Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
gamo whisper + walther 6 x 42
Pro Petin00: Já vím, ale přesto díky.Jde o to, že se musím nejprve připravit a odhodlat.
Pro Militia: Díky.

Pro Militia: Díky.

Naposledy upravil(a) Erix dne 06 srp 2008 23:02, celkem upraveno 1 x.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Stříleli jste někdo z tohoto?Vz. 59(ráže 7,62),náboj: 7,62x54R

Naposledy upravil(a) Erix dne 06 srp 2008 22:49, celkem upraveno 1 x.
Erix
Sorry za příspěvek.Jen jsem chtěl vedět jestli z toho někdo střílel.Protože kamarád mi říkal, že nejde dostřílet ani jeden celý nábojový pás(50 ks munice), protože se hrozně hřeje.Nevím, ale nezdá se mi to.Ještě jednou sorry.
Erix
Kamarád kecá,na lehkou hlaveň je doporučeno max 150 ran v tahu,na těžkou 250,to že se to hřeje na funkci vliv nemá,handicap je munice s okrajem popojíždějící v pásu,takže pokud to neohlídáš hnedle se to kousne.Je to dnes už veterán ale ještě to není úplné kopyto.Nejvíc mu škodí neškolená obsluha a zanedbaný technický stav,jinak to jde.
Když mně jednou chytla blbá dal sem 150 světlušek do valu,cíl bedna od munice 200m jenže pod ní byl šutr tak to tančilo po obloze a ve finále jsme hasily hořící střelnici.

Když mně jednou chytla blbá dal sem 150 světlušek do valu,cíl bedna od munice 200m jenže pod ní byl šutr tak to tančilo po obloze a ve finále jsme hasily hořící střelnici.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-