Snad mě neukamenujete, mám tokový dotaz, popis bude více než laický, tak to berte s rezervou, prosím. Nejde mi to do hlavy o co zase v mým případě jde, teda mě se stávají divný věci, ale tohle mě fakt už štve..

Jak bych začal.., vlastním HK USP 9mm, byl jsem ji vytáhnout na střelnici po delší době a šel s mou přítelkyní. Střídali jsme se po pěti ranách, tak jsem si nabil, vystřílel 5 ran a koukám, závěr není dotaženej na konec, tak si říkám, sakra, že bych tam ještě měl nějakou včelu? Cvak a nic, úderník naprázdno.. Divný, kde je chyba asi jsem něco přehlídnul. Tak to dám do ruky přítelkyni, taky pět ran, závěr hezky dotaženej, pouze vyndat zásobník a předat zbraň. Tak zase jdu na řadu já a to samé jako před tím, nedotaženo:( Abych tu nepsal pořád dokola to stejný.. prostě se mi nedotáhnul závěr až na konec, kdy už nejsou včelky v zásobníku. A zajímalo by mě, proč se mi to stává a přítelkyni ne..? Je fakt, že jsem trošku změnil úchop zbraně, ale neříkejte, že je to v tom? Snad to není moc hloupý dotaz? Děkuju za komentáře a jak jsem psal, neukamenujte mě, prosím

Schopný tvoří, neschopný poučuje..
HK USP Full-size