NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
http://www.airgunbuyer.com/Showproducts ... 2%20Rifles
Tady se dá koupiti QBéčko tedy já ho mám odtud.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
díkes a nevís jestli je maji skladem .v tomhle je nejvetsí problém ja sem psala tak 3 obchodum v cz i zahranicním a vceci nemeli.a za jak dlouho po obednání ti ten balík prisel ? jestli muzu vedetAlexxxus píše:http://www.airgunbuyer.com/Showproducts ... 2%20Rifles
Ja se taky tesil jak si po zkouskach koupim QBčko a hned jak sem mel po zkouskovym, tak sem objednal a prisla odpoved: "Nemame, bude koncem mesice", tak sem zkusil asi dalsi 4 obchody a vsude stav stejnej. Jen v jednom obchode se mi zkusil nacpat .22 verzi, ale tu nechci. Takze cekam a misto QB strilim z ciny a kazdej den riskuju prstiky:)
No ale pokud by sis ji objednaval z BARu, tak by bylo mozna fajn objednat ji najednou, usetrilo by se na postovnym. A ja bych si k ni mozna priobjednal tlumic.
Ale k tomu bych potreboval par informaci (Nejlip, kdyby je poskytnul Alexxxus, kterej ma s BARem ocividne mnoho zkusenosti)
Konkretne by me zajimala priblizna doba dodavky, cena postovneho, jestli mi zaslou ten tlumic a zda jsou nejake problemy s dopravou a tak.
Diky predem za kazdou informaci, ktera me priblizi QBcku.
No ale pokud by sis ji objednaval z BARu, tak by bylo mozna fajn objednat ji najednou, usetrilo by se na postovnym. A ja bych si k ni mozna priobjednal tlumic.
Ale k tomu bych potreboval par informaci (Nejlip, kdyby je poskytnul Alexxxus, kterej ma s BARem ocividne mnoho zkusenosti)
Konkretne by me zajimala priblizna doba dodavky, cena postovneho, jestli mi zaslou ten tlumic a zda jsou nejake problemy s dopravou a tak.
tlumic ti prej neposlou je na to nejakej zákon a prej je zbytecnej uz to tu nekdo psal o qB se zajmám uz pár mesícu .te nobchod na kterej nám tu alexus hodil link je docela známej jen jeste vedet za jak dlouho to trvá nez sem ten balík dovalí a pak uz by to melo byt snadné .pak jen doufat ze ti angláni neztráceji postu jako u násRedAce píše:Ja se taky tesil jak si po zkouskach koupim QBčko a hned jak sem mel po zkouskovym, tak sem objednal a prisla odpoved: "Nemame, bude koncem mesice", tak sem zkusil asi dalsi 4 obchody a vsude stav stejnej. Jen v jednom obchode se mi zkusil nacpat .22 verzi, ale tu nechci. Takze cekam a misto QB strilim z ciny a kazdej den riskuju prstiky:)

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tak postupně, pušku ti pošlou bezproblémů, poštovné počitej tak 20 - 40 liber vyplatí se objednat dvě pušky to jhe jasné v nejhorším se podělite o poštovné, zasilka je tu během cca 10ti dní , v Praze jek kdy, kdyz to jse normale a zazvoni na tebe TNT tak jsou schopni dodat na adresu do tech 10ti dnu od objednání pokud máš lemply poštáky nebo TNT ( myslím že QB pošlou poštou to není dráha zaležitost - EVo a Optiky mně chodí TNT přeci jen je objednávka jednou 1100 a dvakrát přez 500 liber a já souhlasím se sledovanou zásilkou ) DO objednávky si dejte že si přejete uvést mobil ná Vás na dodaci list ( pro TNT ) Add střelba na 30 metrů bez tuningu - žádnej problém. Dneska jsem pruboval QB po tuningu ... má 16 joule mám dvě flinty ve .22 ( jedna moje druhá Stalkera ) a na 40 metrů to chodí pěkně 10 ran a krabka od cigaret měla všechny zásahy ( optika Delta 4 x 32 ) Takže za 2200 mraky muziky.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tak postupně, pušku ti pošlou bezproblémů, poštovné počitej tak 20 - 40 liber vyplatí se objednat dvě pušky to jhe jasné v nejhorším se podělite o poštovné, zasilka je tu během cca 10ti dní , v Praze jek kdy, kdyz to jse normale a zazvoni na tebe TNT tak jsou schopni dodat na adresu do tech 10ti dnu od objednání pokud máš lemply poštáky nebo TNT ( myslím že QB pošlou poštou to není dráha zaležitost - EVo a Optiky mně chodí TNT přeci jen je objednávka jednou 1100 a dvakrát přez 500 liber a já souhlasím se sledovanou zásilkou ) DO objednávky si dejte že si přejete uvést mobil ná Vás na dodaci list ( pro TNT ) Add střelba na 30 metrů bez tuningu - žádnej problém. Dneska jsem pruboval QB po tuningu ... má 16 joule mám dvě flinty ve .22 ( jedna moje druhá Stalkera ) a na 40 metrů to chodí pěkně 10 ran a krabka od cigaret měla všechny zásahy ( optika Delta 4 x 32 ) Takže za 2200 mraky muziky.
A ještě jedno ověřují si věk podle kreditky takže doporučuju nakupovat přez máminu nebo tátovu kartu, na ůčtě musíte mít v okamžiku platby dostatek pěněz a to do doby než si je skutečně ztrhnou - u BAR stačí aby jste tam měli o haléř méně - platba neprojde a od toho okamžiku tuto kartu vedou jako neseriozní, první přijde blokace a po cca 3dnech si peníze teprve strhnou, protože se hejbe kurz libra-koruna doporučuju mít na ůčtě ( při platbě 2500 cca uloženo 7500 ) dobrá karta na placení je MatserCard - nejraději ji akceptují - moc v lásce nemají Visu.
A ještě jedno ověřují si věk podle kreditky takže doporučuju nakupovat přez máminu nebo tátovu kartu, na ůčtě musíte mít v okamžiku platby dostatek pěněz a to do doby než si je skutečně ztrhnou - u BAR stačí aby jste tam měli o haléř méně - platba neprojde a od toho okamžiku tuto kartu vedou jako neseriozní, první přijde blokace a po cca 3dnech si peníze teprve strhnou, protože se hejbe kurz libra-koruna doporučuju mít na ůčtě ( při platbě 2500 cca uloženo 7500 ) dobrá karta na placení je MatserCard - nejraději ji akceptují - moc v lásce nemají Visu.
Tak QBcko mi doslo vcera. Trvalo to od objednavky asi 14dni. Pokial to budes objednavat tak trvaj na tom nech to strhnu s keditky (alebo debetnej karty).
Puska je velmi pekna. Kupil som aj chrono a po neakom strielani mam rychlost (bez tuningu) cez 230m/s. Som snou velmi spokojny. Spracovanie fakt super. Najviac sa mi paci ze je tak jednoducha.
Len sa mi zda dost tazka oprti mojej hrackarskej CZ800.
Dal som na nu optiku Nikko Stirling Gold Crown Air King 4-12x42 AO a je to dost presne
.
Skusim nastrielat niake tie terce. Ja to mam skor na lov a tam presnost na milimetre netreba.
Puska je velmi pekna. Kupil som aj chrono a po neakom strielani mam rychlost (bez tuningu) cez 230m/s. Som snou velmi spokojny. Spracovanie fakt super. Najviac sa mi paci ze je tak jednoducha.
Len sa mi zda dost tazka oprti mojej hrackarskej CZ800.
Dal som na nu optiku Nikko Stirling Gold Crown Air King 4-12x42 AO a je to dost presne

Skusim nastrielat niake tie terce. Ja to mam skor na lov a tam presnost na milimetre netreba.
No, osobně nejsem zrovna přesvědčen tím, že ta tvoje QB 78 má úsťovku 230 m/s. Co jsi použil za střelivo? Já mám QBéčko po tuningu a určitě nemá 230 m/s. Každý kdo si zde koupil QB 78 ji měl zhruba tak silnou jako třeba Slavii 631, po tuningu se to o dost zvýší ale stejně to podle mě nejde natunit na 16 J, reálný limit je dle mého názoru u co2 tak 13J.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Merane Chronom Combro 625
. Ja som si to nevymyslel. Len som precital display
. Neviem ci je pokazene ale priblizne ukazuje rovnako za kazdym vystrelom. Pouzivam neake Diabolo master s plochou hlavou. Kupil som to len na skusku. Zatial verim tomu chronu a nemam to scim momentalne porovnat. Ked bude serial inerface skusim ho preprogramovat a vyskusam. Tak zatial takyto vysledok. Zatial nekamenovat.

No mě to zas až tak nereálné nepřijde... V neděli už jsem se hafo nudil, tuningovou QB nemám ještě hotovou, ale mám doma v podstatě rozebrané dvě QBčka v ráži .22, tak jsem jednu narychlo složil, chtěl jsem si prostě zastřílet
Složil jsem jednu, v podstatě v původním provedení, akorát jsem tam dal do toho plynového ventilu tu tyčku zbroušenou do kužele co mám nachystanou pro novou pušku, narychlo jsem udělal vodítko pro pružinku, na kladívko dal tuningovou pružinu od Alexxxe, a mezi tlakovej zásobník a pouzdro závěru jsem vrazil narychlo vyražené gumové těsnění. Jak už jsem se těšil, tak jsem zapomněl na hlaveň dát ty tři o-kroužky
Jak se ale ukázalo, asi to moc nevadilo, protože (přiznávám že jsem pušku nechal řádně nahřát na sluníčku
) deska vlečky, na kterou jsem si dal terč, šla první ránou skrz (asi 2,5 cm deska, diabolkou Boxer) Celkem jsem zíral jakou to má sílu, i jak je to hlučné. Takže asi tak...

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
K tomu tuningu 16 joule je bezproblémová zeležitost dostal jesm se na 18 ale to žralo co2 jak zjednané, tuning byl v tom že jsem dal silnější pružinu a veškeré přechodové kanálky zvetšil na průměr 3/5 průměru střely tedy .22 má přechody 3,4 to jsou skutečné přechody díry pro zapuštění teflonu sou větší. S Exactem Heavy .22 váha 1,03 mně to líta 177 metrů