UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja mam tych 13J zmeranych. S JSB ex. heavy.
A staci to na 2.5cm smrek, s priebojnou diabolkou walther aj na 4cm.
Tak isto s tim prestrelim aj zelezny plech na kolecku.
Preto si myslim, ze tam mas nastaveny vykon nizsi, podla mna okolo 7-9J, ale to je len velmi hruby odhad na zaklade tebou udanej prieraznosti.
Pozri sa na bok pusky, ci tam nemas oznacenie "F" v petuholniku. Ak ano, mas nemecku 7,5J verziu. S tou je samozrejme pocet ran ovela vyssi, ako u 16J verzie.
Preto si myslim, ze tam mas nastaveny vykon nizsi, podla mna okolo 7-9J, ale to je len velmi hruby odhad na zaklade tebou udanej prieraznosti.
Pozri sa na bok pusky, ci tam nemas oznacenie "F" v petuholniku. Ak ano, mas nemecku 7,5J verziu. S tou je samozrejme pocet ran ovela vyssi, ako u 16J verzie.
ne ne zádné F tam nemámmzprx píše:Ja mam tych 13J zmeranych. S JSB ex. heavy.

Baikal IZ 27 Sporting
UMAREX 850 AirMagnum
UMAREX 850 AirMagnum
ahoj, muzu dotaz?
set Umarex mod.850 Air Magnum XT ma mit podle obrazku na krytu bombicky (predpazbi) namontovanu dvounozku.
Je tu nekdo, kdo tento set ma?
Zajimalo by me nasledujici - jak moc je ta dvounozka stabilni? Da se sklopit / demontovat? Chapu-li z obrazku spravne, pak je na krytu rybina a na ni ona dvounozka, je tomu tak? Lze na rybinu pred dvounozku umistit dalsi vybaveni, napr. baterku?
Dale mam dotaz k setu Umarex mod.850 Air Magnum Target Kit - dle stranek Umarexu by mela mit jinou optiku nez XT - chapu-li z obrazku vyrobce spravne, pak je to 6x42 s prisvicenim / cervenou teckou? Je tu nejaky majitel Target Kitu, ktery by mi tuto informaci mohl potvrdit / vyvratit?
Predem dik moc za reakce
set Umarex mod.850 Air Magnum XT ma mit podle obrazku na krytu bombicky (predpazbi) namontovanu dvounozku.
Je tu nekdo, kdo tento set ma?
Zajimalo by me nasledujici - jak moc je ta dvounozka stabilni? Da se sklopit / demontovat? Chapu-li z obrazku spravne, pak je na krytu rybina a na ni ona dvounozka, je tomu tak? Lze na rybinu pred dvounozku umistit dalsi vybaveni, napr. baterku?
Dale mam dotaz k setu Umarex mod.850 Air Magnum Target Kit - dle stranek Umarexu by mela mit jinou optiku nez XT - chapu-li z obrazku vyrobce spravne, pak je to 6x42 s prisvicenim / cervenou teckou? Je tu nejaky majitel Target Kitu, ktery by mi tuto informaci mohl potvrdit / vyvratit?
Predem dik moc za reakce

-
Tak som sa stal dalsim hrdym majitelom tejto zbrane.Zatial som spokojny,aj ked ju mam len druhy den,ale uz uvazujem o tom,ako jej prevadzku trochu zlacnit.Uvazoval som aj nad tym,ci by sa z adapteru na 2 bombicky a tlakoveho zasobnika na CZ200 nedal urobit tlakovy zasobnik na CO2 s tym, ze ventil DIN sa ponecha na plnenie z tlakovej flase, a do valca sa iba prisposobi a domontuje prepustaci mechanizmus do zbrane.Dlzku by som asi neriesil,stejne budem menit aj pazbu za drevo(vlastna vyroba,k dispozicii mam aj material aj techniku),pripadne by myslim mohol ten novy tlakovy zasobnik kus dopredu trcat.Poprosim pripadne nazory.....dakujem.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
-
Prave ma napadla dalsia, aj ked mozno blba myslienka, ale zamyslel sa niekto nad tym, ze by sa dala prestavat na vetrovku...vzhladom na to, ze na trhu je Walther LG1250 Dominator, zvonku vyzera uplne na chlp stejne, a uvazoval som nad tym, ci by do Umarex 850 Air Magnum neslo pouzit ich tlakovy zasobnik bez akychkolvek uprav....
prestavba
Samozrejme, prestavat na vetrovku to ide, na nete su navody k dispozicii. Meni sa (resp. odstranuje) tam ten prepichovac bombicky, bicia pruzina a zasobnik vzduchu.
-
-
70 metrov bude pre nu bez tuningu asi uz moc, na 40 metrov mi uz vyrazne pada a rozptyl hranici s tymi 5 cm, aj ked priznavam, ze som sa s nou este vyrazne nezzil, a ze ani teplota nebola na CO2 idealna, a nemam chrono, aby som ju zmeral, a dalsim limitujucim faktorom bolo pevne zvacsenie len 4x. Myslim si, ze ked sa vymeni pazba za jednodielne drevo, a doplni kompenzator, moze sa jej presnost malo zlepsit, ale osobne by som to skor tipoval na hlaven nie moc velkej kvality. Az ju oskusam v lavici, poviem viac, ale tak skoro to nebude, nakoniec planujem prestavbu na montaz kyviet, a dalsiu jednorazovku sa mi uz kupovat nechce.
-
aha, mno na minulých stránkách se právě o přesnosti píše samá chvála, nicméně pokud zvětšení bylo jen 4x tak to má jistě na tom nemalou míru, uvažuju o optice 3-9x. Jaký tuning máš konkrétně na mysli? Jinak jakej vliv bude mít dřevěná pažba na přesnost? Chci si jí pořídit, Protože na větrovku peníze nejsou a když jsem slyšel že pořizovací cena i s plnícím příslušenstvím je cca 25tis, tak mě i přešla chuť. Tady je sice omezení v podobě CO2 bombiček, nicméně je to menší zlo. Navíc ta cena kolem 5-6tis je krásná.
napadla mne taky varianta Gamo Extreme, jenže Gamo už mám a chtěl bych menší změnu ve značce.
Nicméně hlavním důvodem koupě vzduchovky s pevnou hlavní je přesnost, Chtěl bych si prostě zastřílet třebas na 50 metrů a vědět že se dokážu trefit do bližší části středu terče, a třebas na 100m trefit pet-lahev.
napadla mne taky varianta Gamo Extreme, jenže Gamo už mám a chtěl bych menší změnu ve značce.
Nicméně hlavním důvodem koupě vzduchovky s pevnou hlavní je přesnost, Chtěl bych si prostě zastřílet třebas na 50 metrů a vědět že se dokážu trefit do bližší části středu terče, a třebas na 100m trefit pet-lahev.
Umarex 850 Airmagnum + optika 8-32x44, Gamo Hunter 440 + optika 6x42, Lov 21
-
Presnost proti lacnym piestovkam je naozaj lepsia, za tych 6000 sa asi tazko u nas da zohnat nieco presnejsie. Ide o to, ze ta predna krycia cast zapazbenia, pod ktorou je bombicka, je uchytena na hlavni na takom haciku, a samotne ulozenie v zadnej casti pazby ma urcitu volu, tzn staci toto predpazbie prechytit, a moze sa objavit minimalny ohyb hlavne, ktory ale dokaze pridat aj 2cm na 30 metrov, mozno keby som to odskusal bez toho predpazbia, dalo by to lepsi vysledok, pretoze samotna hlaven je dost dlha na to, aby to podla mna strielalo s rozptylom na 20-korunovu mincu na 30 m. Optika 3-9 urcite nebude na skodu, ked bude drzat nastrel, ja som tam zatial provizorne hodil optiku, co som kupil na Haenell. Co sa tuningu tyka, medzi vianocami mam zalusk spravit jednodielnu drevenu pazbu, ale najprv si musim nechat spravit adapter kyveta-zbran, a az podla adaptera a kyvety sa bude robit predpazbie tak, aby to fungovalo a trochu aj vyzeralo. Co sa tyka nakupu atd. kupoval som v alfa-proj brno, u dovozcu, ale paradoxne 88g bomba(cca 200 ran) tam stoji uz 210 korun. Takze cena strielania v zaklade sa blizi malorazke. Tych 100 metrov a petku by som videl realne za krasneho letneho dna, bezvetrie a teplo, a nadsadenie tak 70 cm mozno. co sa tyka vykonoveho tuningu, moznosti su tak do 10m/s, viac ti povie tento net http://www.the850store.com/, teda pokial neplanujes prestavbu na cisty vietor.
-
70cm nadsazení je trošku scifi ne?to bych se prakem strefil líp
Jináč na vítr ji přestavovat zatím nehodlám, protože čas a finance jsou u mne omezené, a navíc s plněním a ostatníma věcma nemam zkušenosti. Mno nezbývá než-li jí koupit, vyzkoušet a ona už se nějaká ta úprava vymyslí, kdyžtak jí předělám na ten vítr.

Umarex 850 Airmagnum + optika 8-32x44, Gamo Hunter 440 + optika 6x42, Lov 21
-
Myslim, ze pri tych 220m/s , ktore ta zbran moze maximalne mat, uz 100 m nieje fakt pouzitelne, osobne by som si pri kvalitnej optike trufol tak na 50 metrov, to bude fakt hranicne, ide aj o to, ze na 100 metrov uz ta diabolka PET-ke nespravi ziadnu skodu, takze zasah nebude skoro vobec signifikantny. Za tie peniaze ale ponuka vela zabavy, opakovacia funkcia ale zerie strasne vela plynu a streliva.