NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pisty

Příspěvek od pisty » 08 zář 2008 14:13

Kubin. píše:dvě hrdličky a jeden špaček...
Velmi dobry sustrel :lol:

Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 08 zář 2008 14:20

Jj hold hrdličky sou k**vy. Všude to po zahradě sere. Přítelkyně dá ven prádlo na schnutí a za dvě hodiny je to úplně zesraný, takhle to člověka baví jednou možná dvakrát a pak sáhne po nějakém opatření. Opatření = QB 78. No o špačcích ani nemluvě, na chalupě jich je tolik že se jich z pole vždycky zvedne černý mračno...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
bertold8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertold8 » 08 zář 2008 14:55

to Kubin.
Ahoj, 30m je vzdalenost na kterou maximalne strilim, vic nedovoli teren takze tvuj vysledek me velmi nalakal. Mohl bys prosim shrnou tuning kterej tva QB prodelala? Moc dik
Slavia 634 + Delta 4x32AO, QB 78 deluxe
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 08 zář 2008 15:17

Je to stejné jako to co tu už bylo psáno. Zvětšení průchozích kanálků plynu. Provrtání 4 děr do přepouštěcího ventilu pro větší množství plynu. Někdo nechává ale já jsem vyhodil ten filc co tam je. Dál potom přebroušení bicího kladívka do kuželu. Nové těsnění mezi hlaveň a zásobník a to je prakticky vše. Od PajaHradec mám kompenzátor, ten taky hodně zlepšil soustřel a teď čekám na novou spojku mezi hlaveň a zásobník. Časem snad nová pažba, ale to už není o přesnosti. Střelivo je JSB Exact 4,51 s tím mám nejlepší zkušenosti. Všechny popisovaný úpravy jsou poměrně do podrobna rozepsaný v tomo tématu. Podle nich jsem to celé dělal. Dál mám jen seštělovanou spoušť na chod zhruba 5 mm takže hodně citlivá oproti standartnímu nastavení. Spotřeba CO2 těmito úpravami poměrně hodně stoupne. Zatímco dříve jsem na 2 x 12gr CO2 dal cca 50 - 60 ran tak teď je to zhruba 20 - 30 ran. Hodně ale stoupne také síla, celých 16J to nemá ale myslím takových 13 - 14J by to mít mohlo, ale to jen odhaduji, neměřil sem nemám čím.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
bertold8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertold8 » 08 zář 2008 17:00

JJ thread mam proctenej tam i zpet. Jen cos vsechno implementoval ty. No mne ma zbran dorazit zitra, takze to budou prvni pokusy s "tovarnim nastavenim". Jak napotvoru sem na slavce odrovnal deltu, takze zezacatku budu bez optiky. Upravy chcu udelat jen v mensi mire, o vykon mi moc nejde, ale nechci na tech 30 metru nadstrelovat o x kliku. Tak nejak s mirou. No az to budu mit v ruce a uvidim co to bude delat me tak se do toho vrhnu, jen pazbu chci udelat mezi prvnima vecma, uz se na to moc tesim, jak se zas zanadavam ve sklepe
bertold8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertold8 » 09 zář 2008 11:59

Tak uz je doma od JGS, a cekalo me par prekvapeni. Na krabici je napis deluxe, a to se projevilo dle prvniho takhle: klicka a spoust jsou ve zlate barve (nesnasim zlatou), pazba ma mirne jiny tvar a pres centimetr tlustou gumovou botku. Nevim jaka jsou puvodni miridla ale ja je mam se svetlovodivymi vlakny. Tot prvni postrehy, az kouknu dovnitr, mozna me cekaji dalsi prekvapeni. Jen otazka, lucik spouste mate kovovej nebo plastovej?
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 09 zář 2008 12:07

Tak to mě překvapuje taky co ti došlo. Tohle je verze Deluxe jak píšeš ale nevěděl jsem že se to sem taky tahá, a hlavně to bylo podlě mě o něco dražší než standartní QBéčko. Lučík by měl být kovový...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
sentinel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sentinel » 09 zář 2008 12:08

pokial viem, lucik by mal byt z hlinikovej zliatiny
bertold8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertold8 » 09 zář 2008 12:42

Taky me to prekvapilo, ale stalo to uplne stejne jako standart, tojest 2490,-. No me prave prijde ze lucik je z plastu, jsou na nem i videt v mistech tesne u pazby takovy kolecka jak po lisovani, ale mozna je to jen tak levne vypadajici slitinka. Za to spojka hlavne a zasovniku na me pusobi kovove, kdyz sem do toho lehce rejpnul z vnitrku tak dokonce vykoukl kovove stribrnej sram a kdyz zahejbu hlavni tak vule nulova. Ted se jen potrbuju dostat dovnitr, zaboha me nejde oddelat pojistka, mam to v poloze S, a tlacim na ten cep ze strany kde je ta sipecka aby to druhou stranou kde je pojistka vyjelo ven, je to tak spravne? Jinak pazba vypada trochu lip, ma i trosku lip tvarovanou licnici, jen o tu botku je mi dlouha, takze to pak bud vyresim zakracenim, nebo jinou pazbou pres zimu. No ale stve me ta zlata barva, budu to muset prestriknout nebo udelat novy dily a nacernit je
Robert69

Příspěvek od Robert69 » 09 zář 2008 12:48

Hod sem fotku.
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 09 zář 2008 12:59

Ta pojistka jde ven blbě. V poloze SAFE to máš dobře. Vezmi si nějakou kulatinu nebo šroubovák a klepni do toho a ono to vyskočí, mě to tak jde nejlépe...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
jskrtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jskrtek » 09 zář 2008 13:40

zdarvim vsechny pritomne.me taky prisla verze de luxe a jak rika bertold8 moc dobre to nevypada.ale jinak na cinana za 2500 je to celkem peknej kousek zeleza.byl jsem prekvapenej z miridel.oproti tem plechovejm jsou plne stavitelny ale na presnou strelbu to moc neni.takze premejslim cim je nahradit.po vejplate objednavam puskohled a jak tak koukam tak je asi zbytecny se ptat jakej :D .jeste jsem se chtel zeptat jestli nekdo nemate zbytecnou spojku laufu a plyn.valce.ten plastovej mezikus neni moc peknej.
bertold8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertold8 » 09 zář 2008 14:08

neco fotek je tu QB78deluxe.zip, na tu spojku se schvalne jeste podivam, protoze me opravdu prijde kovove
smates

Příspěvek od smates » 09 zář 2008 20:13

Tak ja to mam doma asi 3dni v razi22 ale normal versi a ma taky botku z mekke gumy silne asi 15mm.Zatim jsem spokojen na 10m to bez tuningu prostreli 10mm drevotrisku :D Jako prvni z tuningu se chystam na vymenu klicky,fakt blbe se drzi.Navic jdou blbe zasouvat diabolky Gamo do laufu jsou desne tvrdy :? Bohuzel JSB jsou u nas k nesehnani a obednavat 2krabky pres net se uz vubec nevyplati :roll:
RedAce

Příspěvek od RedAce » 09 zář 2008 20:24

Diabolky GAMO sou taky hrozne blby. Strilel sem na chalupe asi na 25m a JSB Heavy a Exact 4,52 mely rozpty rekneme na dvoukorunu, Boxery tak na kovovou dvacku a Gamo se ani zdaleka nevesly do terciku online terce.

Ale pisu hlavne proto, ze mam klicku od Paji, protoze s tou orig se mi blbe natahovalo. Takze ta originalni mala cerna mi doma lezi. Pokud byste ji nekdo chtel misto te deluxe zlate, tak mi poslete SZ. Za drobny peniz nebo vymenou za tu zlatou to poslu.
Odpovědět