Lokality pro st?elbu vzduchovkou
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já vím o lokalitě cca 50 km od Prahy (Nymburk). Něco na způsob tovární haly, střelba na cca 50m. Výhodou je bezpečnost dostřeliště, sucho a bezvětří. Chodím tam občas já s 200S a podle kuliček i parta "sniperů" airsoft. Je to veřejný pozemek téměř mimo civilizaci u Labe. Pokud by si nějaký větrovkář chtěl zastřílet, rád se přidám. Nemám moc zkušeností, rád se přiučím. Pokud by měl nekdo zájem, ...můj mejl: patrik@nirvana-sport.cz
s
V Bratislavě a Praze jsou nej střelnice parlament ČR nebo SR.Místa tam maj dost a jestli něco trefíš,tak je to škodná! Já sednu do auta a až vidím velkou louku tak střílim směrem vně.Skoro pokaždé někde jinde.
kayakero píše:Kurva, Ty jezdíš do Blavy střílet Slováky?
Pošli videa, budeš slavnej!
_______________________________peager píše:a kam chodite strielat v bratislave? pochopitelne sa to tyka slovakov
Taky občas rád přeháním, ale jen ze srandy. Pokud je to vtip, tak špatnej

Možná to sem tak úplně nepatří, ale můžu se vzduchovkou i do lesa

Slávka 634 je boží

AVE CZ

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
moje střelnice
moje soukromá střelnice z vokna našeho baráku 
..........další blázen

..........další blázen
Naposledy upravil(a) bledule dne 23 zář 2008 19:19, celkem upraveno 3 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
par tipov pre Bratislavskych vzduchovkarov:
- Zelezna studnicka,
- oblast od Koliby smerom na Kamzik - cez les ide takmer 100 metrov siroky pas vypilenych stromov, staci ist mimo chodnika, ale skoro vsade je svahovanie,
- na brehu dunaja je kopa dobrych miest, tiez vedla hradze,
- Jeleni les (od brehu dunaja z petrzalskej strany za poslednym mostom Lafrancony) - ak nechcete strielat v rakusku, tak pozor na hranicu..
- Devinska nova Ves - Sandberg (v niektorom "lome") - tu su aj okoloiduci ale na vzduchovkarov zvyknuty rovnako ako na zeleznej studnicke,
- v okoli Rusoviec je tiez niekolko dobrych miest
pre ostatnych: je dobre vyuzit niektory mapovy server na nete, najst si svoju lokalitu, zobrazit letecky pohlad - vtedy sa lahsie hladaju vhodne miesta pre tercovu strelbu zo vzduchovky, je ich vsade dostatok, aj ked nie vsetky su po ruke, ale na to tu mame vikendy
- Zelezna studnicka,
- oblast od Koliby smerom na Kamzik - cez les ide takmer 100 metrov siroky pas vypilenych stromov, staci ist mimo chodnika, ale skoro vsade je svahovanie,
- na brehu dunaja je kopa dobrych miest, tiez vedla hradze,
- Jeleni les (od brehu dunaja z petrzalskej strany za poslednym mostom Lafrancony) - ak nechcete strielat v rakusku, tak pozor na hranicu..
- Devinska nova Ves - Sandberg (v niektorom "lome") - tu su aj okoloiduci ale na vzduchovkarov zvyknuty rovnako ako na zeleznej studnicke,
- v okoli Rusoviec je tiez niekolko dobrych miest
pre ostatnych: je dobre vyuzit niektory mapovy server na nete, najst si svoju lokalitu, zobrazit letecky pohlad - vtedy sa lahsie hladaju vhodne miesta pre tercovu strelbu zo vzduchovky, je ich vsade dostatok, aj ked nie vsetky su po ruke, ale na to tu mame vikendy

kesi píše:.....a když mě potká myslivec se vzduchovkou v lese tak je to taky OKgolfkiller píše:se vzduchovkou![]()
![]()
? Kdekoliv
![]()
![]()
Opravdu nechci být svými otázkami dotěrný

Potřebuju to vědět na svou obranu, kdyby se mi to náhodou stalo, ať vím co můžu....zmůžu !!

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- igi_79
- Kontaktovat uživatele:
Kosice
Rad by som privital aj nejake typy na vzduchovkove strielanie v Kosiciach. Som z Roznavy a tam mame celkom fajn a zadarmo strelnicu 50m a 100m s krytymi stanovistiami. V KE je platena strelnica tak zatial som nasiel toto:
skladka stavebneho odpadu pri Kavecanoch
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.7 ... 1&t=h&z=18
minule tam ale prisli policajti cvicit psy
skladka stavebneho odpadu pri Kavecanoch
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.7 ... 1&t=h&z=18
minule tam ale prisli policajti cvicit psy

2Kesi:
Tahle citace už tady odzněla víckrát:
Střelba ze zbraně kategorie D je zakázána na místě, kde by mohl být ohrožen život nebo zdraví osoby nebo způsobena škoda na majetku.
Držitel zbraně kategorie D nesmí zbraň nosit viditelně v místech, kam má veřejnost volný přístup.
Takže nosit na místo střílení jen v pouzdře a střílet už můžeš bez pouzdra
Ještě si něco najdi o plašení zvěře, protože to je jediná záminka, za kterou by tě mohli vykázat.
p.s. radši si vezmi sebou vyhlášku...někteří lidi i se zbrojákem to nevědí
....jo a střílet jenom terčíky, žádné šišky
Co když trefíš chráněného ptáka?! 
Tahle citace už tady odzněla víckrát:
Střelba ze zbraně kategorie D je zakázána na místě, kde by mohl být ohrožen život nebo zdraví osoby nebo způsobena škoda na majetku.
Držitel zbraně kategorie D nesmí zbraň nosit viditelně v místech, kam má veřejnost volný přístup.
Takže nosit na místo střílení jen v pouzdře a střílet už můžeš bez pouzdra

Ještě si něco najdi o plašení zvěře, protože to je jediná záminka, za kterou by tě mohli vykázat.
p.s. radši si vezmi sebou vyhlášku...někteří lidi i se zbrojákem to nevědí