prach z n?bojnic 2 world war
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
neví někdo čistě náhodou jakej je rozdíl v prachu z nábojnic do mausra v letech 1938-45 a dnes ?
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
já mám z válečných nábojů taky čtverečky a proboha Golfe pokud se máš aspoň trochu rád tak to přebíjet rozhodně nezkoušej !!!!!
Sesypat dohromady to nemůžeš protože nevíš jestli v těch nábojích nebyly použity rozdílný šarže prachu, nevíš co ten prach udělá po těch letech a nejsou na to tabulky.
spousta lidí Ti poradí spláchnout do hajzlu, pokud seš rapl tak to dej na hromadu a spal někde na betoně daleko od baráku, ale rozhodně to necpi do nábojů
Sesypat dohromady to nemůžeš protože nevíš jestli v těch nábojích nebyly použity rozdílný šarže prachu, nevíš co ten prach udělá po těch letech a nejsou na to tabulky.
spousta lidí Ti poradí spláchnout do hajzlu, pokud seš rapl tak to dej na hromadu a spal někde na betoně daleko od baráku, ale rozhodně to necpi do nábojů

Všiml jsem si,že ve 22VMR není klasickej prach,ale směs prachu a třaskaviny. když jsem toho krapet zapálil tak to prsklo,ale přebíjet starým nebo novým prachem bych se nebál pokud nemáš zbraň na černý prach buďto z toho půjde větší nebo menší plamen podle toho jestli to stihne shořet v hlavni nebo až v luftě.
Aquila non captat muscas
-
- Kontaktovat uživatele:
Golfe bez urážky ale tohle mi připomíná jednoho kapitána u útvaru kde jsem sloužil. Bylo tam v plánu udělat z učebny 3 kanceláře - tudíž postavit příčky, pozvali si statika jestli ten strop vydrží a jistej kapitán statika odbyl se slovy: " zavřeme tu místnost pod učebnou, postavíme příčky a uvidíme jestli to spadne"
To-glock1719
Vím že strach z neznámého udělá svoje ale buď v klidu,přebíjení i z válečných prachovin je běžnou praxí.Stejně tak se používají i prachoviny z nelaborované armádní munice atd.Otestuješ vzorek stanovíš navážku a jedeš.Platí tedy jít na nižší tlaky ale i tak OK.
Vím že strach z neznámého udělá svoje ale buď v klidu,přebíjení i z válečných prachovin je běžnou praxí.Stejně tak se používají i prachoviny z nelaborované armádní munice atd.Otestuješ vzorek stanovíš navážku a jedeš.Platí tedy jít na nižší tlaky ale i tak OK.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.