NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 29 zář 2008 19:10

No a ja to koupil. Nevim zda strilim malo, nebo hodne. Ale s tou velkou lahvy to nebudu muset plnit kazdych dvacet ran. Necham ji tam pichnutou.
Jo je to hodne penez, ale co chcete?!
Levna flinta si nekde dan vybrat musi...porad je to cenove tak dole, ze nema konkurenci.

stanfu

Příspěvek od stanfu » 29 zář 2008 21:52

To Kubajzz:Na soustruhu klasice takovou výrobu na kšeft nemůžeš absolutně realizovat ale NC to je jinčí rachot v kotelně :shock:
pisty

Příspěvek od pisty » 29 zář 2008 22:01

No tak som si denes objednal ten prepustak z USA. http://bestairgun.stores.yahoo.net/qb78bulkendcap.html
Vychadza tam teraz 19.95usd. Som zvedavi kolko bude postovne ale viac ako 10usd nebude.
K tomu som si objednal aj nove sedlo ventilu.
Z

Paintballovy ventil ke QB-78

Příspěvek od Z » 30 zář 2008 01:05

Já jsem ten veřejný nepřítel, co prodává v bazaru předražené ventily. K ceně podotýkám, že asi neumím nakupovat přes internet a zvlášť ze zahraničí - bral jsem to u ArcherAirguns přes propůjčenou schránku u zasilkovasluzba.com, takže poštovné bylo nejdřív po USA a pak ještě platby za přebalení a přeposlání do ČR (plus to, co si narazili na celnici). Jediné, co na tom mám, je rozpočítání nákladů na dopravu (navíc jsem původně chtěl vzít jen dva - jeden náhradní pro všechny případy - a nic neprodávat, ale nezvládl jsem objednávání, a než to někdo na druhé straně prošťouchl ručně, tak z toho byly objednávky dvě a já už nechtěl otravovat s rušením.) Ale to je jedno. Jestli je někdo našel na webu levněji a s přímou dopravou i do ČR, tak gratuluju.

A abych si aspoň nějak vylepšil karmu, tak přikládám fotky rozebraného ventilu, kdyby se tím někdo chtěl inspirovat při výrobě vlastního. Třeba to někomu k něčemu bude.
Přílohy
ventil0.jpg
Součástky ventilu ke QB-78
ventil1.jpg
Součástky ventilu ke QB-78 (jiný pohled)
ventil2.jpg
Částečně složený ventil ke QB-78
pisty

Příspěvek od pisty » 30 zář 2008 10:57

Keby to vychadzalo viac ako u teba tak by som to zobral od teba. :D
Tiez som najprv narazil u ArcherAirguns ale tam nechceli posielat do sk.
Tak som hladal dalej a nasiel. Platim cez paypal to je najlepsie. Zatial mam len dobre skusenosti s americkymi obchodmi.

Nehnevaj sa na mna :oops: :D

Teraz mi dosiel mail a postovne je 35usd. tak mi objednavka vychadza na tie iste peniaze 890skk na kus.
No maju drahe postovne. Inokedy platim tak do 12usd.

Takze mas zakaznika.
pavel1067

Příspěvek od pavel1067 » 01 říj 2008 11:47

Chci se zaptat jestli by bylo možné na tu komoru našroubovat nějaký nástavec na který by se pod ústí hlavně našrouboval klas. plnící ventil pro kyvety, QB zatím nemám ale delší dobu o ni uvažuji, bylo by to reálné a funkční co vy na to ?
smates

Příspěvek od smates » 01 říj 2008 15:13

Pokud na to mas prostredky tak si myslim ze jde temer cokoliv.
LaRi

Příspěvek od LaRi » 01 říj 2008 21:33

Já myslim,že tudy cesta vede.To prodloužení bude muset být až ke konci hlavně a končit drulováckým závitem(LOV TAU).Takže kus trubky 22x1.5mm,soustruh, šikovné ruce a drulovácký plnicí ventil na kyvety.Jo a taky mufnu,kterou to spojíš.Na QBéčku je závit 22x1mm.Ten by bylo dobré použít i na nástavci a použít matici z propichovače na ventil.A nemusel bys plnit po dvaceti ranách.Takže drulovácký závit asi ne,nevim jestli by se matice vešla pod hlaveň.
Samson

Příspěvek od Samson » 05 říj 2008 11:15

Dost OT, ale existuje nejaky zpusob, jak rychle najet v tomto topicu napr. na stranku 53, tak abych nemusel porad klikat po jedne strance od zacatku? Nemuzu prijit na rychly zpusob, jak tohle prohlizet.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 05 říj 2008 12:04

Existuje.
Nahoře v prohlížeči, kde vidíš adresu, je vždycky pořadové číslo příspěvku, tak ho ručně přepiš a dej Enter.
Na straně je vždy 15 příspěvků, takže na stranu 53 se dostaneš tak, že vynásobíš 52x15=780. Na konci adresy tedy přepíšeš to číslo (na této straně je to 1605) na 780 a dáš Enter.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Samson

Příspěvek od Samson » 05 říj 2008 16:48

Diky moc. Hodne jsi mi tim pomohl.
Samson

Příspěvek od Samson » 12 říj 2008 13:55

To propichovani sifonovych bombicek zkousel uz nekdo udelat tak, ze by se propichovaci trn 0407 udelal delsi a sifonove bombicky by se ladovaly jako ty 12g? Samozrejme by se udelal nejaky mezikus s druhym trnem, ktery by se vlozil mezi druhou bombicku a vicko. No asi to zkusim. Nejake postrehy k tomu bych uvital. :)
bledule

Příspěvek od bledule » 12 říj 2008 16:32

Přečti tohle vlákno celý :-)a dozvíš se co potřebuješ,na začátku se to docela intenzivně řešilo.Já to měl /než jsem tunil a řešil hasičák/na jednu sifonovou bombičku.Dal jsem tam jednu prázdnou velkou a dnem proti ní malou plnou měnitelnou sifonovku.V místě kde je uzávěr zásobníku s propichovašem jsem měl udělanej vlastní vysoustruženej váleček s trnem,ale stejně mi to občas trn ucpal a nedalo se stím nic dělat,jen nechat vysyčet co2 naprázdno ven.Po vytunění na větší výkon /podložená pružina a zvětšená díra v podavači diabol/to ztratilo smysl,protože měnit to po patnácti ranách byl nebetyčnej vopruz.Vykašli se na to tudy cesta nevede,pořiď si hasičák a nějak pořeš přepouštění....
Samson

Příspěvek od Samson » 12 říj 2008 20:33

Jo tos vubec asi nepochopil co jsem myslel. Na jednu sifonovou bombicku to mam tedka. Myslim proste udelat jiny trn co propichne pri prvnim vystrelu tu druhou bombicku. Jo uz jsem to pred pul rokem cele cetl a podruhe uz na to nemam nervy.
Poli

Příspěvek od Poli » 12 říj 2008 21:01

Pánové vzduchovkáři, sháním stavitelné hledí do 11mm rybiny. Používá se převážně na vzduchovkách. Neválí se někomu doma poté, co udělal tuning a nebyl by ochotný ho pustit? Díky
Odpovědět