NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- TELESCOPIC
To stalker: Myslíš ten plnící ventil? Tady ho maj v gunshopu nebo třeba v JGS ve Vršovicích. A nebo tu redukci pro plnění kyvet z hasičáku? Ta se dá objednat od Drulova...
Taky se chci na něco zeptat. Když chci v průběhu střílení odmontovat kyvetu, tak strašně sněží a příjdu tak o velké množství plynu...Jak to děláte vy? Asi ji necháváte na vzdůše dokud není prázdná, co? Asi to tak taky budu dělat, ale štvě mě, že to za A vypadá blbě, za B je to pak dost těžké pro střelbu z ruky a za C kyveta dře o hlaveň. Trochu mě ten přepouštěcí ventil zklamal...A taky bych ocenil, kdyby se dal ňějak vypustit zbytek plynu ze zásobáku, když dostřílím...zbytečně to pak zatěžuje těsnění...
Taky se chci na něco zeptat. Když chci v průběhu střílení odmontovat kyvetu, tak strašně sněží a příjdu tak o velké množství plynu...Jak to děláte vy? Asi ji necháváte na vzdůše dokud není prázdná, co? Asi to tak taky budu dělat, ale štvě mě, že to za A vypadá blbě, za B je to pak dost těžké pro střelbu z ruky a za C kyveta dře o hlaveň. Trochu mě ten přepouštěcí ventil zklamal...A taky bych ocenil, kdyby se dal ňějak vypustit zbytek plynu ze zásobáku, když dostřílím...zbytečně to pak zatěžuje těsnění...
-
- Kontaktovat uživatele:
no nevím jak na QB, ale já když u RADY naplním, tak kyvetu odšroubuju rychle, a žádné sněžení se nekoná, holt musíš odšroubovat rychle, i když plníš zamozřejmě hlavní nahoru a kyvetou dolu, tak se ti vždycky kolem ventilu objeví nějaké to tekuté co2, ale zas tak hrozné by to být nemělo, zkus zkontrolovat těsnění, třeba se tam dostal nějaký bordel, ohledně vypouštění, pokud tam už nemš velký tlak, tak by si mohl vypustit zatlačením na ten ventil, myslím tu část která ji uzavírá, to těsnění, ale jen s hlavní nahoru, kdyby tam bylo ještě nějaké tekuté co2, a nebo si udělat na ten plnící ventil protikus se stejným závitem , jen "samici" a uprostřed by trčela tyčka která by to zase zatlačila, to jsou jen moje návrhy, já to nevypouštím, nemám problém ji nechat natlakovanou, aspoň se mi tam nedostane vlhkost
- TELESCOPIC
Mám
2TELESCOPIC: Já ji nechávám pernamentně natlakovanou. Mám ji tlaklou od jednoho střílení do dalšího a tak furt dál, vždy dávám hned kyvetu..... Já si ji nechávám připojenou, nechce se mi to pořád plnit a hlavně střílím jen z leže z bipodu takže je to v pohodě....
Cogito ergo armatus sum.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Redukce nikde neni .... ja ji budu vyrabez sam uz na to nemam nervy ... Jirko nebo pusku budes mit i kdybch to mel vypilovat z jednoho kusu zeleza.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- TELESCOPIC
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Telescopic, to jsem ale nasranej no nic budu strilet s Evem 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
- TELESCOPIC
No, záleží jaký objem plynu se nalézá bezprostředně před kuželkou. S nárůstem výkonu se dá počítat, jen když se potřebuje výstřelem do cca 5% a nesmí se v tomto prostoru vyskytovat kapalný CO2. Pak (nad 5%) výkon klesá a tak je to i se zvětšováním objemu přechodového kanálu. Kanál by měl být co nejkratší, to bude platit vždy. Se zvětšováním průměru to platit vždy nemusí.pechi píše:Tak tady laboruju nad plynovým ventilem, a přemýšlím jak širokej mám vyvrtat přechodovej kanál kterej vede do hlavněZáleží nějak na průměru té díry? Myslím jako třeba čím širší tím lepší, nebo jestli třeba 6mm nebude už moc? Prosím jen názory které o něčem budou, ne aby se tady spustil chat