V?trovka - Sharp

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
DanielH

Příspěvek od DanielH » 16 črc 2008 20:58

ricci35 píše:Bledule brzdi nikoho jsem "nevočkoval"!!! Tady se píšou poznatky rady a postřehy a kdo co koupí je pak na každém jedinci. :roll:
Musim se Ricciho zastat. I kdyz jsem si sharpa koupil na zaklade jeho recenze, on recenzoval na zaklade dobre vule, jsem presvedcen ze pravdive, a za to, ze to u nekterych nevyslo, muze ten hajzl vyrobce toho kramu. Ricci nas nic kupovat nijak nenutil.
Kdyz napises recenzi, pises ji k produktu co mas v ruce. Nekupujes si produktu 35 abys rekl kolik procent bylo na prd. A uz v zadnem pripade nejsi zodpovedny za ten vyrobek.

ricci35

Příspěvek od ricci35 » 16 črc 2008 22:17

DanielH....přesně tak,dík :wink:
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
ricci35

Příspěvek od ricci35 » 16 črc 2008 22:22

Alexxxus píše:... v duchu " ale bude to střílet pořád na to samý místo " .Co dodat. "NIC"
To je gutt odpověď,ovšem optika ani oko by se natolik asi nedala(o) natočit.
DanielH

Příspěvek od DanielH » 16 črc 2008 22:54

Alexxxus píše:To sem mu rekl taky že jestli se mu tam pěna blbě rozleje že je druhej, odpověd byla v duchu " ale bude to střílet pořád na to samý místo " .Co dodat. "NIC"
rekl bych ze problem nemusi byt ze hlaven bude mimo osu. Ale v tom, ze ta pena muze na spouste mist udelat vychyleni hlavne vpravo pak vlevo nahoru dolu ... , vznikne tak hlavnova horska draha :o) . no muze se stat i to, ze pena tak zmackne tu slabouckou hlaven, ze los diabolos po vystrelu zustane v te hlavni. Nebo se bude ruzne zplostovat. Jsem tedy velmi zvedav jak to tedy nakonec dopadne.
Pepan1

Příspěvek od Pepan1 » 16 črc 2008 23:19

nechci bejt rejpal, ale montážní PU pěna tuhne a tvrdne tím, že se z ní odpařuje nějaká těkavá látka, čili v uzavřenym prostoru postě nevytvrdne. Další věc je, že i kdyby "vytvrdla", pochybuji, že spřažení trubičkové hlavně a nějakého PVC obalu přes cca 1-2mm silnou vrstvu polyuretanu(i kdyby nebyl ve výsledku pórvitý), zapříčiní zvýšení tuhosti hlavně jako celku natolik, aby se neopakovala námi předpokládaná nemilá věc, že se hlaveň vykrucuje namáháním při pumpování. Dle mého názoru, pokud má smysl zvyšovat na této zbrani něčeho tuhost v ohybu, pak jen (mimo výměny hlavně za tuhý nefalšovanýpolotvar hlavně), snad zvýšit tuhost vlastnho pumpovacího válcee, přes jejož deformaci se namáhání přenáší na hlaveň, která tomuto podléhá - to provést pomocí ztužení onoho válce jeho vložením do další trubky. Nebo další možností, jak zabránit přenosu namáhání na hlaveň, je zásah takový, kterým "odpojíte" špičku hlavně od pumpovacího válce a napojíte ji na vlastní nosnou nově vloženou "trubku", která bude tímto spojovat špičku hlavně s pevnou částí pažby. Pak se tímto zamezí přenášení napětí na špičku hlavně a trubičková hlaveň bude i pi pupování "v klidu".
honda

Příspěvek od honda » 16 črc 2008 23:24

Pěna vůbec nic nevyřeší, že by se zdeformovala tlakem pěny hlavěň je s prominutím hovadina to by se spíš trhnul její plastový obal. co říkáš?
Někdo trefil na flintu co upekli rovno, někdo jako já měl zase štěstí na mrsknutou.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 17 črc 2008 06:28

Vcera vecer jsem to uzřel na své vlastní oko, nevyfučel to montážní pěnou ale lepidle od firmy Bizon které je na bázi polyuretanu, ( vypěňuje ) aby se dostal vzduch všude tak rozžhavenou jehlou napíchal plast co kreje hlaveň. Půjdu jinou cestou - hlavňovinu mám doma myslím že 18mm kus železa už tu flintu zpevní. Jinak víceméně já jsem spokojenej flinta za 2litry co od toho čekat ( třeba těch 29,33 joule ) :-) Kubajz a Barys jsou svědci :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
ricci35

Příspěvek od ricci35 » 17 črc 2008 16:41

Tak někdo po mě chtěl výrobní číslo na mém Sharpovi.Nevím kdo,v mém věku už skleroza funguje statečně :lol:
Výr.číslo: A2145919
Martaskatap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martaskatap » 19 črc 2008 16:12

Hoj, já mám stejný problém. po ptrvních asi tak 30 výstřelech na 8x pumpnutí pohoda. Další střelbu rači nekomentovat... Myslel jsem si že je to optikou. Asi tak tři hodiny jsem se jak hňup snažil zbraň zastřílet, bohužel neůspěšně. Rozptil byl tak 4 - 5 cm všude po terči no prostě katastrofa. Kdyby to výrobcé zdokonalil tak by to byla velmi dobrá větrovka ale bohužel nestalo se tak :cry:
Pepan1

Příspěvek od Pepan1 » 19 črc 2008 18:20

zdar..... jelikož jsem tyhle pumpy koupil dvě (jednu pro tatíka), tak mi to nedalo a dneska sem tu jeho vytáhnul, přendal na ní otiku z tý mojí a co se nestalo? Nastřelil sem, poladil optiku a výsledky: Na 6 metrů bez problémů rozptyl nulový (trefuju pořád stejný otvor v terči)-v sedě s oporou, občas mi to ulítne,ale to je moje chyba. Pak na 20metrů v sedě s oporou na 4 pumpy propad 5cm, po výškové korekci rozptyl +-4cm!!!!!-což je už chyba střelce a vliv povětrnosti... Vystřílel jsem již zhruba 150 ran a přesnost drží. Odporuje to mojí teorii o ohýbání hlavně při pumpování. Zároveň sem si prohlédl vytřelený diabolky z obou pušek pro porovnání, obě měly na sobě známky toho křivějšího drážkování (na jedný straně jsou trošku víc zbroušený, čili ani v tomto problém nebude.......Stále ničemu nerozumím. Budu dál střílet z tý tatíkový a uvidim, třeba taky zblbne a začne si poplivávat kam chce a bude klid.
Martin77

Příspěvek od Martin77 » 19 črc 2008 21:15

Pepan1 napísal:"(na jedný straně jsou trošku víc zbroušený, čili ani v tomto problém nebude......."
Ja by som to videl na problém pri zasúvaní diabolky do hlavne,ked je trochu šikmo tlačená vo volnejšom priestore alebo zle zabrúsený prechod do drážok tak sa môže diabolka takto deformovat (z jednej strany hlavičky nie sú vôbec otlačené drážky a z druhej strany akoby odbrúsené pilníkom).
baretta@pobox.sk

to sa poserte

Příspěvek od baretta@pobox.sk » 20 črc 2008 14:21

http://translate.google.com/translate?u ... l=ru&tl=cs

http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... OgUWM8pmMA

ruku by som dal do ohna ze je to podla patentu zo 70-teho roku : Hloben

ze to bolo povodne pre pistol neva.
Myslim si že to bolo pajcnute Hlobenovi. Inak v jednej knihe sa pise ze Sharp Innova je zo 1981 a ze je japonska.
dalej druhy vyssie uvedeny odkaz poukazuje na to, že to vyrabal bars do možno aby zmiatli stopy - alebo skôr sa rušila jedna firma a založila druha.... a management ostal. S prihlidadnutim na 3 otkaz je možne tvrdit, že jednu flintu vyrabalo viac firiem.

Navyssie uvedenom ruskom foru je uvedena rovnaka signatura odliatia plastovej formy tela. Možno predpokladať, že to bola jednorazova vyroba ktora hned aj skončila.

trochu ma to znepokojilo, pretoze som sa povazaoval za znovu-použitela Hlobenovho ventiloveho mechanizmu, ktory je klučovy v tejto vetrovke.
pripominam, že existuje aj sharp innova II a ta ma ocelovy lučik, inu pažbu a par inych detailov.
inak vraj ma telo tendenciu pukat.
ten prvy odkaz je dost obsiahly, odporucam!!!

a este cosi na doplnenie - vola sa aj zos
http://www.zoscn.com/liebiao.asp?str=airgun

co som vcera surfoval po ruskom a ukrajinskom nete, tak som pozbieral par fotiek nielen sharp innova, tak pardon za gulaš
http://rapidshare.com/files/131395292/s ... a.rar.html
Furcap

Příspěvek od Furcap » 21 črc 2008 20:21

To Alexxx :
Kde si prosímtě koupil tu hlavňovinu ( Drulov/ISB guns ) a za kolik ?
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 21 črc 2008 20:36

Add cena hlavnoviny, ve 22 průměr železa jsem měl 28mm délku 485 mm protlačovaná díra, stalo mně to 950 kaček připaltil jsem si za kovanou houževnatou hlaveň. Momentálně nejsem schopen sehnat to pána co ji od něho mám, číslo na jeho přání nikomu nedám.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Pepan1

Příspěvek od Pepan1 » 21 črc 2008 20:50

alexxxusi, doufám, že nám pak napíšeš, jak jsi dopadl s opravou té své innovy a hodíš sem pár foteček.... ale to je asi samozřejmost, že?
Odpovědět