Americk? vojensk? z?kladna na ?zem? ?R

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět

Chceme u nás americkou základnu?

ANO
74
40%
NE
110
60%

Celkem hlasů: 184
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 čer 2008 00:55

Dlouhodobým pozorováním jsem se utvrdil v názoru, že co je dobré pro komouše a pacifisty není dobré pro mě a naopak.
Ba dokonce, že komunisti a pacifisti znamenají pro společnost přímé ohrožení.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Marthy

Příspěvek od Marthy » 01 čer 2008 01:42

Určitě existují lidé, kteří s vybudováním radaru nesouhlasí a přesto nejsou komunisti nebo pacifisti... :roll:
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 čer 2008 02:08

Jo, třeba ti co si myslí, že Zbraně zabíjí.
Pak tedy stejně tak Radar zabíjí.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 01 čer 2008 08:25

To-Kubajzz
Tak jako ty nazýváš všechny oponenty radaru,komunisty a pacifisty.Došel jsem k závěru že pro tvůj chabý repertoár argumentů a dokola omílaných urážek.Budu muset vymyslet titul i pro tebe.Platí li na slušné lidi tvoje rovnítko-oponent=komunista.Musím konstatovat že Kubajzz=člověk bez mozku.
Tvoje zamilovanost do Ameriky je zjevná,toužíš li po radaru,sbal vládu a přitakávače a odstěhujte se k němu.Už dlouho trapně přehlížíte fakt že přes 60% občanů je proti a vnucujete nám své bludy.Tady už by bylo zapotřebí aby zdravě nasraná většina,demokraticky takovým paskvilům zakroutila krkem.No a to je asi vše k radaru a tvým výpadům proti všem co ho nechtějí.
:twisted: :twisted: :twisted:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Smazaný uživatel 177

Příspěvek od Smazaný uživatel 177 » 01 čer 2008 09:09

Myslím,že už dávno to zde přestala být diskuse a nyní to už ztrácí i obecnou úroveň . Jen ještě tři poznámky : argument, že 60% obyvatel je proti je opravdu nejslabší, našlo by se mnoho témat,kde by "proti " bylo 80 a více procent lidí a víme jak nesmyslné je to řešit. A referendun je tak dobré na to, zda slavit 1. máj nebo neslavit. A už se asi opakuju,ale odpůrci mi trochu připadají jako romská a vlastně česká komunita - "někdo" se o nás musí postarat resp. starat,my ale proto neuděláme zhola nic - jsme chudí,slabí,hloupí,bojíme se atd., co se práve hodí . Opravdu,když jsem viděl tu besedu s občany v OVM ,docela jsem se styděl a bylo mi trapně za ty prosťáčky . D.
Marthy

Příspěvek od Marthy » 01 čer 2008 09:51

Hmm tak to tady ještě nebylo po pacifistech,komunistech se tu srovnávají odpůrci radaru s romskou komunitou... :lol:
Nevim co máš proti referendu, lidi by si měli sami rozhodnout jestli to tu chtějí nebo ne.

Opravdu,když jsem viděl tu besedu s občany v OVM ,docela jsem se styděl a bylo mi trapně za ty prosťáčky . D.

Jak by bylo Tobě,kdyby jsi v té lokalitě bydlel a radar chtěli postavit pár km od Tvého domova?No mě by se to osobně moc nelíbilo.
predator

Příspěvek od predator » 01 čer 2008 10:38

"tak to tady ještě nebylo po pacifistech,komunistech se tu srovnávají odpůrci radaru s romskou komunitou... "

Tak tohle je opravdu vtipné, fakt, tlemím se ještě teď když tohle píšu... :lol:

Dydlo, tak mi prosím ve stručnosti vyjmenuj nějaké argumenty proč by tu měl ten radar bejt.....všechno to budou nesmysly, se kterejma se může ztotožnit jen malý dítě, případně někdo kdo byl za komančů tvrdě perzekuovanej tím, že na něj v jednotě nezbyl hajzlpapír, a teď když slyší o USA, okamžitě ejakuluje...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
predator

Příspěvek od predator » 01 čer 2008 10:49

http://zbrane-zabiji.mujglock.com

Vynikající nápad, Glokaři, vynikajcí....
V.I.Čujkov
Smazaný uživatel 177

Příspěvek od Smazaný uživatel 177 » 01 čer 2008 11:24

to predator: promiň, ale podle toho co a taky jak píšeš nejsi dobrý partner na diskusi .... Už jsem na jeden tvůj příspěvek - o Mašínech a Topolánkovi - nedávno reagoval. D.
admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admix » 01 čer 2008 12:26

Ja teda nevim, tady vsichni pisou, ze 60% obyvatel je proti, ja to zase vidim tak, ze mozna uz vic nez 60% lidi jsou volici levice, a pokud se tyhle dve skupiny shodujou, pak se da generalizovat nad tim, ze je to stado, ktere zatim nikdo nepresvedcil, ze radar aaaano :)
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 01 čer 2008 12:55

Nějak si nespojuji radar s přežitím,to je celé.Nejsem v žádné straně a do posledních voleb sem fandil ODS.Ovšem co předvádějí mně utvrzuje že se mám zač stydět.Takže je jasné že tato strana už idejně hlas nedostane.
No a protože mám jiný názor tak budu srovnáván s komunisty nebo cikány?
Radar nám více ropy nedá,ekonomiku neuzdraví a bezpečnost tu taky nedá.Je to celé o sféře vlivu.Jako tady nechci mít Rusy tak tu nechci Američany.Na příště tu postaví základnu světového míru Bangladéš???
Ne armády ať jsou tam kde mají domov a my dělejme politiku tak bychom s minimálním odporem maximálně získaly (o tom politika je) Pokud ovšem někdo chce jít v čele vojsk,nebraňme mu.Poslanci maskáče,zbraně a směr Irák vpřed.Hotovo tečka.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 01 čer 2008 13:12

Reaguji na:

A už se asi opakuju,ale odpůrci mi trochu připadají jako romská a vlastně česká komunita - "někdo" se o nás musí postarat resp. starat,my ale proto neuděláme zhola nic - jsme chudí,slabí,hloupí,bojíme se atd., co se práve hodí

Ano právě proto ať se o nás nikdo nestará,jsme svéprávní a místo radaru se každý naučme si bránit svoje,každý sám a všichni jako celek.Jinak pokud se cítíš být nějakou komunitou je to čistě tvoje věc,jen do toho netahej druhé,takové zobecňování je sice běžné u naši vlády,ovšem by se mohlo stát že někdo dotčen touto poznámkou,ti opraví zubní kartu.Co ignoruješ je fakt že se sdružujeme proto abychom se i potkávaly,což si znesnadňuješ dosti hloupými příměry.
Karl Třaskavina

Příspěvek od Karl Třaskavina » 01 čer 2008 13:53

predator píše: Dydlo, tak mi prosím ve stručnosti vyjmenuj nějaké argumenty proč by tu měl ten radar bejt.....všechno to budou nesmysly, se kterejma se může ztotožnit jen malý dítě, případně někdo kdo byl za komančů tvrdě perzekuovanej tím, že na něj v jednotě nezbyl hajzlpapír, a teď když slyší o USA, okamžitě ejakuluje...
Projdi si tohle vlákno od začátku, a zjistíš, že naopak odpůrcům radaru žádné rozumné argumenty nezůstaly a tak se ohání emotivními výlevy o kolaboraci, okupaci a ty jsi k tomu přidal akorát tu ejakulaci. :roll: :lol:
predator

Příspěvek od predator » 01 čer 2008 14:43

Naopak, rozumné argumenty pořád zůstávají neotřeseny: 1, nepotřebujeme, aby nám tu radar stavěly američani,
2, nepotřebujeme ani sám radar, jelkož už tu máme tři radary v rámci NATO, které, každý sám pokrývají celý vzdušný prostor čr.
3,riziko teroristického útoku balistickou raketou eliminujeme pouze správnou zahraniční politikou, která se dá stručně charakterizovat jako "doprdele s americkou vojensko-hospodářskou agresí".
4, nepotřebujeme si nasrat zbytek světa (zejména Rusko), jehož pomoc potřebujeme (ropa), přičemž z vlezdoprdelectví USA nic nekouká (krom rizika teroristického útoku)

Tzn. pokud si naše země zachová odstup od americké neokoloniální politiky, žádnejm islámskejm teroristům vadit nebudeme.

Máte někdo nějaké připomínky?
V.I.Čujkov
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 01 čer 2008 15:05

To-predator
Tou ropou jsi to trefil přesně a v nadcházející zimně bude velmi milé sledovat i ceny plynu.Láskou k Americkým soudruhům se české plynové kotle doruda nerozpálí.Tak si klidně může Topolánek dál vyskakovat a tvrdit Rusům že jim do radaru nic není
:lol:
Odpovědět