?ivotnost Glock?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Asis mě špatně pochopil, mě prostě vadí nízká odolnost plastu. Já bych se bál někoho glokem přetáhnout po hubě, podle mě prostě plast na pistoli nemá co dělat-vyjma střenek a podobně. Já mám třeba blbej pocit už z toho, že mám čízu s plastovým vedením vratný pružiny. Tak si nechám udělat duralovou.
Já bych nikdy nedal 17 k za zbraň, jejíž rám má výrobní hodnotu asi jako petflaška. Přijde mi to uhozený. Kdyby se skutečnost, že pistole má plastovej rám, promítla i na její ceně, nebylo by co řešit. Takhle ale výrobci krásně vdělávaj na zkreslenejch představách některejch střelců, který nemaj pojem o tom, za co vlastně dávaj svoje peníze.
Za svoje peníze chci zbraň, na níž je vidět kus odvedený práce.
K čemu jsou moderní výrobní technologie, když se to nepromítne na ceně pro koncovýho uživatele?
Já bych nikdy nedal 17 k za zbraň, jejíž rám má výrobní hodnotu asi jako petflaška. Přijde mi to uhozený. Kdyby se skutečnost, že pistole má plastovej rám, promítla i na její ceně, nebylo by co řešit. Takhle ale výrobci krásně vdělávaj na zkreslenejch představách některejch střelců, který nemaj pojem o tom, za co vlastně dávaj svoje peníze.
Za svoje peníze chci zbraň, na níž je vidět kus odvedený práce.
K čemu jsou moderní výrobní technologie, když se to nepromítne na ceně pro koncovýho uživatele?
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Když porovnám ceny vyráběnejch kovovejch zmetků z Brodu s Glockem (bouchaným v Rakousích), tak tam drobný rozdíl v ceně je......a v užitnejch vlastnostech nejen drobnej............
Představa, že plast je horší než kov, případně, že u kovový krochny jde narozdíl od plastový o řemeslo je zcestná...........jsou to všechno velkosériový krámy........vyjma skládaček na zakázku..........
Představa, že plast je horší než kov, případně, že u kovový krochny jde narozdíl od plastový o řemeslo je zcestná...........jsou to všechno velkosériový krámy........vyjma skládaček na zakázku..........
Nízká odolnost plastu?
To si snad děláš srandu
Porovnáme třeba plast s duralem - váha je podobná.
S duralem flákneš o zem a rozbije se, plast ne.
Dural hnije o 106....plast ne.
Dural koroduje ve styku s jiným kovem....plast ne.
....
A tak dále, a tak dále.
I proto se rozhodli vyrábět tělo Glocka z plastu a né duralu.
Navíc je výroba z plastu levnější i rychlejší a Rakušáci na Glocích určitě vydělávaj víc než naši na CZtách.
Jde o zisk, zatím co Glock Rakušanům vydělává (určitě 1/2 možná i 2/3 ceny bude zisk), tak CZ si troufnu tvrdit že na zbrani vydělá asi 1/3.
Proto Rakušané mohou nakupovat lepší a lepší výrobní stroje, investovat daleko více do vývoje a jejich budoucnost je myslím velice růžová.
Na kolik prodanejch Glocků připadne v zahraničí jedna CZ?
Na 30 Glocků jedna CZ? Na 50?
Když ještě na Glocku je větší zisk?
Kdyby dneska večer v televizních novinách oznámili, že Česká Zbrojovka končí a krachuje, tak by mi to bylo MOC líto, ale prostě by mě to nepřekvapilo.
A kdyby se Rakušákům zachtělo, tak naší ČZ koupěj a udělají z ní továrnu na výtěráky

I přesto co bylo řečeno, já osobně plánuji tuhle krásku.
Je to jako by se Glock vyspal s ČZtou
a je z toho takováhle úžasně pěkná a prý ďábelsky přesná Beretta.
To si snad děláš srandu

Porovnáme třeba plast s duralem - váha je podobná.
S duralem flákneš o zem a rozbije se, plast ne.
Dural hnije o 106....plast ne.
Dural koroduje ve styku s jiným kovem....plast ne.
....
A tak dále, a tak dále.
I proto se rozhodli vyrábět tělo Glocka z plastu a né duralu.
Navíc je výroba z plastu levnější i rychlejší a Rakušáci na Glocích určitě vydělávaj víc než naši na CZtách.
Jde o zisk, zatím co Glock Rakušanům vydělává (určitě 1/2 možná i 2/3 ceny bude zisk), tak CZ si troufnu tvrdit že na zbrani vydělá asi 1/3.
Proto Rakušané mohou nakupovat lepší a lepší výrobní stroje, investovat daleko více do vývoje a jejich budoucnost je myslím velice růžová.
Na kolik prodanejch Glocků připadne v zahraničí jedna CZ?
Na 30 Glocků jedna CZ? Na 50?
Když ještě na Glocku je větší zisk?
Kdyby dneska večer v televizních novinách oznámili, že Česká Zbrojovka končí a krachuje, tak by mi to bylo MOC líto, ale prostě by mě to nepřekvapilo.
A kdyby se Rakušákům zachtělo, tak naší ČZ koupěj a udělají z ní továrnu na výtěráky

I přesto co bylo řečeno, já osobně plánuji tuhle krásku.
Je to jako by se Glock vyspal s ČZtou

Ak máš s týmto problém tak "požiadaj" prvého policajta o "gumoliečbu" a možno získaš stratenú vieru v plastJá bych se bál někoho glokem přetáhnout po hubě

Ako tak vidím reakcie na produkty "vašej" zbrojovky tak mám pocit že hovoríš asi o svojej/puškárovej práciZa svoje peníze chci zbraň, na níž je vidět kus odvedený práce.

to Predator:jsem toho názoru,že za technologie a z nich plynoucí zvýšenou odolnost a užitnou hodnotu zboží je vždy běžné připlatit.Profi treková obuv např.8000,- pro kamaráda horala a vlekaře=4 roky použitelné.Je tedy Glock za 17k až taková nehoráznost
Ten polymer taky nebude z komunálního odpadu,a aby si to koupil za desítku každý nadržený nováček,osadil to opěrkou,36r.magazinem a vyběhl do noci,to snad raději ne.Krom té přetřásané odolnosti,jsou i tací,co s ním trefují téměř ,,komára do koulí"
Tímto zdravím Žatec.

-
- Kontaktovat uživatele:
Srovnavej srovnatelny - 2 pistole, co vydrzej nekolik set tisic vystrelu...predator píše:Já bych nikdy nedal 17 k za zbraň, jejíž rám má výrobní hodnotu asi jako petflaška. Přijde mi to uhozený. Kdyby se skutečnost, že pistole má plastovej rám, promítla i na její ceně, nebylo by co řešit.
Plast vs. zelezo: Glock 17 vs. Sig sauer P226 - cena? 16.000 : 32.000 !!!
Jeste ti Glock prijde predrazeny ???
Jdeme dal...
Glock 17 vs. HK USP - oboji plastove kvalitni zbrane co vydrzi snad vsechno - cena 16:20 tisicum... Porad je Glock drahy?
To nejlepsi nakonec

Glock 17 vs. CZ 75 Phantom (kdyz uz chces za kazdou cenu srovnani s CZ, vem si plastovou CZ) - 16.000 : 18.500...
Furt nejak hledam, kde je Glock drahy, ci dokonce predrazeny...
-
- Kontaktovat uživatele: