Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- baretta@pobox.sk
mitse katze - scheise katze
Po roku som stretol spolužiaka zo zakladnej - kompletne odchlpeny - ziadne vlasy a chlpy - tak som sa pytal ci chemoterapia...
poškriabala ho mačka - dostal neaku chorobu? (samotny doktori iba typuju) a vypadali mu vlasy a chlpy - (typol by som že prašina, ale nepytal som sa moc ....)
A to on chudak nefandi zbraniam... (keby sa to stalo neakemu sadistovi budis, ale on je taky slušnák)
S toho plynie ponaučenie: pri manipulacii s nehospodarskymi živočichmi použivame ochranu - rukavice alebo aspon .22LR :)
V každom pripade sa tak daju ušetrit žiletky a holič.
poškriabala ho mačka - dostal neaku chorobu? (samotny doktori iba typuju) a vypadali mu vlasy a chlpy - (typol by som že prašina, ale nepytal som sa moc ....)
A to on chudak nefandi zbraniam... (keby sa to stalo neakemu sadistovi budis, ale on je taky slušnák)
S toho plynie ponaučenie: pri manipulacii s nehospodarskymi živočichmi použivame ochranu - rukavice alebo aspon .22LR :)
V každom pripade sa tak daju ušetrit žiletky a holič.
:baretta
"Z toho plynie ponaučenie: pri manipulacii s nehospodarskymi živočichmi použivame ochranu - rukavice alebo aspon .22LR
"
Žena je tiez nehospodársky živočích ... (keď je lenivá)
Ty máš ale divné praktiky - ja som este na tú moju ešte ochranu prostredníctvom .22LR neskúsil.
(Markíz de Sade by ti v kútiku tíško závidel)
"Z toho plynie ponaučenie: pri manipulacii s nehospodarskymi živočichmi použivame ochranu - rukavice alebo aspon .22LR

Žena je tiez nehospodársky živočích ... (keď je lenivá)
Ty máš ale divné praktiky - ja som este na tú moju ešte ochranu prostredníctvom .22LR neskúsil.

(Markíz de Sade by ti v kútiku tíško závidel)
Volba
Mám jen vzduchovku Slávku 631 a 620 , pak vzduchovku na které není žádná značka ani výrobce , jen výrobní číslo , má pojistku na lámání hlavně ale ne na spoušť , a má ráži menší než 4,5 mm , takže broky nejdou střílet , ovšem když se v ní protáhne diabolka drátem (prošťouchne) tak vystřelit jde. Ale už je asi dost stará a slabá , teď mě ale zajmá co je lepší na škodnou ??? Hlavně na potkany , kuny a straky???
JUJ
Tak mi nějakou sežeň a k tomu nějakou munici
aspoń pak nemusim ty potkany sbírat.

kuny a straky by som radsej nechal na pokoji, ak nie si polovnik. a pokial ide o potkany, kazda vzduchovka, ktora ma aspon 10 J ustovej energie, splni svoj ucel. pri likvidacii potkanov nie je ani tak podstatna sila vzduchovky, ako skor presnost (pusky i strelca), a dobre umiestnenie zasahu. idealne hlava alebo krk. ubezpecujem ta, ze to na potkany celkom staci...
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
No tak to ze to nesezrali me ani moc nesere,ale tenhle zpusob zabijeni mi prijde dost brutalni.Nejsem zadnej ochranar,nektery zvirata se proste zabijej,ale alespon by to mohlo jit humalnim zpusobem.Tydle z toho meli akorat prdel,ze tam behaj nebo se mrskaj napul mrtvi ze sipem v tele a trapej se.Bych je za to nafackoval a prostrilel s tym lukem kolena,bych chtel videt jak by se smali.jabkoV8 píše:pochybuju že by to ty kluci pak stáhli vyvrhli a snědli , mě by to bylo líto zahodit to a mrazák to jistí že.

Tady máte cca 1CD videí (asi 40ks)...alá "Russia zábava" - vrány.
Max. počet je 2 stahující klienti,tak musíte čekat.Skutečně puška MATADOR je extrémně dobrý ruský výrobek.
ftp://files.nightstranger.ru/guns.ru/ohota/
Max. počet je 2 stahující klienti,tak musíte čekat.Skutečně puška MATADOR je extrémně dobrý ruský výrobek.
ftp://files.nightstranger.ru/guns.ru/ohota/
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50