Monsoon Fx airguns
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jako druhá generace
tu už mám taky a stala mně 6 litrů , za 50 klacků to musí být tedy kukr.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Alexxxus
To aj je kukr, len Ti nepoviem presne značku, lebo mi robia montáž aby som to dostal na Gladiátora a kukr je ešte tam.
Keď už ťa mám na dráte Alexxxus je tu nejaké solídne vlákno o optike, nechce sa mi tu hodiny rolovať, lebo tém je tu požehnane. Mimochodom aké máš prvé dojmy z najnovšej flinty to je 16 jaulovka ???
Keď už ťa mám na dráte Alexxxus je tu nejaké solídne vlákno o optike, nechce sa mi tu hodiny rolovať, lebo tém je tu požehnane. Mimochodom aké máš prvé dojmy z najnovšej flinty to je 16 jaulovka ???
FX Gladiator test
28.9.2008 (zrovna mám narodeniny) sa konečne trochu vyčasilo, takže miesto oslavy davaj na strelnicu, kde som otestoval svoje dámy.
CZ 200S 4,5mm
CZ 200S 5,5mm
Walther Dominator 1250 4,5mm
Gladiátor FX 4,5mm
Cutlas FX 5,5mm
Začínam Gladiátorom od FX. Optika 6-24x50 nijaký zázrak, zatiaľ stačí. Absolútne nepochopiteľný je pre mňa úlet prvej strely vždy po výmene zásobníku. Nie je to síce nejak veľa ale škoda. Ak by niekto z technicky nadanejších pánov vedel pomenovať tento problém, netrpezlivo čakám na príspevky. Zaujímavý je terč so 16 strelami, kde 13 ide do jedného miesta čo pri miernom premenlivom vetre je veľmi slušný výsledok . Streľbu na 50m som nestihol začal blbý vietor a potom už tma.
Postupne budem prikladať nástrely aj iných pušiek. 
CZ 200S 4,5mm
CZ 200S 5,5mm
Walther Dominator 1250 4,5mm
Gladiátor FX 4,5mm
Cutlas FX 5,5mm
Začínam Gladiátorom od FX. Optika 6-24x50 nijaký zázrak, zatiaľ stačí. Absolútne nepochopiteľný je pre mňa úlet prvej strely vždy po výmene zásobníku. Nie je to síce nejak veľa ale škoda. Ak by niekto z technicky nadanejších pánov vedel pomenovať tento problém, netrpezlivo čakám na príspevky. Zaujímavý je terč so 16 strelami, kde 13 ide do jedného miesta čo pri miernom premenlivom vetre je veľmi slušný výsledok . Streľbu na 50m som nestihol začal blbý vietor a potom už tma.

Naposledy upravil(a) BMW dne 30 zář 2008 21:32, celkem upraveno 5 x.
Když ti jde vždycky první mimo, tak ji vystřel do vzduchu. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubajzzíkovi
Kubajzz, nebolo by to fér, ja som tu už písal, že upnem pušky aj do zveráku, aby som žiadnej nenadržoval. Teraz čakám na Weihraucha
z Merkurie, mal by prísť v utorok, takže objaví sa všetko tu. Ahoj
z Merkurie, mal by prísť v utorok, takže objaví sa všetko tu. Ahoj
FX airguns ranchero
Ahoj kluci, někde jsem tady četl, že je třeba na FX RANCHERO zbroják, ale pro náš trh se dělá i verze s 16J. Tak to jen tak pro info, páč se o ní teď zajímám. U nás stojí bez příslušenství jak jsem koukal 21tkč ..... to pak zvažuji jestli si nekoupím AA 510. Nemáte na to nějaký názor? Na tu cenu se ještě podívám v zahraničí, jak vychází.
No kdyz AUDI psal, ze vzal svoje damy na strelnici, tak pochybuju ze tam maj sveraky...asi ma nejaky upinaci "tentononc", kteremu pro zjednoduseni rika sverak
Nemyslim si ze nekdo, kdo foukne na jeden vyjezd do vybaveni 100 litru by nemel upinaci "tamto" a daval by to do sveraku. Leda ze by strelnici myslel zahradu a pak by mozna ten sverak prichazel v uvahu...

každej jsme prostě nějakej,já bych 25-30k za vzduchovku /nebo třeba např. za kytaru,dovolenou,mikrofon,prostitutku..../ nedal.Za ty prachy /i když nemám zbroják/ by třeba byla víc než slušná kulovnice,natož mít jich takovejch /za tyhle peníze/ po ruce víc...
To je ale prd proti cenám za špičkovej airsoft,někdo jednou na Bohemia airsoft celkem pravdivě avizoval ,že za cenu toho jejich airsoftovýho Mausera koupí originál ostrou zbraň,BAS reagoval něco ve smyslu : "tak vám s tím vaším ostrým K98 přejeme mnoho úspěšných headshotů....
Rozhodně vzduchovkama neopovrhuju /právě naopak/ ,a i když si na nedostatek financí nestěžuju,mám tady pro sebe více méně vnitřně pevně nastavenej limit.Asi jsem tomu dostatečně nepropadl,střílím na prd,soutěžní ambice nemám....
chci říct,že Subaru nezávidím a rozhodně ho ani neodsuzuju jako snoba ...
To je ale prd proti cenám za špičkovej airsoft,někdo jednou na Bohemia airsoft celkem pravdivě avizoval ,že za cenu toho jejich airsoftovýho Mausera koupí originál ostrou zbraň,BAS reagoval něco ve smyslu : "tak vám s tím vaším ostrým K98 přejeme mnoho úspěšných headshotů....
Rozhodně vzduchovkama neopovrhuju /právě naopak/ ,a i když si na nedostatek financí nestěžuju,mám tady pro sebe více méně vnitřně pevně nastavenej limit.Asi jsem tomu dostatečně nepropadl,střílím na prd,soutěžní ambice nemám....

Zvláštne reakcie
Hm zvláštne reakcie, myslel som, že účastníkov fóra zaujímajú FX-ky, no tu sa odvíjajú úvahy čo by si kto kúpil - nekúpil, keby na to mal. Ospravedlňujem sa, že som neuviedol spôsob a nákres držania zbrane, prípadne situačný plán s potvrdením o certifikácii strelnice, no teraz vážne. Strieľal som v sede bez nejakých profi streleckých doplnkov, bez dvojnožky, streleckých rukavíc, jednoducho som napľul do dlaní pretrel si oči oprel ruky o stolík a bác. Ak upnem pušku do zveráka, tak to bude len o tom, čo dokáže puška, nie strelec, bude to v krytej strelnici bez vetra a hlavne objektívne. Ak Vás páni moc dráždi zoznam vetroviek tak vás ubezpečujem, že sa ani zďaleka nekončí,
jednoducho ma považujte za zberateľa. Pokiaľ túžite po obrázku ako je na stránke CZ200S, kde všetky idú jednou dierou, plačete na inom hrobe.

Naposledy upravil(a) BMW dne 06 říj 2008 18:17, celkem upraveno 2 x.
2 Vondra:
Ranchero je pistole. Teď nevím co chceš, když se ti líbí AA510, pušku nebo pistoli. Ale to je šumák. Všechny typy FX jsou možné pořídit v limitě do 16J, takže bez ZP. To se týká i Ranchera.
2BMW:
Kdybych na to měl, tak bych to dělal stejně. Nevidím na tom nic divného...fandím ti. Risopepi sbírá sice starší kousky, ale nad jeho sbírkou jsem žasnul
Ranchero je pistole. Teď nevím co chceš, když se ti líbí AA510, pušku nebo pistoli. Ale to je šumák. Všechny typy FX jsou možné pořídit v limitě do 16J, takže bez ZP. To se týká i Ranchera.
2BMW:
Kdybych na to měl, tak bych to dělal stejně. Nevidím na tom nic divného...fandím ti. Risopepi sbírá sice starší kousky, ale nad jeho sbírkou jsem žasnul

Naposledy upravil(a) pussylala dne 30 zář 2008 21:48, celkem upraveno 1 x.