va?e sb?rky n?boju
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2golfkiller: Je to plasťák 

Cogito ergo armatus sum.
Re: Doba?
Kolik by toho člověk měl mít aby se cítil šťasten....milion? dva? muničák?Apevia píše: No moc toho nemáš, ale zase bych si z toho vybral.... Kdyby ses toho chtěl zbavit tak jsem tu já
A když už má hromadu,že přes ní nevidí tak je nejšťastnější?
Já bych ti klidně prodal celou svojí sbírku a ani by mi slza neukápla. Ono je zábavné rozšiřovat sbírku a prožívat dobrodružství při hledání náboje který ještě nemám,ale když už ho mám tak mě přestane interesovat sice je ve sbírce ale není tak důležitý jako ten který zrovna sháním.
Normálně bednu s náboji otvírám tak dvakrát do roka a jenom zkontroluji zdali je cosi nepoškozuje,ale jinak mě nijak zvlášť nezajímají.
Aquila non captat muscas
Rozšiřování
2J.Laser: No, tady jde o to, že začátky jsou vždy po 2, 3 kusech, pak to jde na 10, 15, 30.... Někdy je dobrej měsíc, týden nebo den, kdy toho seženeš víc a je všechno jiný, než máš-a to je ten dobrý pocit. Nejlepší je hledat ten náboj, zdali je stejný s některým co už máš. To, že teď má Militia "pár" nábojů neznamená, že se to nerozroste, každý asi začínal na těch "pár" kouskách 

Cogito ergo armatus sum.
-
- Kontaktovat uživatele:
Marthy: nech si je v krabičce ve sbírce,po těch létech to je rozptyl jak s brokovnice .Zkusil jsem jich 5 a hnus fialovej,dřív ale mohli bejt gut
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj
2Marthy: Přesně jak říkáš. U nás je to taky tak, bohužel
Snad se to časem zlepší....

Cogito ergo armatus sum.
Hmm
2Militia: Pěkný výsledek 
BTW: Mohla bys nafotit nějaké detaily těch Tvých miláčků? Díky...

BTW: Mohla bys nafotit nějaké detaily těch Tvých miláčků? Díky...
Cogito ergo armatus sum.