Příspěvek
od harpplayer » 29 črc 2008 08:41
Pánové a víte, že se tomu důchodci příliš nedivím - přestože jeho jednání neobhajuji. Máme střelnici kousek za městem, ale ne tak daleko, aby místním hajzlíkům z nedalekýho sídliště bylo líno tam pěšky dojít. Bohužel střelnice není trvale pod dohledem správce, jak to na klubových střelnicích bývá. Že tam často sbíráme flašky od chlastu a napichujeme na klacek šprcky, to mi příliš nevadí - ať se mládí vydovádí, když tam zrovna nikdo nestřílí. Ale že ti parchanti jsou schopni zničit cokoli, co zničit lze a že už jsou tak voprsklí, že když je tam náhodou vyhmátnete - teda momentálně nic neničili, tak jsem je jen vykázal ze soukromýho pozemku - tak jen velmi neochotně s příslušnejma kecama opouštějí svoje "mejdanoviště", to se mi samotnýmu taurus vzpouzí v holstru, jak by chtel ven. Tihle smrádkové jako by se ve škole učili, jak člověka co nejlíp vyštengrovat, aby udělal nejakou nepředloženost, aby pak po něm mohli rajtovat. Někdy to je skutečně velký sebezapření se udržet. Toho chlapíka neznám, možná je to psychopat, možná mu vážně jen ujely nervy a TV NOVA se jako náhodou zeptala "těch správnejch" sousedů. Každopádně je to zavrženíhodné, ale pochopitelné.