Stretnutie vzduchovkarov - Slovensko
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to staci poliat vodou, zem to vsiakne... odskusane na zahrade
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Tak zobúdzame sa,mládež Leninova ?
Už mi bolo podozrivé to velké ticho! Aj ja som už prichystal zo 100 ks papierových terčov.S radosťou konštatujem,že o strelivo sa nemusíme obávať!
Pomaly môžem začať aj pušky baliť.Bere niekto aj pištole?Lebo potom pribalím aj TAU-ku.Pripravujem aj slaninu,nie na pušky,ale aby sme si aj fúzy pomastili trošku,dúfam sa tam bude dať niekde aj opekať.
Už mi bolo podozrivé to velké ticho! Aj ja som už prichystal zo 100 ks papierových terčov.S radosťou konštatujem,že o strelivo sa nemusíme obávať!

Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
no konecne sa nieco taketo organizuje aj v SR !!! to je parada!!!
len skoda ze nemozem prist lebo na 17.5 mi prisla pozvanka zo SPZ na kontrolne strelby ( ucast nutna ) tiez je to v pohode akcia ale tohto by som sa zucastnil radsej...
drzim vam palce nech vam to vyjde...
tak hadam na stretnuti cislo 2 nebudem chybat
dufam ze sa nezmeni lokalita ( Hrusovo ) lebo to mi absolutne vyhovuje
len skoda ze nemozem prist lebo na 17.5 mi prisla pozvanka zo SPZ na kontrolne strelby ( ucast nutna ) tiez je to v pohode akcia ale tohto by som sa zucastnil radsej...
drzim vam palce nech vam to vyjde...
tak hadam na stretnuti cislo 2 nebudem chybat

dufam ze sa nezmeni lokalita ( Hrusovo ) lebo to mi absolutne vyhovuje

Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
stretko
tak ideme vsetci,co sme na zozname?
ja tiez. dufam ze burka co ma byt udajne v piatok (i ked ju slubuju uz 3 dni a stale nic, furt beham s krhlami na zahrade jak cvok) sa vyzuri a v sobotu bude fajne pocasie
otazka k opekaniu, drevo tam je... ? lebo ak tam nie je drevo, tak to potom radsej grilovat, predsa len miesok dreveneho uhlia je skladnejsi ako furik dreva
otazka k opekaniu, drevo tam je... ? lebo ak tam nie je drevo, tak to potom radsej grilovat, predsa len miesok dreveneho uhlia je skladnejsi ako furik dreva