va?e sb?rky n?boju
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Doba?
2Millitia: Jak dlouho sbíráš? No moc toho nemáš
, ale zase bych si z toho vybral.... Kdyby ses toho chtěl zbavit tak jsem tu já
Třeba tu "modrou patronu" sháním, co je to za ráži 7.65?

Cogito ergo armatus sum.
-
Vyrábí se v provedení URG-86, URG-86 Rd a URG-86 Šk.golfkiller píše:černej ? já házel vždycky zelenej
URG-86 má tělo i zapalovač zelené.
URG-86 Rd redukovaný, zapalovač je nezměněn, ale granát je vyplněn inertní plastickou hmotou. Má černé tělo a zelený zapalovač. Slouží k výcviku
URG-86 Šk školní granát určený k výuce vojáků a nácviku manipulace.

link
-
- Kontaktovat uživatele:
:)
Njn, dostala
Už i s tim, že jsem nečekal, že je to holka
Ale tím líp
Jinak ta "modrá patrona" se dělá i v ráži 7.65, v který jsem ji viděl poprvý a to provedení jsem si zamiloval
Na tento způsob mám jen jednu 38Spl, šedivá, ale ta je celoplastová, má i rantl, jen zápalka je kov, a to bych ale tipl na brokovou-chtělo by to řez tímto nábojem
.
Jinak Militia jen do toho sbírej schraňj, ale počítej s tím, že Ti tento kousíček stačit nebude. Já jsem to měl nejdřív na DVD přehrávači, zatím jsem u velký bedny, ke které už přemýšlím o novým bráškovi

Jinak Militia jen do toho sbírej schraňj, ale počítej s tím, že Ti tento kousíček stačit nebude. Já jsem to měl nejdřív na DVD přehrávači, zatím jsem u velký bedny, ke které už přemýšlím o novým bráškovi

Cogito ergo armatus sum.
-
- Kontaktovat uživatele:
Apevia: mno me by zajimalo kolik jsi toho mel ty v 16ti letech
a taky si myslim, ze mam vzacnejsi naboje nez plastovej luger, treba mam mausery vyrobeny v letech 1939-1941, a brokovou malorazku
jsem si vsimla ze mas nejaky sbirkovy delaborovany naboje mno a rekla bych, ze jsou upe na nic bo mam jeden bez zapalky a upe me to stve bo uz to proste neni ten original pred kterym je respekt

Hmm
2Militia: Nechci se hádat, ale 100% mích cca 600-650 kousků je cenější než ty Tvoje. Každopádně bych si z těch tvých ještě něco dalšího, co nemám vybral. Když mluvíš o brokáčích do malorajdy, tak to já mám zatím jen 4 druhy, jeden od W-celomosazná hilzna zavřená do hvězdy, od CCI-modrej kontejnerek a mosazná hilzna a pak dva starý min 50let, to jsou ale spíš do flobertky ráže .22-papírový s mosazným kováním. Mausery? No těch mám zetím jen 19, ale většina kusů je válečná-IIWW produkce (dnes sem si zrovna sehnal obič "slepáky"-dva kusy, každej jinej). Ale jak říkám mám toho zatím málo, pomalu se to ale-naštěstí rozrůstá. Já mám málo nějak extrémně vzácných nábojů, ale považuju za ně například 8mm Mannlicher (ty mám jen dva, jeden 1907-bohužel prasklej v krčku, bez prachu a druhej kus 1917 komplet, bez známky poškození+ocelovou schránku-bohužel ale "opravovanou"-musel jsem ji nastříkat
, další vzácnější kousky jsou 6.5 Mannlicher Carcano-1+1/2 "krabičky, pásku"-mosazný. Nebo pak třeba .22LR z 1939 od fašounů-nevím jestli raritka, "svítící slug"-větroměrný náboj, je to 12gauge, ruský, nebo míň viditělný lefaux (nebo jak se to píše
) gauge 16, plný, SB. Jinak 9mm FX-bohužel jen zkompletovaná střela s hilznou-červená+modrá (nemá někdo navíc?-víc SZ). Pár světlic ráže 26.5. Jinak teď jsem si vzpomněl třeba na 7.92x33, takový milášek
A jak se směješ mym delaborátům
to nechápu. Já mám rád VŠECKY náboje a to i delaborovaný (něco ani jinak neseženeš). Jinak nevím o jakých delaborátech u mě mluvíš? Já mám asi tak 10 přívěšků, dvě frézy ve sbírce jinak snad jen hilzny, no a teď jsem si vzpomněl, že mám ještě 10 řezů brokovými náboji. Možná bych ještě něco takovýho našel, jako třeba plasťáky-s pružinou nebo mám dvě 7.62x39 cvičný (bohužel jen dva, shnámím i jiný ráže)-každopádně se za to nestydím!. Jinak z "velkých bratrů" mám zatím jen hilzny-14.5KPTV, .50Rusisch, .50BMG-nová hilzna od Anděla+snad přijde brzy nová, mám rozjednanou+jedna střela .50BMG z IIWW.
Uff to jsem se rozepsal, někde budoa asi trošku zmatky.... Dyštak doplním....
2Militia-znovu:Neber to, že jsem se naštval, jen jsem to uvedl na pravou míru
. Máš 8mm Mauser se "svítící" střelou-stopovkou, nebo například dřevěnou střelu? Jsou to takové obič, co má snad každý, ale mám je rád
Nebo máš něco z Izraele? Samozřejmě myslím IMI (Izrael Military Industries)-výrobce legendy-Desert Eagle.....

Uff to jsem se rozepsal, někde budoa asi trošku zmatky.... Dyštak doplním....
2Militia-znovu:Neber to, že jsem se naštval, jen jsem to uvedl na pravou míru

Cogito ergo armatus sum.