Pro milovn?ky fotografie...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jak si mohl přidat tolik fotek naráz?
Kód: Vybrat vše
[img]http://image_url[/img]

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nerez
A ony to hračky nejsou?PB píše:nemuzu si pomoct ale zbran je proste cerna. tyhle stribrny mi pripadaj jak hracky.
(Pomíjím samozřejmě zbraně vojáků, policajtů, bankovních lupičů a nájemných vrahů)
Proto rovněž hlasuju pro nerez. A ta cena mě překvapila. Moc to nesleduju, čekal bych to tak o pět litrů dražší.
Nerez
Jasně, když prohlásíme, že ty naše kvéry nejsou hračky, připadáme si tak nějak důstojněji.
Páč s hračkou bychom mohli být taky poněkud směšní.
A že je nebezpečná? Stavebnice Merkur je taky nebezpečná. Pro děti do tří let, protože by mohly spolykat šroubky. Jiné hračky jsou nebezpečné pro děti do šesti let, a jiné holt až do jedenadvaceti.
Ale to už jsem dosti mimo téma. Tak zpět - já si o tom nerezu nemyslím, že je univerzálně krásný. Prostě mi sedne - zejména u revolverů. A uznávám, že řada lidí chce mít revolvery černé. Anebo třeba modré. Jako tenhle:

Páč s hračkou bychom mohli být taky poněkud směšní.
A že je nebezpečná? Stavebnice Merkur je taky nebezpečná. Pro děti do tří let, protože by mohly spolykat šroubky. Jiné hračky jsou nebezpečné pro děti do šesti let, a jiné holt až do jedenadvaceti.
Ale to už jsem dosti mimo téma. Tak zpět - já si o tom nerezu nemyslím, že je univerzálně krásný. Prostě mi sedne - zejména u revolverů. A uznávám, že řada lidí chce mít revolvery černé. Anebo třeba modré. Jako tenhle: