PRUZINY (Vyroba,predaj,miery)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Peme koukni sem, treba ti to trosku pomuze http://www.mitcalc.com/index_cz.htm
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Re: PRUZINY (Vyroba,predaj,miery)
Samson - to mě zrovna moc nepomůže, moc se v tom nevyznám. Chtěl bych spíše radu někoho, kdo s tím má zkušenost.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to našel - byl to Kubajzz, který napsal - "V-mach je o hodně kratší. Dá se tam strčit jen tak v ruce, bez nějakého velkého předepnutí.
Když si vzpomenu na exportfeder, tak ten tam strčit bylo maso"
Takže pružina V-mach je kratší. Tak v čem se liší kromě délky?
Když si vzpomenu na exportfeder, tak ten tam strčit bylo maso"
Takže pružina V-mach je kratší. Tak v čem se liší kromě délky?
Bude mit vetsi tuhost => lepsi material.
Větší průměr drátu.
Zdarec, potreboval bych utočit pružiny do Reluma. Rozměry jsou
vnitřní pružina
delka 260mm, vnejsi prumer 10,2mm vnitřní průměr 14,4mm, průměr drátu 2,1mm, počet závitů 65
vnější pružina
delka 260mm, vnejsi prumer 21mm, vnitřní průměr 15mm, průměr drátu 3mm, počet závitů 45
Nevíte o někom kdo by to vyrobil? A pokud má někdo zájem tak mám rozměry pružin pro většinu anglických vzduchovek a nekolik evropských, jako jsou relum HW apod.
vnitřní pružina
delka 260mm, vnejsi prumer 10,2mm vnitřní průměr 14,4mm, průměr drátu 2,1mm, počet závitů 65
vnější pružina
delka 260mm, vnejsi prumer 21mm, vnitřní průměr 15mm, průměr drátu 3mm, počet závitů 45
Nevíte o někom kdo by to vyrobil? A pokud má někdo zájem tak mám rozměry pružin pro většinu anglických vzduchovek a nekolik evropských, jako jsou relum HW apod.
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
To: retrros
PRUŽINÁRNA SEČKÁŘ, jen si musíš vybrat správný materiál.
PRUŽINÁRNA SEČKÁŘ, jen si musíš vybrat správný materiál.
Presne o to čo potrebuješ nám tu ide a nikto nevie najst niekoho kto vyrobí kvalitnú pružinu.
Ked si to cele prečítaš pochopíš.
Písal som aj seckarovy anič.
Všade rovnake, bud neni material alebo nekalia alebo nesedi jakost alebo vyrobia a po par vystreloch mas zuvacku....
Ked si to cele prečítaš pochopíš.
Písal som aj seckarovy anič.
Všade rovnake, bud neni material alebo nekalia alebo nesedi jakost alebo vyrobia a po par vystreloch mas zuvacku....

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
neviete aká pružina pasuje na IŽ-38,teda taká ktorá zvýši výkon a bude tam pasovať,viem že zo 63o/1 a skrátiť o 3 závity ale či by sa nedalo z niečoho silnejšieho
nic nemusis skracovat, kludne ju tam daj celu... original pruzina ma podstatne viac zavitov aj je dlhsia ako ta zo S630/631...
tak to je ešte lepšie teda,aspoň bude ešte silnejšia o nejakých pár M/s úsťovej rýchlosti
Ahoj, mám Hammerli Hunter Force 900 a chtěl bych se zeptat, zdali někdo z Vás měnil pružinu. Mám možnost si nechat udělat zadarmo pružinu z patentového drátu 12 090. Případně jaká je stávající pružina v Hammerli Hunter Force 900.
Dále zdali má mít silnější (nová) pružina více či méně zavitů a zdali mne material 12 090 doporučíte?.
Díky za rady.
Dále zdali má mít silnější (nová) pružina více či méně zavitů a zdali mne material 12 090 doporučíte?.
Díky za rady.
Zasa som si objednal pruzinu(gamo hunter440 s colosusu) na moju 634-ku.
Som spokojny, ale skusim ju tentokrat skratit viac nech ma mensie predpetie.
aspon dlhsie vydrzi... 
Som spokojny, ale skusim ju tentokrat skratit viac nech ma mensie predpetie.

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630
- gremlin101
Pro - Sport
Zdar, zajímalo by mě jaké přibližné parametry by musela mít pružina do Pro - Sporta aby měla řekněme 2×takový výkon? Řekněme nad nějakých 40J ?? Delší, méně závitu nebo naopak? Co v tom maj amíci, kteří mají i u pružinovek takovéto výkony? Že by měli celé jiné střeva, to pochybuju.. Jen teorie...
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Jsou pušky, u kterých výkon pružinou už prostě nezvedneš! Záleží na objemu a velikostech pístu a pístnice... Někde tady byla tabulka co která puška max dokáže...
Cogito ergo armatus sum.