Nebo taky ne?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Třeba mne už střílet asi neuvidíš, oči i ruka jsou v háji, v ruce jsem to už zase nedržel asi rok... ale bylo by dobré, kdyby třeba někdo viděl střílet Tebe! Nevěřil bys, kolik chyb se nechá najít a odstranit jen v postoji a držení! A docela jistě by Ti žádný z těch, kteří jsou schopni poradit, neřekl ne - aspoň já jsem se s nikým takovým v životě nesetkal!Alfonss píše:Ani netušíte jak rád bych viděl některý přispěvatele střílet.... třeba bych se dost naučil
Ještě když jsem střílel mířenku, tak se o mě staral chlapík, kterej už nějakýho mistra republiky vychoval, takže se neboj že by mi neřekl co dělám blbě. Ale zjevně jsi nepochopil podstatu mýho příspěvku...Fantan píše:Třeba mne už střílet asi neuvidíš, oči i ruka jsou v háji, v ruce jsem to už zase nedržel asi rok... ale bylo by dobré, kdyby třeba někdo viděl střílet Tebe! Nevěřil bys, kolik chyb se nechá najít a odstranit jen v postoji a držení! A docela jistě by Ti žádný z těch, kteří jsou schopni poradit, neřekl ne - aspoň já jsem se s nikým takovým v životě nesetkal!Alfonss píše:Ani netušíte jak rád bych viděl některý přispěvatele střílet.... třeba bych se dost naučil
Neboj, pochopil, ten sarkasmus z něj přímo čiší včetně smajlíku nakonec...Alfonss píše:...takže se neboj, že by mi neřekl, co dělám blbě. Ale zjevně jsi nepochopil podstatu mýho příspěvku...