Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Smazaný uživatel 177
Příspěvek
od Smazaný uživatel 177 » 08 kvě 2008 13:52
to edelweiss : neber to zle, ale tvůj minimálně poslední příspěvek není normální, asi to nebudeš mít v životě lehké, mluvím vážně ,a taky už více nediskutuju . Zažil jsem oba režimy,byl jsem ve světě a nikdy jsem si nepřipadal doma tak svobodný,natož pak utlačovaný, jako v posledních 18 letech .
Kdybych chtěl tvoji situaci zlehčovat,napsal bych : "už to nehul " .

-
edelweiss
- Administrator
Příspěvek
od edelweiss » 08 kvě 2008 14:56
To- Dydla
No jo ten haš mi dává.Nemyslím si že nás USA spasí,takže optimizmus nesdílím,asi nejsem tak moc civilní abych trpěl naivitou a chtěl spát s tygrem v jedné kleci.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
maldigola - Příspěvky:905
Příspěvek
od maldigola » 08 kvě 2008 18:23
smazáno.
Oheň!Oheň přišel jsem vrhnout na svět a jak si přeji aby se vzňal!
Ježíš,Luk.12,49.
-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 14 kvě 2008 16:47
-
edelweiss
- Administrator
Příspěvek
od edelweiss » 14 kvě 2008 17:00
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
Patrik V - Příspěvky:222
Příspěvek
od Patrik V » 15 kvě 2008 09:56
Ten radar je fakt slozitej. Vzhledem k tomu ze je zamerenej proti rusum a pokud se neco semele tak to od rusu sliznem tak jako tak... ja sem pro radar, ale abych byl na 100% na to nemam a nebudu mit dostatek informaci. Co me spis stve je, ze ty nasi hosi u kormidla jsou natolik neprofesionalni (nebo hloupi az blbi) ze u nas malejch lidicek nedokazou vzbudit aspon zdani ze o tom radaru trochu muzeme rozhodnout. Je jasny ze nemuzem a nikdy nebudem, ale je hezky si to aspon myslet. Jenomze oni nam strkaj fakace primo pred oblicej.
Kdo tady vytahl ty americany co prepadli taxikare? To je ftip ne? Kolik americanu kdy nekoho u nas prepadli? Vietnamci, rusaci, jugosi, mongolove, kde kdo se do nas na ulici sere a jen to udelaj tri dementni vojacci amici uz se s tim argumentuje... haha:-) Navic si za to taxikari muzou sami, zpravy o tom ze vokradaj se dostali uz i za ocean a kdyz s tim nic neudelaj nasi "pomáhači a chrániči" musela holt zasahnout slavna US Army

CZ 200S (CZ750S2M1)
-
edelweiss
- Administrator
Příspěvek
od edelweiss » 15 kvě 2008 11:10
To-Patrik V
Vtip to není,je to jen ilustrační vzorek jejich armády,netahám sem jejich ,,chování´´na základnách třeba v Japonsku či Německu.U nás se lépe chovat nebudou a to i s ohledem k tomu co do armády právě Amíci berou za lidi.Takže bych doporučil sejmout růžové brýle,realita bude dost jiná od slibů.Jinak i před Mnichovem jsme měly ,,spojence´´ a dohody.Taky nám byli platné jako mrtvému vaťák a tohle se nebude nijak lišit.Dějiny se opakují.

-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 16 kvě 2008 13:11
Ano, měli jsme vždycky jen ty dohody na papíře.
Teď u nás bude mít součást vlastní obrany a zařízení v hodnotě pár miliard dolarů nejsilnější stát na světě.
Napadení našeho území bude to samé jako napadnout USA.
-
_Stalker_
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od _Stalker_ » 16 kvě 2008 13:32
Kubajzz: jen s tim rozdilem, ze u nas bude slyset "Auuu" a v USA "Sakra"

-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 16 kvě 2008 14:21
I to se mi zdá jako velký pokrok vůči dřívějšku.

-
edelweiss
- Administrator
Příspěvek
od edelweiss » 16 kvě 2008 14:31
To- Kubajzz
Přiznám se bez mučení jsem k tomu dost skeptický.Těch pár miliard se dá kdykoli oželet,to už ukázali i jinde.
-
_Stalker_
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od _Stalker_ » 16 kvě 2008 16:22
edelweiss: Jo to mas pravdu. To je realit.
Kazdopadne, kdyby byla valka "svetova", dnes by spis rikaly "globalni", tak nikdo po nas zase ani nevzdechne. Stejne jako tomu v dejinach bylo i driv.
A proti magorum co poslou nedobrovolniky, nebo dobrovolniky jako zivou bombu nas radar nezachrani.
Tak ze tu jen plkame a zivot je o necem jinem (to nemyslim nijak spatne).
Kazdopadne dle meho nazoru, radar nic nevyresi.
Jen tim vytvori hranice (opet) mezi zapadem a vychodem. Jen o neco posunute.
Ted mi prislo na mysl jedno OT: "babicka rikala, ze Sibila vestila, ze svetu hrozi zlute nebezpeci, nebo tak nejak. A babi mi rikala a vidis kolik je po svete cinanu! A ja se smal...bylo mi 5let." Dneska se nesmeju. Nejsem rasista, ale tak me napada. Kdyby Cina uzavrela hranice. Jak by asi za par dni vypadala Amerika a svet?! narazim na to, ze se tam vyrabi uz skoro vsechno.
-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 17 kvě 2008 18:29
-
edelweiss
- Administrator
Příspěvek
od edelweiss » 17 kvě 2008 19:54
To-Kubajzz
Nějaký intoš,to není argument ani námět na diskuzi.Budeme si ho dobírat že nesouhlasí???Nezapomeň že jsme ovce jak pravil Topolánek,nic než ovce!!!
-
Alfonss - Příspěvky:2779
Příspěvek
od Alfonss » 18 kvě 2008 00:46
Vyhulený máničky nepovažuju za svéprávný lidi.....