Pro milovn?ky fotografie...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
.
No neviem ci sa mam chvalit ale strelil som macku nedavno na 196m , musel som ju dobre trafit lebo hned padla ... aj na 150m som strelil jednu , su tu premnozene doslova .... urcite bude vela ludi teraz nadavat na mna ale co uz ...
Optimisti sa učia po anglicky.....pesimisti po čínsky....My realisti sa učíme strieľať
Re: .
Jsi hrdina.TURBIAK píše:No neviem ci sa mam chvalit ale strelil som macku nedavno na 196m , musel som ju dobre trafit lebo hned padla ... aj na 150m som strelil jednu , su tu premnozene doslova .... urcite bude vela ludi teraz nadavat na mna ale co uz ...
No jo. Střílejte si počem chcete. Já už nikoho z myslivců nekritizuju, při tom všem co se na světě děje, mě nějaký střílení po kočkách nechává absolutně klidným.
Ale štve mě jedna věc-ta nejhorší a nejvíc přemnožená škodná je pořád zákonem chráněná.
Ale štve mě jedna věc-ta nejhorší a nejvíc přemnožená škodná je pořád zákonem chráněná.

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
200m
Tak to by mě taky zajímalo.......a jestli jo tak "Jason Bourne" je hadra a já dávám svoji 456 na hřebík a jsem malý v koutě a hluboce smekám...
( 200m, s malorážkou, a ještě kočka......propad střeliva musí být snad 1metr a to nemluvím o jiných faktorech jako je vítr a kočka která těžko bude stát přesně na 100-metrové značce abych věděl že mám na optice naklikat na určitou vzdálenost.......nehledě na to že při té vzdálenosti ten projektil spíš padá po balistické křivce mezikontinetální rakety pokud nemám nějaké HV které stejně po 150m prudce ztrácí rychlost a tím pádem i jakous takous plochou dráhu letu)

( 200m, s malorážkou, a ještě kočka......propad střeliva musí být snad 1metr a to nemluvím o jiných faktorech jako je vítr a kočka která těžko bude stát přesně na 100-metrové značce abych věděl že mám na optice naklikat na určitou vzdálenost.......nehledě na to že při té vzdálenosti ten projektil spíš padá po balistické křivce mezikontinetální rakety pokud nemám nějaké HV které stejně po 150m prudce ztrácí rychlost a tím pádem i jakous takous plochou dráhu letu)
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
vzdialenost 196m , podla laseroveho dialkomera , bezvetrie ,macka stala bokom ,nehybne cakala na mys , prepad 168 cm
nevravim ze ju trafim kazdym vystrelom na 200m .... bolo to aj o stasti urcite , inac na 300m udrzis z 22lr vsetko v terci velkosti A4 , vsetko pri bezvetri prirodzene ....

Optimisti sa učia po anglicky.....pesimisti po čínsky....My realisti sa učíme strieľať
200m
jaké střelivo ??????......a hlavně by mě zajímala energie střely na těch 200m. jestli to někdo ví.
..........
tak jak to tak čtu asi na žádné závody nikdy nepojedu protože na tyhle výkony nemám .........