Osobně bych tomu moc nevěřil,hlavně s tim zvonem je to přitažený za vlasy.A kdo by to dával na web jstli to funguje.A že by BMW šlo otevřít ovládáním na televizi?Možný to je,ale ne pravděpodobný.Až to uvidim na vlastní oči ..........
taky k autum: kamos mi minule ukazoval jak otevrit nejnovejsi mercedes tridy S, rika: pry se neda otevrit nijak jinak nez klicem, tak koukej.....postavil se pred nej a kopnul celou silou do predni masky.....na pul minuty se spustil alarm, strelili airbagy a otevreli se dvere.....reknu vam tak rychle jsem jeste neutikal.....majitel se neukazal ani po dvou hodinach, schvalne se tam kamos jeste sel podivat
mel jsem chut mu tu haxnu zlomit fakt.....ale je videt, ze clovek vymysli zlozite veci ktere se daji voddelat uplne primitivne
Od kopnutí vyletěly airbagy? To mi přijde trošku jako kravina, aby vylítl airbag tak se musí auto trochu zdeformovat, nevylítne to při každým ťuknutí.....
2 Alfonss
Některý dražší nový auta maj skutečně citlivé detektory nárazu a aktivní ochranu posádky. Tj. dokážu si představit, že když se trefíš na detektor, auto aktivně chrání posádku. Protože by v autě mohli sedět děti a nebo osoby v šoku, raději se to samo odemkne. Ovšem si říkám, jestli by to nemělo ty airbagy vystřelit jen když jsou zapnuté pásy. Dále pak ten systém podle GPS zaznamená polohu a na svůj dispečink nahlásí místo a rozsah havárie. Pak by ti měli zpátky volat na mobil, jestli je všechno v pořádku, jestli nepotřebuješ odtah nebo třeba záchranku.
Ale co ten elektronickej zahradní trpaslík??
Ten se nikomu nelíbí??