Stretnutie vzduchovkarov - Slovensko
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Wagon2,termin tu je uvedeny,je to posledna sobota,nedela junova. Auto tu ma asi kazdy, v tom problem nevidim. Tom kocur, uz musis ist s nami. Minule sme sa dohodli,ze ta beriem autom ja. Vezmem ti aj luftgewerech
, btw rios cosi vravel,ze bude nova disciplina-strelba 70 m na holu prdel
, sa este dohodneme kto bude terc 

OK OK, mne to vyhovuje, nech je nas v aute viac, lebo sofer nemoze pivo ani za jazdy!clear43 píše:Wagon2,termin tu je uvedeny,je to posledna sobota,nedela junova. Auto tu ma asi kazdy, v tom problem nevidim. Tom kocur, uz musis ist s nami. Minule sme sa dohodli,ze ta beriem autom ja. Vezmem ti aj luftgewerech, btw rios cosi vravel,ze bude nova disciplina-strelba 70 m na holu prdel
, sa este dohodneme kto bude terc
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Keby niekto mal záujem prísť už v piatok poobede,podvečer,alebo ajvečer niekedy,stačí,keď zavolá a stretneme sa na parkovisku benzinky Slovnaft,to sa nedá pomýliť,je na hlavnom ťahu BA-KE,a zavediem vás na moju chatu,kde pri gulášiku a opekaní slaninky by ste mohli prespať,alebo aj vyskúšať ozaj novú disciplínu:nočné strelby.Na umele osvetlené ciele,na horiace sviečky a pod.Taktiež tam môžete prespať aj zo soboty na nedeľu.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
rios,samo ze vsetci dojdeme vecer , my magyar gulash lubime
marha hus (hovadzie)ti posleme dopredu,doplnis len feferonky a vodu.
do prdele,dnes na mna zas nadaval sused, s ceresne mu spadol fekete rigo (drozd)
som sa naucil aspon nove madarske nadavky.
ale myslim si,ze nadaval nepravom,drozd sa prezral ceresni a dostal infarkt

a ten terc
to mozeme byt len my dvaja ,ja alebo rios.
sme uz postarsi,nas by skoda nebola, a si myslim keby sme dali marosa do outu aby na nas nepalil s tou hroznou dianou.tak to hadam aj prezijeme

marha hus (hovadzie)ti posleme dopredu,doplnis len feferonky a vodu.
do prdele,dnes na mna zas nadaval sused, s ceresne mu spadol fekete rigo (drozd)
som sa naucil aspon nove madarske nadavky.
ale myslim si,ze nadaval nepravom,drozd sa prezral ceresni a dostal infarkt

a ten terc

to mozeme byt len my dvaja ,ja alebo rios.
sme uz postarsi,nas by skoda nebola, a si myslim keby sme dali marosa do outu aby na nas nepalil s tou hroznou dianou.tak to hadam aj prezijeme
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
To clear
Vyjadruj sa len za svôj zadok!Ja tú moju nenastavím tým pytliakom ani na 100 m,veď som ich videl strielať!To by som mal z nej rečicu za žiadnu minútu!
Ten gulash poriešim,hádam dotedy strelím aj ja niečo.Sysľa?Ale ani ten drozd by nebol zlý!Divina!
Vyjadruj sa len za svôj zadok!Ja tú moju nenastavím tým pytliakom ani na 100 m,veď som ich videl strielať!To by som mal z nej rečicu za žiadnu minútu!
Ten gulash poriešim,hádam dotedy strelím aj ja niečo.Sysľa?Ale ani ten drozd by nebol zlý!Divina!

Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
(Allah's waiting room)
zdravi strelcov,
nebol som na tomto fore asi 1/2 roka (pracovna vytazenost) ale pozeram ze sa to tu dobre rozbeho, len tak dalej urcite sa rad pridam na II zraz, ja mam zatial QB 78 + deltu 4x32AO, ale tu som ani na I. zraze z foto nevidel , som z Vigľaša pri Zvolene tak ze na kazdy smer to mam rovnako najblizsie do RS skoda ze som sa sem nepozrel sôr mohol som ta zobrat risopepi moja fiesta by urcite tvoj arzenal uviezla, tak ze rad sa pridam a mozno este niekoho stiahnem kamos mam SKIF 3000 mozno by sa tiez pridal, tak drzim palce nech to frci
nebol som na tomto fore asi 1/2 roka (pracovna vytazenost) ale pozeram ze sa to tu dobre rozbeho, len tak dalej urcite sa rad pridam na II zraz, ja mam zatial QB 78 + deltu 4x32AO, ale tu som ani na I. zraze z foto nevidel , som z Vigľaša pri Zvolene tak ze na kazdy smer to mam rovnako najblizsie do RS skoda ze som sa sem nepozrel sôr mohol som ta zobrat risopepi moja fiesta by urcite tvoj arzenal uviezla, tak ze rad sa pridam a mozno este niekoho stiahnem kamos mam SKIF 3000 mozno by sa tiez pridal, tak drzim palce nech to frci