Já na to jen to,že si z .45 zastřílej a už nenapíšeš tohle.Co je podle Tebe-mít něco za sebou?Nevidím žádnej důvod proč by si nemoh na začátek koupit .45.O to dřív mu padne do dlapky.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pokud máš Makarova a jsi s ním spokojen, gratuluju. Nechápu ale, proč svým postřehem zasíráš vlákno, které je na téma koupě .45ACP.Kovík píše:Myslím, že všichni Ti tady chtějí Bodláku poradit. Pokud chceš zbraň primárně na nošení a občasnou střelbu na terč, tak Ti vřele doporučuji Makarova. Sám jsem začátečník se stejnou představou jako ty. Jen se neshodujeme v té ráži. Myslím, že hodně lidí na tomhle fóru se mnou bude souhlasit, když řeknu, že PM, případně PPK, vz.50, vz. 83, apd. bude pro Tebe tou správnou volbou. Při případném střetu mám 9mm Makarov dostačující zastavovací účinky. Kapacitu bych neřešil, protože při případném střetu stejně více jak 3 rány nevystřelíš. To už se tady taky řešilo. A další věc. Tyto zbraně se velmi dobře nosí skrytě a na střelnici (na to občasné práskání) se taky neztratíš. Ba naopak
Člověče rád bych sdílel Tvůj optimismus, ale obávám se že pod 25 budeš jetýho těžko shánět. Záleží v jakym stavu a co má za sebou, ale Kimbery jsou teď docela v kurzu a moc lacino se neprodávají.Childeater píše:Toho kimbera jsem myslel jetýho. Mezi patnácti a dvaceti by se snad sehnat dal...a bouchadlo je to jaxviň. Krásně detailně zpracovaný, báječně se s tím střílí...no jo, mám pro Kimbery slabost...