Stretnutie vzduchovkarov - Slovensko
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chalani, nieje to moc skoro po tomto prvom stretku?
Ked som vtedy odisiel o 15-tej, dosiel som domou, prisla mi navsteva sestra s jej chalanom a on, ze ci si nejdeme zastrielat na zahradu, tak sme to tam sili do 20:30. Uz mi to aj liezlo krkom.
Ale ked bude potvrdena ucast viacero zaujemcov, tak sa pridam. Okolie BA a TT sa mozme dohodnut aj na hromadnej preprave, aby kazdy nesiel jednym autom, zvezieme sa viacery. Sak treba setrit aspon na doprave.
So mnou mozu ist v aute este dvaja + zelezo.
Inak datumovo mi to vyhovuje, nemam tam ziadnu inu akciu na plane.
Ked som vtedy odisiel o 15-tej, dosiel som domou, prisla mi navsteva sestra s jej chalanom a on, ze ci si nejdeme zastrielat na zahradu, tak sme to tam sili do 20:30. Uz mi to aj liezlo krkom.
Ale ked bude potvrdena ucast viacero zaujemcov, tak sa pridam. Okolie BA a TT sa mozme dohodnut aj na hromadnej preprave, aby kazdy nesiel jednym autom, zvezieme sa viacery. Sak treba setrit aspon na doprave.
So mnou mozu ist v aute este dvaja + zelezo.
Inak datumovo mi to vyhovuje, nemam tam ziadnu inu akciu na plane.
Naposledy upravil(a) Fifo dne 22 kvě 2008 20:39, celkem upraveno 1 x.
RS
No mne sa to vidi tiez dost skoro, este ani gumy nevychladli z Modry, ale inac termin mi vyhovuje, nemusim ani u mistra "zalobovat"
Ferin a na mna sa nevyhovaraj(ja som niekedy davno skladal slub-vzdy pripraveny....
), radsej si to zacni zehlit u zeny, aby si dostal opustak... 
Jasneeee ze ideme.

Ferin a na mna sa nevyhovaraj(ja som niekedy davno skladal slub-vzdy pripraveny....

Jasneeee ze ideme.
stretko 1
Chlapi, dikes vam vsetkym za fotky, ktori ste sa posnazili...
Dovidiska na " PÁLENICI II."
Dovidiska na " PÁLENICI II."
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme,každého účastnika stretnutia srdečne pozývam na malú exkurziu ku mne domov,iba prosím,že nie všetci naraz,najradšej v takých 50-60 členných skupinkách!
Do r..i ! Musím ešte rýchlo zbaliť daakú babu,ktorá mi tu poupratuje! ( Kľud,iba na dobu určitú) 

Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
Neboj, o Tvoju Barbi 120 GT Tubro 2xOHC 4X4 WRC sa z laskou postaraju povodny indiansky obyvatelia Slovenska zijuci v rezervaciah pobliz RS.
Na druhy den ju nenajdes.
Bud bez starosti.
Ja by som doniesom aj BP, ak mozem. Lenze BP+Pb=BP a to by asi povodne indianske obyvatelstvo asi nebolo nadsene.
Snad tam nemaju nejakeho Geronima....

Na druhy den ju nenajdes.

Ja by som doniesom aj BP, ak mozem. Lenze BP+Pb=BP a to by asi povodne indianske obyvatelstvo asi nebolo nadsene.

Snad tam nemaju nejakeho Geronima....

Re: RS
ale nehovor!ferin píše:mam uz schvaleny opustak a dokonca aj novu vetrovicu, takze ak vsetko pojde podla planu tak na zraze skusime aj nad 50 m (
radusz). Ale nejdem predbiehat.

"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
palenica II
pálenica je výstižný názov.Ja donesiem asi aj slávnu a všetkými ospevovanú "čínsko-švajčiarsku kvalitu" Hammerli 900 combo