Přesně tak, záchyt je naprosto super, dobře se ovládá. Oranžová není pro každého, já osobně poprvé také zaváhal, dovedl bych si představit třeba stříbrné....ale nyní se mi to moc líbí, ta oranžová je krásně kontrastní s černou a dodává zbrani šmrnc.
Dneska jsem ji testnul na střelnici, SB klasicky celopláště, bez jediného záseku, na 25m není problém v černém 9-10 a to se mi klepaly ruce. Mířidla jsou sice nižší než u standartu, ale ještě by trochu snesly. ( u standart Shadow byly vysoké a zbraň střílela hodně nad) Také se mi zdálo, že jsem měl shluk soustředěný k pravé části od středu (cca 5cm vpravo od středu terče). Možná je to očima, či špatným zamířením, ale také je možné, že by mířidla nejsou přesně nastřelena. Nicméně to řešit nebudu, stejně plánuji výměnu za optická stavitelná, tam si to vyšteluju podle svého

Spoušť je jak jsem psal, lepší jak u standartu Shadow, je tak jemná, že se mi stalo po namáčknutí, že vyšel výstřel, aniž bych stihl přesně zamířit cíl

Budu si muset zvyknout
Jinak Shadow šlape dle předpokladu, naprosto luxusně, těžký čumák dělá zbraň skvěle vyváženou.
P.S. Trochu mě překvapilo, že hoši ze Zbrojovky čtou střelecká fora, sotva jsem se zmínil o nákupu, hned mi přišla gratulace ke koupi k jedné z prvních nových Shadow 2012 a přání hodně příjemných chvil s novou zbraní, podepsaný Product Management Team CZUB, no poteší to

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.