NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Před rokem a půl jsem také koupil QB78. Po jejím pořízení jsem nejdříve vyřešil jednoduchý propichovač na dvě naše sifonové bombičky. Protože mi to ale nevyhovovalo, uvažoval jsem o prodeji. Když se objevil ventil na přepouštění z kivety, tak jsem ho koupil a bylo rozhodnuto, že ji neprodám. Hned mě napadlo zvětšit zásobník. Použil jsem standartní nerez trubku o vněším průměru 22 mm, vnitřní je 19 mm. Soustružník mi vyrobil podle nákresu mezikus z mosazi. Největší problém ale byl se zavitem na prodloužení. Píše se tu, že je to 20x1, ale není. Alespoň na mé to je nějaký paskvil. Ale šikovný soustružník si s tím lehce poradil. Funguje to perfektně, ale je tam tolik plynu, že jsem prodloužení odložil a používám vzduchovku s původním zásobníkem, ale s přepouštěcím ventilem. I tak mi to bohatě stačí na střílení po celý víkend. Nejsem střelec, jen se bavím. Při pojil bych fotky, ale nevím jak.
Prodložení zásobníku na CO2
Na žádost několika stejně postižených kolegů sděluji další informace a přikládám výkres, podle kterého mi to známý soustružník vyrobil.
Trubka - je nerezová, protože myslím, že je kvalitnější a hlavně má ten správný rozměr - 22 venek, 19 vnitřek. Určitě Vám ji dají zadarmo v každé kovodílně, která pracuje s nerezem - je to v podstatě odřezek.
Mezikus - mosaz, protože se mi líbí.
Převlečná matice - z čeho ji vyrobil nevím.
Největší problém měl se závitem - musel ho dělat na několikrát podle přepouštěcího ventilu.
Jediné co jsem kupoval byly dva O kroužky 13x3. Těsní to perfektně.
Soustružník to vyrobil v zaměstnání a platil jsem několik piv v hospodě.
Trubka - je nerezová, protože myslím, že je kvalitnější a hlavně má ten správný rozměr - 22 venek, 19 vnitřek. Určitě Vám ji dají zadarmo v každé kovodílně, která pracuje s nerezem - je to v podstatě odřezek.
Mezikus - mosaz, protože se mi líbí.
Převlečná matice - z čeho ji vyrobil nevím.
Největší problém měl se závitem - musel ho dělat na několikrát podle přepouštěcího ventilu.
Jediné co jsem kupoval byly dva O kroužky 13x3. Těsní to perfektně.
Soustružník to vyrobil v zaměstnání a platil jsem několik piv v hospodě.
Tento
.. Tento spôsob a hlavne podrobnosti a podanie informácií som tu na tomto vlakne nevidel a to som ho čítal úplne celé.thompsons píše:To už tu bylo,stačí číst.
Spielberg Brno , Alfa 661 , Colt 1911 A1 airsoft Bell - naozaj dokonalá replika za málo €. :-)