zdravim vas pred rokem se mi prihodila udalost nad kterou jsem se ze zacatku pousmal : jen jsem svim autem na projizdku a ztratil jsem se pri hledani cesty jsem se dostal za hranice nemecka kdyz jsem si to uvedomil hledal jsem misto na otoceni abych se mohl vratit bohuzel nasi nemecti kolegove policiste byli rychlejsi a stopli mne na namatkovou kontrolu. vse by bylo v pohode az na 2 airsoftove zbrane ktere si vozim v aute protoze na akci chodime 2 krat a 3 krat tydne

zbrane mi zabavili ani mne nerozumeli a jeste se me ted ozvali ze jim mam do marienbergu prijet sepsat vypoved o udalosti. co jim asi tak reknu : byl sem se projet , ztratil sem se

nehlede na to ze jsem jel v aute v tricku a kratasech a i blbec pozna ze v tomhle obleceni se proste airsoft hrat neda. meli hroznej problem s tim ze jsem podle nich prijel hrat na uzemi nemecka . bez ochranych bryli a v triku s kratasama

no ja doufam ze jak mile zaplatim pokutu kterou po me stejne budou chtit at uz budu jakkoliv vypovidat

, tak ze me to vrati vsechno do puntiku. prosim kdo ma takovou neprijemnou zkusenost at mi da vedet jak dopadl . 23 mne to ceka taky