NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
cau, slo by QB plnit z tohodle?
kdyz pominu redukcni ventil na pusku(ktery neni nikde k sehnani), bylo by potreba jeste neco?
Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/item412947560_bombicka_na_co2.html
viz poslední 2 příspěvky na http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=3272&start=45
Ke kyvetě potřebuješ již pouze redukční ventil.
Ke kyvetě potřebuješ již pouze redukční ventil.
Norica Quick 4,5 + Delta 4x32 AO
Posledni dobou se me obcas stava ze strilim, pak jakoby dochazely bombicky tak chci povolit vicko ale jenom to trochu zasyci a zase se to natlakuje takze s tim nejde ani hnout, tlakovy zasobnik se celkem dost ochladi a pak to strili snad vic nez s cerstve narazenyma bombickama...nevedel by nekdo cim to muze byt (mam teorii o nejakem spatnem narazeni bombicek ale QBcko mam teprve asi mesic takze se v nem uplne jeste neorintuju). dik za nazor
Norconia QB-78 .177 + NS Platinum Nighteater 12x50
CZ TEX 083
KK 40mm
CZ TEX 083
KK 40mm
Špatně
2vosicz: Myslím si, že se Ti propíchne pouze jedna bombička, druhá-spodní ne. Jestli to tak je, tak by to bylo podle mě na reklamaci...
Uvidíš co Ti řeknou další odborníci viz Kubajzz, Milius....
Uvidíš co Ti řeknou další odborníci viz Kubajzz, Milius....
Cogito ergo armatus sum.
Ta bombička propíchlá bude, jen ten hrot ji zacpává. Jak povolíš tak se uvolní a plyn má cestu volnou. Když se toto zase stane tak odlož flintu a bude nějaký čas trvat jak pozvolna co2 bude unikat až dojde k úplnému natlakování. Toto pouze na ověření, ke střílení tak jak to děláš-trochu povolit. Ještě dodávám - začni plnit jinak
- baretta@pobox.sk
neak sa mi začali doma hromadit male hasičacke flaše, tak začinam rozmyšlat nad CO2 (predsa je len lacnejšia ako ihlovka alebo lee-enfield-ka)
moze mi niekdo prosim napisat na ktorej strane je pekne a zretelne odfotena nadrž (plynovy zasobnik)? alebo vykres?
ak by to nebolo moc komplikovane, a vyroba novej by bola lacna, tak by som to predlžil po ustie a hodil do celopažby (a lá lee-enfield). Trochu sa ale obavam, že ked tam budem skladovať CO2 kvapalne a naplnene trebars na 80% nadrže tak pri naklone par stupnov do hora (strelba do kopca) pusti do laufu kapalny CO2 a mohlo by sa to prejaviť na vertikalnom umiestenení zasahu.
moze mi niekdo prosim napisat na ktorej strane je pekne a zretelne odfotena nadrž (plynovy zasobnik)? alebo vykres?
ak by to nebolo moc komplikovane, a vyroba novej by bola lacna, tak by som to predlžil po ustie a hodil do celopažby (a lá lee-enfield). Trochu sa ale obavam, že ked tam budem skladovať CO2 kvapalne a naplnene trebars na 80% nadrže tak pri naklone par stupnov do hora (strelba do kopca) pusti do laufu kapalny CO2 a mohlo by sa to prejaviť na vertikalnom umiestenení zasahu.