Stretnutie vzduchovkarov - Slovensko
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ZMAZANÉ
Naposledy upravil(a) ferin dne 30 srp 2008 20:34, celkem upraveno 2 x.
myslim ze na 95% mozete pripisat aj prvu nasu ucastnicku neznejsieho pohlavia... je z Kosic, pride po vlastnej ose a planuje spat pod sirakom pripadne v aute 
este by sa mala risosepimu ozvat na telefon... ja len aby si nebol prekvapeny
mozno este pribudne jeden clovek z Lucenca a jeden z Liptovskeho Mikulasa, ale ti zatial len prejavili zaujem, nepovedali ci pridu naisto. Vsetko su to ludia z fora horar.sk, hodil som tam link na toto vlakno ak by boli zaujemcovia... takze je mozne ze sa ti ozvu na mobil.

este by sa mala risosepimu ozvat na telefon... ja len aby si nebol prekvapeny
mozno este pribudne jeden clovek z Lucenca a jeden z Liptovskeho Mikulasa, ale ti zatial len prejavili zaujem, nepovedali ci pridu naisto. Vsetko su to ludia z fora horar.sk, hodil som tam link na toto vlakno ak by boli zaujemcovia... takze je mozne ze sa ti ozvu na mobil.
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
To tomcat
Dobrý nábor ! Len nech prídu, mám ešte jednu záhradu (14 árov) asi 300 m od základného tábora, čo ste ešte ani nevideli. O miesto nemajte strach !
Tiež verbujem miestných vzduchovkárov, ale len na hlavnú akciu do Drienčan. Okolo 10 ľudí sa prihlásilo, medzi nimi dve dámy (s doprovodom), ale ich bude asi viac.
(už kosím záhradu !)
Dobrý nábor ! Len nech prídu, mám ešte jednu záhradu (14 árov) asi 300 m od základného tábora, čo ste ešte ani nevideli. O miesto nemajte strach !
Tiež verbujem miestných vzduchovkárov, ale len na hlavnú akciu do Drienčan. Okolo 10 ľudí sa prihlásilo, medzi nimi dve dámy (s doprovodom), ale ich bude asi viac.
(už kosím záhradu !)
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
odvoz
Ja som z Prievidze a ak niekto pojde cez Prievidzu a nebudem mat pracovny vikend tak by som siel a ukazal by som vam ako striela Gamo cfx royal.
sa to pekne rozrasta, mali by sme uzatvorit stávku o reálnom počte účastníkov zrazu
. zatial je nas teoreticky 19x0,7=13,3 účastníkov. som zvedavy, kolky zo 100% prihlásených vôbec neprídu a ani neospravedlnia svoju neúčasť! týmto chcem prihlásených účastníkov poprosiť, nech to berú aspon trosku zodpovedne !