VZ 58 upgrade, doplnky k CZ 585 /CZH2003
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Lícní opěrka na sklopku CZ 858
Napadlo mně si CZ 858 vylepšit lícní opěkou na sklopku.
Vyřešil sem to takovýma plastovýma háčkama.
Barva SA-58 ... kapitola sama pro sebe. Ptal sem se v CZUB jestli mi poraděj jakou barvu na "opravení drobných oděrek laku". Takový informace prý nesdělujou a můžu si objednat celkovou obnovu povrchové úpravy za cenu převyšující Kč 2.000,- Nakonec sem skončil u barvy na modýlky Revell MAT 9 (Antracit). Lícní opěrka s ní vypadá super. Na opravy laku na zbrani to ale bohužel není, protože je vidět na přechodech rozdíl (Revell je trochu světlejší a matovější). Možná kdyby se smíchala s nějakou tmavější a lesklejší ... nevím. Pochybuju, že se dá přesně stejná barva sehnat ...
19.9. NAKONEC SE BOHUŽEL UKÁZALO, ŽE JE TO NAPRD. MNOHEM LEPŠÍ JE STŘÍLENÍ BEZ TOHO (teda alespoň s mojí tváří), TAKŽE SPÍŠ NEDOPORUČUJU SE DO NĚČEHO PODOBNÝHO POUŠTĚT.
Vyřešil sem to takovýma plastovýma háčkama.
Barva SA-58 ... kapitola sama pro sebe. Ptal sem se v CZUB jestli mi poraděj jakou barvu na "opravení drobných oděrek laku". Takový informace prý nesdělujou a můžu si objednat celkovou obnovu povrchové úpravy za cenu převyšující Kč 2.000,- Nakonec sem skončil u barvy na modýlky Revell MAT 9 (Antracit). Lícní opěrka s ní vypadá super. Na opravy laku na zbrani to ale bohužel není, protože je vidět na přechodech rozdíl (Revell je trochu světlejší a matovější). Možná kdyby se smíchala s nějakou tmavější a lesklejší ... nevím. Pochybuju, že se dá přesně stejná barva sehnat ...
19.9. NAKONEC SE BOHUŽEL UKÁZALO, ŽE JE TO NAPRD. MNOHEM LEPŠÍ JE STŘÍLENÍ BEZ TOHO (teda alespoň s mojí tváří), TAKŽE SPÍŠ NEDOPORUČUJU SE DO NĚČEHO PODOBNÝHO POUŠTĚT.

Naposledy upravil(a) Danik dne 19 zář 2008 23:26, celkem upraveno 3 x.
FSN 01K
Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna
Zkrácený model od pana Novohradského FSN 01K, doplňky : plastové nadpažbí, podpažbí, pistolová rukojeť, sklopná pažba, duralová přední rukojeť a kompletní sada railů od Arsenal.cz, krytky railů od FabDefense a kolimátor RedPoint (FOE).
P.S. Omlouvám se za fotky, nejsem fotograf, ale střelec

P.S. Omlouvám se za fotky, nejsem fotograf, ale střelec

kolimák
Zatím přežil asi 150 ran, ale mám na něj od detexu záruku tak pokud budou umírat, tak hold budou v detexu vyměňovat dokud nanašetřím na Oko nedej bože na EOTech
Nebo máš nějakej tip na jinej kolimák na kosu? Co používáš ty?

kolimák
A jakej názor máte na todle? http://www.zbrane.cz/Kolimator-551-deta ... i-247.html
...
Jako na sázku do loterie
.........může vydržet 5 - 50 nebo 500 a třeba i více.......jak budeš mít šťastnou ruku.
Jestli si přečteš v příspěvcích debatu Dekányho se zákazníky tak už dopředu avízuje že pokud chceš něco co vydrží tak si kup originál a jeho obíbený obrat je rekreační příležitostná střelba .........takže dle jeho rady něco jako dekorativní použití.

.........může vydržet 5 - 50 nebo 500 a třeba i více.......jak budeš mít šťastnou ruku.
Jestli si přečteš v příspěvcích debatu Dekányho se zákazníky tak už dopředu avízuje že pokud chceš něco co vydrží tak si kup originál a jeho obíbený obrat je rekreační příležitostná střelba .........takže dle jeho rady něco jako dekorativní použití.

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
To jsem měl pujčené, není to levný upgrade, ale zatím funguje. Optika Micro Aimpoint 4MOA, kompík Jimmy, vše ostatní je Fab Defence(pažba šikmá s absorberem, předpažbí, pažbička) barva www.arsenalcz.com
Střelba příjemná, dá se opravdu "kalit" až kompík oheň dští
Střelba příjemná, dá se opravdu "kalit" až kompík oheň dští