať měsíčně vystřílí o něco méně nábojů 45acp, aby se to dorovnalo na cenu 9mm luger (tedy cca o 1/5 méně kusů, co je při tisícových položkách zanedbatelné - a pokud dotyčný studuje 2 vš, znalosti aspoň z jedné by ho k tomuto prostému výpočtu mohly přivést).A ať vezme 25000, koupí lístek do ov a v centru koupí z komise Pardini gt9 a ještě pár tisíc zbyde. Nebo vlastně, za 30000? To snad není co řešit, ne???
Ale nechápu jiné věci.
Bed píše, že je skoro laik. Cecil, že ho zná a že zbraněmi žije. Jeden z nich lže.
Cecil píše, že Bed zbraněmi žije už 10 let a dost nastřílel. Za deset let že nemá názor na solidní zbraň do začátku? Promiň, nevěřím. Jeden z nich dle mého chabého názoru lže.
Pak mám nejasnosti ovlivněné mým osobním názorem, třeba že někdo, kdo dlouho střílí s 1911, uvažuje o čz85 (i když je levák, upravit se dá kde co), že čerstvý majitel zp se chystá na přebíjení (kde na to vzít čas při těch školách, a i když není úplný laik, já asi bych nejdřív věděl hodně o zbraních do začátku, abych se následně pustil do přebíjení), že se zbraň chystá nosit u sebe a pak až nějakou tu obrannou střelbu (mrkněte třeba někdy na ogrish.com, pak si na pár hodin sedněte do ticha a zapřemýšlejte, jestli byste unesli takovéhle následky způsobené někomu plus následky pro vás - ale jak říkám, to je můj osobní názor. já to mám vyřešené, ale jako čerstvý majitel zp jsem to vyřešené ještě dlouho potom neměl ... každopádně dle mě nejdřív HODNĚ obranné střelby a pak s úctou zbraň s sebou ven), pak pravděpodobná podvojnost cecila s bedfordem a tak.
Ale když jsem se vypsal a tak se na to koukám, tak mě asi teď už štve jen jedna věc. že tahle otázka je, pokud si ji pořádně přečtete, úplný nesmysl. A to mě vlastně ani nemusí štvát, tak co tady vlastně ještě řeším, že?
S úctou Mgr. F.V., PhD. (abych nebyl prozrazen, ale zároveň osočován, jak těžký chléb mají dnešní vysokoškoláci- a 30 let mi ještě zdaleka není)
....