Dobrý den
Nevíte někdo kde se dají sehnat pružiny do vzduchovekk crosman? resp. copperhead a vantage. Měli by být identické
děkuji za info
Pru?ina do crosman copperhead nebo vantage
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Pružina do crosman copperhead nebo vantage
Ahoj zkus kontaktovat e shop zbrane vzduchovky bylo tam zmineno v dyskuzi k teto vzduchovce ze neni problem ji objednat pres ne jinak suplera vnitrni a vnejsi prumer sila dratu a pocet zavitu pokud mas starou a urcite tam pujde treba i nejaka z gama hatsan atd
Prepáčte za OT. Zvažujem kúpu Crosman copperhead pre syna. Čo je to za model? Nieje ani na stránkach Crosman
Videl som ju iba v e-shope. Je to to isté ako Vantage a budú pasovať aj rovnaké náhradné diely?
Videl som ju iba v e-shope. Je to to isté ako Vantage a budú pasovať aj rovnaké náhradné diely?
spat k teme
mam rozkres copperheada aj s cislami dielov len to sem neviem vlozit tak ak niekto bude chciet nemam problem vam ho poslat
mam rozkres copperheada aj s cislami dielov len to sem neviem vlozit tak ak niekto bude chciet nemam problem vam ho poslat
Crosman Copperhead je stejný jako Vantage. Pružina je stejná. Jsou to kopie staré verze Gamo Hunter 440.
Copperhead je čína, jak je na tom prosím v porovnání s gamo 440?
Copperheda mám,pružina šíleně předepnutá a těsnění tvrdé amenší pruměr.Kopala jako ku
¨
Copperheada mám.Pružina velmi předepnutá a těsnění tvrdé a ve válci volně propadával píst vlastní vahou.Kopalo to a přesná střalba žádná.Použil jsem pružinu S631 a těsnění S634.Crosman má parametry Slávie a to na petvíčka na 25m každou ranou stačí -střílím v sedě.Přestal kopat a je velmi tichý.Na zahradu a na učení mladíčka dostatečná.Tauta.
¨
Copperheada mám.Pružina velmi předepnutá a těsnění tvrdé a ve válci volně propadával píst vlastní vahou.Kopalo to a přesná střalba žádná.Použil jsem pružinu S631 a těsnění S634.Crosman má parametry Slávie a to na petvíčka na 25m každou ranou stačí -střílím v sedě.Přestal kopat a je velmi tichý.Na zahradu a na učení mladíčka dostatečná.Tauta.