M?tus zastavovac?ho ??inku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ještě takovej nápad. Co takhle pepřák? Asi se budete smát, ale já myslim, že by mohl bejt i účinější než střelná zbraň. Říká se, že na psa je lepší pepřák protože má citlivý čich a o to víc ho vnímá. Prej je to pro něj hrozná pecka a funguje to spolehlivě. Spíš než pistole. Tak si řikám co takovej divočák, když mu do toho citlivýho rypáku vletí to OC tak si myslim, že by ho to mohlo dobře vykolejit...
Dark: To že se tady dostřelují čuníci různými rážemi krátkých zbraní vím. Ale ty by jsi si měl přestat plést dostřel s obrannou střelbou. Dostřel je na čuníka, který už jednak postřelený je a druhak se zrovna moc nehýbe, takže si můžeš namířit tam kam potřebuješ. Až na tebe poběží nasraný čuník, tak mi věř že budeš rád, když se otočíš a najdeš strom na který vylezeš. Na tahání kvéru si ani nevzpomeneš. Možná si na to vzpomeneš po několika hodinách na stromě když tě nebude chtít pustit dolů, ale rozhodně ne z pozice na zemi stojícího cíle
- TELESCOPIC
Jak to tu ctu tak mi to neda. Jednou jsem jel autem v noci lesem a najednou mi vbehla bachyne do cesty a zastavila se. Malem sem to neubrzdil. Stala si tam bokem ke me a jen tak na me pootocila hlavu. Nechapal sem co je, ale behem 10 vterin si to pres cestu prebehlo 5 malejch kanciku. Pekne si je hlidala a jak prebehly tak se na rozloucenou na me jeste jednou mrkla a odbehla smerem za nimi.
Tomu rikam mytus zastavovaciho ucinku.
No nebyt v aute tak nevim co bych mel v kalhotech. a strilet ji by sem si netroufl. Bylo jasne ze kdybych mel jakkoukoliv KZ a ona zautocila a ja byl mimo tu plechovou krabici, tak nemam sanci i kdybych mel .44mag. I kdyby jsem se vsemi sesti trefil, tak bych v tom okamziku prekvapeni tenhle kolos nejspis nezastavil.
je to sice OT ale co uz.
Tomu rikam mytus zastavovaciho ucinku.
No nebyt v aute tak nevim co bych mel v kalhotech. a strilet ji by sem si netroufl. Bylo jasne ze kdybych mel jakkoukoliv KZ a ona zautocila a ja byl mimo tu plechovou krabici, tak nemam sanci i kdybych mel .44mag. I kdyby jsem se vsemi sesti trefil, tak bych v tom okamziku prekvapeni tenhle kolos nejspis nezastavil.
je to sice OT ale co uz.
- TELESCOPIC
To epetr2008: podívej se na předešlou stranu, tam jsem dával odkazy na zprávy, kdy divočák vážně zranil člověka. Prostě občas se to stane, akorát o tom není tolik slyšet, protože to není pro média taková pecka. Sice titulek "KRVELAČNÉ PRASE OPĚT ŘÁDÍ" zní zajímavě, ale média se moc na houbaře neorientují, což je celkem pochopitelné. I kdýýýž něco jsem přesto našel. Když docházejí senzacechtivé zprávy, tak i v tom lese se dá trochu něco najít. Tady máte zprávičku s neméně zajímavým názvem: "HOUBAŘI, POZOR! NAPADL MĚ DIVOČÁK!
http://www.super.cz/pribehy/2753-houbar ... vocak.html

Tak hlavně nikoho nenavádím aby šel s devítkou na divočáka – chraň bůh. Také však odmítám vidět v něm něco nezničitelného a devítka při dobré konstelaci hvězd skolí i vola – toho zvířecího.
S tím stromem je to pěkně ujetý. Slyším to pořád a neustále žasnu.
Pánové byli jste vůbec někdy v lese? Já si troufám říct že ano ale těch stromů na které bych dovedl jen tak vylézt je tam poskrovnu a to si troufám říct že jsem docela v kondici ale nejsem holt veverka a ze svých opičích předků mě zůstali jedině tak odstávající uši.
Nebavíme se totiž o sadu s jabloněmi ale o lese a tam vylézt na vzrostlý doubek není sranda a to už nemluvím o mlází v kterém jsem se konkrétně tento pátek k ocitl.
Jinak potkat v lese divočáka je pro mě vždy velký zážitek a toto zvíře je pro mne synonymem síly, rychlosti a houževnatosti. Je to obdivuhodné zvíře a je obvykle plaché a neškodné. Problém je v tom slůvku „obvykle“ voni totiž ta hodná prasátka několikrát na člověka zaútočili a nebyli to jen bachyně se selátky. Několik lidí po jejich útoku zemřelo a pár jich těžce zranili. Je to skutečně málo časté ale stalo se to a je proto pravděpodobné že se to i v budoucnu stane.
Jinak ta 1911 je v ráži .45.
S tím stromem je to pěkně ujetý. Slyším to pořád a neustále žasnu.
Pánové byli jste vůbec někdy v lese? Já si troufám říct že ano ale těch stromů na které bych dovedl jen tak vylézt je tam poskrovnu a to si troufám říct že jsem docela v kondici ale nejsem holt veverka a ze svých opičích předků mě zůstali jedině tak odstávající uši.
Nebavíme se totiž o sadu s jabloněmi ale o lese a tam vylézt na vzrostlý doubek není sranda a to už nemluvím o mlází v kterém jsem se konkrétně tento pátek k ocitl.
Jinak potkat v lese divočáka je pro mě vždy velký zážitek a toto zvíře je pro mne synonymem síly, rychlosti a houževnatosti. Je to obdivuhodné zvíře a je obvykle plaché a neškodné. Problém je v tom slůvku „obvykle“ voni totiž ta hodná prasátka několikrát na člověka zaútočili a nebyli to jen bachyně se selátky. Několik lidí po jejich útoku zemřelo a pár jich těžce zranili. Je to skutečně málo časté ale stalo se to a je proto pravděpodobné že se to i v budoucnu stane.
Jinak ta 1911 je v ráži .45.
Ja som minule stretol divú sviňu za bieleho dňa klusala (behom sa to nazvať nedá) krížom cez pole následne cez cestu 1. triedy a na druhej strane zasa cez pole. Možné je asi všetko
. Minule vraj pobehovala voľakde v parku pri Bratislave (bolo to v TV) ľudia zavolali policajtov a oni zavolali poľovníkov...
9x19 na tieto účely asi nie je vhodná, ale ako poslednú možnosť by som ju určite použil.

9x19 na tieto účely asi nie je vhodná, ale ako poslednú možnosť by som ju určite použil.