NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2rsbnm: Já s nim nemám žádnej problém. Já mám QBA pořád natlakovanou (cca 2 měsíce už asi) a neutíká mí. Možná bys měl vyměnit to těsnění co je tam. Tuším že je to 19xněco, už nevím 

Cogito ergo armatus sum.
Ee
Ne, tak je to 18*14. Promiň. Sada číslo 52 od HARTMANA-k výtokovému ramínku průměr 18mm.....
Cogito ergo armatus sum.
Únik
Jinak já jsem měl problém s únikem když jsem měl špatně dotáhlej ventyl (v tlakovým zásobníku to utáhni nějakou rozklepanou trubkou nebo velkým šroubovákem) nebo tam vyměň těsnění-to jsem dělal několikrát 

Cogito ergo armatus sum.
Rozbitej
Jinak je to jak píše Bledule. Na tom ventylu není nic jiného snad co by mohlo bít "rozbité".
Cogito ergo armatus sum.
S bombičkama a tím orig. víčkem to drží. Ale ten ventyl je celej jakejsi na h..., už mi i "vystřelil". Jednou jsem začal na něj našrubovat kyvetu a jak se natlakoval zásobník, tak najednou bum a kyveta i s ventylem mi prostřelila střechu na pergole ! Skrátka to uletělo celé ze zásobníku !
Naposledy upravil(a) rsbnm dne 04 črc 2008 23:49, celkem upraveno 1 x.
?
2rsbnm: To si děláš srandu, ne? To snad ani není možné.. Měl jsi dotáhnuto? Nemáš strhlej nebo jinak zku*****j závit?
Cogito ergo armatus sum.
Tak já sice ještě stále nevím kolik má kyveta gramů CO2. Ale na bombičky - 24g CO2 mi to vystřelí +- 50 plnohodnotných ran (5 sérií po 10 ranách + pár ran jen tak). To je cca 0,5g CO2 na ránu.
Mám tuning bicí pružiny, ventilu (nechal jsem filcový filtr, provrtal nové otvory ze zásobníku do ventilu), odvrtanou původní zasouvací trubičku (na 3,2mm) a nové těsnění mezi ventilem a závěrem.
Těch 0,5g je podle mého optimum. I tak to dává dost silné rány. Za týden už snad vyzkouším nový "kompenzátor"
BTW : Dneska jsem střílel, teplo, bezvětří, nádhera. Jen ty ruce budou ještě potřebovat trénink. Na 20m se udržím v černém v klasickém vzduchovkovém terči
Mám tuning bicí pružiny, ventilu (nechal jsem filcový filtr, provrtal nové otvory ze zásobníku do ventilu), odvrtanou původní zasouvací trubičku (na 3,2mm) a nové těsnění mezi ventilem a závěrem.
Těch 0,5g je podle mého optimum. I tak to dává dost silné rány. Za týden už snad vyzkouším nový "kompenzátor"

BTW : Dneska jsem střílel, teplo, bezvětří, nádhera. Jen ty ruce budou ještě potřebovat trénink. Na 20m se udržím v černém v klasickém vzduchovkovém terči

QB78 4,5 + Hämmerli 4x20