Vesel? historky se zbran?m?.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Oba. Je to na nich vidět.
V případě, že by to někdo z nich nerozdejchal, ten druhej by se fakt divil, jak, že se to mohlo stát. Holt, "plinkat" (to je takový druh americké sobotní zábavy - střílet do plechovek jen tak) s myslím nejsilnější revolverovou ráží na světě se prostě nevyplatí.
V případě, že by to někdo z nich nerozdejchal, ten druhej by se fakt divil, jak, že se to mohlo stát. Holt, "plinkat" (to je takový druh americké sobotní zábavy - střílet do plechovek jen tak) s myslím nejsilnější revolverovou ráží na světě se prostě nevyplatí.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
Zároveň máš hned i důkaz pro policii, jak se to semlelo...LOVEC7 píše:originalny sposob ko sa zbavit zeny...daj jej do ruk Dezert cal .50![]()
![]()
zvysok uz nechaj na nu (ty to uz len natacaj)

Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
Fakt je, že moje známá z práce (mimochodem, docela kočka), která vypadá, že by jí odnesl silnější vítr, dokáže vyprázdnit zásobník do terče tak rychle a s takovou přesností, že mnozí by jen valili bulvy.
Navíc má dost velkou fyzickou výdrž, takže jí nedělají problémy i zbraně větších ráží (40SW a výš) a snad nejraději má prý revolvery.
Říkám si, že jsem rák, když se nějaké takové kočce nedostanu do cesty
Navíc má dost velkou fyzickou výdrž, takže jí nedělají problémy i zbraně větších ráží (40SW a výš) a snad nejraději má prý revolvery.
Říkám si, že jsem rák, když se nějaké takové kočce nedostanu do cesty

Mohu jen potvrdit! Manželka projevila zájem jít se mnou zastřílet,měl jsem tenkrát ČZ-70 a nově pořízený .44 Magnum - prý taky to zkusím. Měl jsem trochu obavu,tak jsem jí zezadu přidržoval,při druhém naládování mne poslala pryč a nakonec jsem jí to musel po 70-ti ranách vzít,abych si taky bouchnul. Čízu jsem vyplival sám (komentovala jí slovy "nic moc"). To,že trefila na 40 metrů cihlu první ranou (kolega z fóra může potvrdit) a soustřel na 20 metrech v černém komentovat raději nebudu (ego mám pošramocené dodnes!).Navíc má dost velkou fyzickou výdrž, takže jí nedělají problémy i zbraně větších ráží (40SW a výš) a snad nejraději má prý revolvery.

Ruské přísloví : co nejde silou,půjde ještě větší silou...
Auuuuuuu! Teplota hoření kolem 2000 stupňů. No, myslím, že na to dlouho nezapomněl a trvalo dlouho, než se mu obnovil porost na hlavě a rukou. Pokud to přežil.