V?trovka - Sharp
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj všem, přemýšlím o koupi této vzduchovky. Četl jsem hodně negativních názoru a pár pozitivních. Ale stále přemýšlím o koupi, láká mne ten výkon. Na aukru už tuto vzduchovku nikdo nekupuje. Mám si jí koupit či ne? Měl bych jí spíš na blbnutí do plechovek a tak ne do terče.. Díky
Re: koupit či ne?
jo to za tebe nikdo nerozhodne. pokud chces pumpu podivej se naPedrosXXX píše:Ahoj všem, přemýšlím o koupi této vzduchovky. Četl jsem hodně negativních názoru a pár pozitivních. Ale stále přemýšlím o koupi, láká mne ten výkon. Na aukru už tuto vzduchovku nikdo nekupuje. Mám si jí koupit či ne? Měl bych jí spíš na blbnutí do plechovek a tak ne do terče.. Díky
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Podívej se sem...je to sice pro Crosman 2200 Magnum ale obdobné to bude i u Sharpu.
http://www.network54.com/Forum/275684/m ... ified+pump
http://www.network54.com/Forum/275684/m ... ified+pump
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
ricci35: To je dost máli informací.
Spíč bych potřeboval od někoho kdo jste ji měl už rozebranou, nebo by jste ji rozebírali - zkuste oměřit rozměry toho pumpování.
Cesta ke zvýšení výkonu nebude ve zvětšení objemu tlakové komory, ale ve zvýšení tlaku v ní před výstřelem - tedy zmenšit průměr pumpy, a eliminovat mrtvé prostory.
Spíč bych potřeboval od někoho kdo jste ji měl už rozebranou, nebo by jste ji rozebírali - zkuste oměřit rozměry toho pumpování.
Cesta ke zvýšení výkonu nebude ve zvětšení objemu tlakové komory, ale ve zvýšení tlaku v ní před výstřelem - tedy zmenšit průměr pumpy, a eliminovat mrtvé prostory.
QB78 4,5 + Hämmerli 4x20
milius : Měl jsi tuto pumpovačku někdy rozebranou? Kde se nachází ta "bicí pružina"? Pokud se tady rozebírá stejná flinta tak je u ní úplně jiný systém spouštění a žádné kladívko co by klepalo na ventil. Tady je ventilek tvořen tyčkou a spoušť vlastně umožní posunutí tyčky dozadu a tím se uvolní cesta vzduchu do hlavně. Bylo tady už i schémátko systému tak si ho najdi. Tento způsob vypustí všechnu zásobu plynu, neumožňuje dávkování
- baretta@pobox.sk
HOnda: richtig
keby si niekdo pozrel moju prilohu na rapide (lebo je to ho vela) tak by jasne a krasne videl co ajako je vnutri.
jak mam dnes to vsetko rozobrane tak pozeram, ze tam moc skodliveho objemu v pieste neni - proc?
protoze, Láda ma velku hlavu jak pytel od bananu....
pretože na mosadznom tele - tlakova komora je s vonku otalceny nazov SHARP - inverzne ako na tesneni piestu - teda pri pumpovani sa dotyka - aspon u mna
ja si myslim ze vykon staci - do chce viac nech si kupi malorajdu.
moznosti zvysovania objemu vidim realne
zmenšovať priemer piestu - by viedlo k vyššiemu počtu funkčnych zdvyhov - čo by sa prejavilo asi tak, že dam sica 15 zdvihov ale dosiahnem to čo normalne 10. Možno sa tak posunie horna hranica vykonu - kedy sme ešte schopny stlačiť paku ale predlži to dobu nabijania.
a myslim si že kadencia u pumovacich vetroviek je asi najhoršia zo všetkych.
keby si niekdo pozrel moju prilohu na rapide (lebo je to ho vela) tak by jasne a krasne videl co ajako je vnutri.
jak mam dnes to vsetko rozobrane tak pozeram, ze tam moc skodliveho objemu v pieste neni - proc?
protoze, Láda ma velku hlavu jak pytel od bananu....
pretože na mosadznom tele - tlakova komora je s vonku otalceny nazov SHARP - inverzne ako na tesneni piestu - teda pri pumpovani sa dotyka - aspon u mna
ja si myslim ze vykon staci - do chce viac nech si kupi malorajdu.
moznosti zvysovania objemu vidim realne
zmenšovať priemer piestu - by viedlo k vyššiemu počtu funkčnych zdvyhov - čo by sa prejavilo asi tak, že dam sica 15 zdvihov ale dosiahnem to čo normalne 10. Možno sa tak posunie horna hranica vykonu - kedy sme ešte schopny stlačiť paku ale predlži to dobu nabijania.
a myslim si že kadencia u pumovacich vetroviek je asi najhoršia zo všetkych.