Příspěvek
od Kubin. » 08 zář 2008 13:42
Zdravím všechny vespolek. O víkendu jsem trocha zastřílel, zase po delší době. Našrouboval sem kyvetu a doklikal na oblíbených 30m.
Neměl sem vytisklý terče tak sem si na A4 udělal tři tečky fixou aby byli na těch 30m vidět. První sem to zkoušel v sedě s oporou o špalek, poloha docela nepříjemná (bolej záda) a flinta se nedala moc uklidnit, na těch 30m sem ale dal soustřel 5 ran do těch 2,5 cm když se hodně dařilo. Tak se to zkusil v leže, daleko líp se dala puška uklidnit (nebo spíš moje ruce) na těch 30 metrů se dalo nastrílet 5 ran tak že se dotýkali a soustřel byl tak 1,5 cm což je pro mě úspěch jak sviňa. Celej natěšenej jakej sem střelec sem zkusil stejnou polohu na 40 metrů, no už to nebyla taková balada, první tři sem dal velice dobře, prakticky se dotýkali, další dvě šli o kousek níž, celkový spostřel tak do 4 cm. Zkusil sem ještě 50 metrů ale na to už je moje optika trochu krátká, s pěti ranama sem se trefil tak do 6 cm. Velký vliv na střelbu respektive tlak ve válci mělo sluníčko, o víkendu totiž chvíli svítilo a chvíli bylo pod mrakem. Když bylo pod mrakem tak se střílelo velice dobře, konzistence byla velice dobrá. Jakmile ale začalo pařit tak šli soustřeli do řiti, čím dýl sem čekal s výstřelem tím horší byl celkový nástřel. Hold problém s COčkem. Mezi všemi těmi terči to ještě mimojiné odskákali dvě hrdličky a jeden špaček...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631