Fórum o zbraních a střelivu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Slim Jim
Příspěvek
od Slim Jim » 24 říj 2005 11:31
Ale tady výrobce patrně neměl na mysli situaci, kdy se tím nějaký debil nechá dobrovolně, mířeně a na poměrně krátkou vzdálenost střelit do zad... Při jakékoli střebě z čehokoli je dobré preventivně počítat s tím, že tak do vzdálenosti řekněme cca 50- 200 cm je životu nebezpečné téměř všechno, v závislosti na okolnostech. S tím je vhodné operovat, i když to třeba vůbec nemusí být pravda.
-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 24 říj 2005 11:56
Teda odvahu ten chlap měl...
No ať je to jak chce, myslím, že dostatečně prakticky prokázal, že tento náboj je na obranu účinný a přitom nezabíjí.
Takže reklama nelže.
P.S. Já bych si takové náboje do zbraně nedával.
-
Tyrichter
Příspěvek
od Tyrichter » 24 říj 2005 12:02
Jsem zvědav, kdy zase někoho něco podobného napadne, kupříkladu, že EFMJ není schopná zabít. Třeba mu to přijde na mysl, až se dostane z nemocnice.
"Tak dobře, broková mě trochu štípla, ale EFMJ krz tu bundu prostě projít nemůže!"
-
Andy
- Moderátor
Příspěvek
od Andy » 24 říj 2005 12:07
Tyrichter píše:Jsem zvědav, kdy zase někoho něco podobného napadne, kupříkladu, že EFMJ není schopná zabít. Třeba mu to přijde na mysl, až se dostane z nemocnice.
"Tak dobře, broková mě trochu štípla, ale EFMJ krz tu bundu prostě projít nemůže!"
Hlavne aby po odchodu z nemocnice nezmenil heslo na "z ciziho krev netece!".... to uz bych se pak zacal bat

Dokud strili na sebe... je mi to sumak.