fotky vzduchoviek a co2

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 25 dub 2008 16:36

Add čím se vozím .... čím mně kamaradi odvezou .... že nemusím Gamo a Hatsany nemusím viděl jsem jich několik umřít, vzduchovky zbírám a taky říkam radši Slávku než jakekoliv Sangjongmuso, dvě Gama mrtvý na pružinu po 15ti stech ranách, Slavíí mám asi , vlastně nevím kolik, z Cz 634 jsem dal určitě přez 2500 ran a drží, a stejná kvalita jako když byla nová, spoušt chodí stejně pero ma stejnej nátah energie je stale na hranici +- 16 joule, Gamo ??? no 1500 ran a prižina v čudu, výměna pružiny 1500 ran a zes.ala se spoušť, děkuji nechci. To že jsem jeszdil dřív když byly noty v Merglu je jasný. Nikdy se mně nelíbily korejský šlupky a Škodilaka jsem měl také. A faktem je že budu mít i to Qbéčko a že nebude vlastně ani za 1500 ( nové ) Takže v ceně vzduchovky bych to neviděl vidím to především v kvalitě zpracování. A tu nezlobte se na mně mají Německé a Anglické firmy nesrovnatelně lepší než Španěle Turci a číňáné dohromady.
A slovy starého žida NEJSEM TAK BOHAT ABYCH SI MOHL KUPOVAT LEVNÉ VĚCI přísloví naýísost pravdivé, nejen co se zbraní týká. Několikrát jsem si kopupil lévná sluchátka za pul roku bylo po nich ted mam láptě za 8mičku a drží už 3 roky ( potřebuju sluchadla k arbajtu ) A když tu někdo pláče nad tím že je Diana drahá, je ale ten rozdíl je většinou tak dvě opice v hospodě ( nemyslím barmanky ale ůtrata )
že Airking stojí co stojí , no stojí je to jediná flinta svého druhu.
Ale Diana 34 není o tolik dražší než Hatsan anebo GAMO - ten rzdíl jsou ty dvě opice.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
wexelo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wexelo » 25 dub 2008 17:45

S tim s tebou souhlasim, kdyby se mi tohle stalo se vzduchovkou tak ji hazu do popelnice. Diabolky od gama to sami , jedna propadava hlavni a jedna jde ztuha. Ja tak spatnou zkusenost nemam a to je to. Muj hatsan takrka po dvou letech drzi. Spoust jsem upravil (vymena sroubku a pruzinky) a ani tam nebyl ten typ z nekolika plechu, ale normalni jednodilne soucastky. Samozrejme ze bych bral dianu nebo weiraucha, ale strileni neni muj jediny konicek, mam jeste 3 motorky a ty spolikaji taky dost penez a tolik nevydelavam. Takze drahou flintu asi nebudu mit nikdy.
tominekk

Příspěvek od tominekk » 26 dub 2008 21:12

Zda se mi, ze srovnavate odlisne kategorie. Levna vzduchovka je levna, protoze se pouzivaji levnejsi (mene kvalitni) materi a vyrobni postupy. Tim se snizi i zivotnost apod. Ale kolik stoji nova pruzina, ktera odejde po roce pouzivani? Nehledne na to, ze je zbran jeste v zaruce!
Jiste se stane, ze se pokazi draha vzduchovka! Sice mene casto, ale stane se!
Za dalsi, pokud si nekdo koupi levnou vzduchovku, tak urcite vi proc. Zacina, chce si zastrilet do plechovek, nema penize nebo chce si hrat s "tuningem".
Kdyz si koupim drahou vzduchovku, tak si budu uzivat, jak trefuji 10 a budu uvazovat o zavodech apod.

Obe kategorie maji sve mouchy, nelze rict, co je lepsi! Zalezi jenom a pouze na majiteli, kterou variantu si vybere!
Mozna by to chtelo i vic tolerance k druhe srane, protoze vsici tu maji spetku pravdy!
Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 26 dub 2008 22:17

To si myslím taky.
Já bych řek, že ty levné vzduchovky by si měl projít každý.
Je to lepší než si rovnou ze startu koupit Daystate nebo Ev2. To si toho pak člověk ani neváží. A to myslím vážně.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 27 dub 2008 05:24

Kubajz já se s nikým nehádam jestli si má projít stadiem levná vzduchovka, ale když už tu někdo dá v plén že chce vzdůšu tak za 8000 litrů tak můj názor je přidat si a koupit radši HW nebo Dianu neřkuli AA, pak akorát hledáš kupce na ten levnej výhodnej kousek protože chceš lepší a pak je z tebe zběratel z donucení, máš pak doma dobrou Slavku ( nemyslím to pejorativně ) k tomu GAMO nebo Hatsana ( na toho pak už většinou nešáhneš ) a pak třeba HW 97 nebo Dianu protože marná sláva pevná hlaveň je pevná hlaveň. Právě proto že jsem si prošel stadiem lévné vzduchovky před cca 25 ti lety ( táta mně tenkrát koupil 620 z druhé ruky na základní navyky naproto postačující vzduchova a opraví ji každyý i v paneláku) ale opravdové přesné střílení to nebylo, někdy kolem roku 87 jsem si koupil za nekřestanských 3700 Haenelku, .... možná se neumím vymáčknout ale prostě radím radši dražší a šetřit déle než levná a pak koukat po lepším.

Jedno OT včera jsem proháněl QB.... otevřená mířidla jsou pekelný vynález tedy konkrétně u téhle vzdůši.

Smazaný uživatel 93

Příspěvek od Smazaný uživatel 93 » 27 dub 2008 07:45

Dejte sem už zase nějaký obrázek... :?
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 27 dub 2008 11:48

Sváťo tak sem hoď také něco neříkej že by se nejaká pistolka u tebe nenašla ?

pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 27 dub 2008 12:57

tak tady máte fotky mojí rady, nechtěl jsem je tady dávat, ale když je takový hlad po dobrých vzduchovkách :D , tak vám to sem dám.
ta optika tam byla jen na zkoušku, teď mám rozpracované nové uchycení a vůbe celé nabíjení. prosím aby nikdo nekomentoval ten optický a pouze optický :) doplněk na koci hlavně.

Obrázek
a další
Obrázek

případné dotazy přes pm
tombr.a

Příspěvek od tombr.a » 27 dub 2008 21:03

prosím aby nikdo nekomentoval ten optický a pouze optický :) doplněk na koci hlavně.

Aco že to je za tu věc na konci hlavně?
:twisted: :twisted: :twisted:
dodo

Příspěvek od dodo » 27 dub 2008 21:16

to je asi závaží, na sportovní pistolích je to běžné :D :D :D
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 27 dub 2008 21:44

Rada je nadherná, a moderátor je věc která je potřeba výrazně to zvalitnuje přesnost střelby.

Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 27 dub 2008 22:10

Jedna hádanka :-) co je to za flintu ???

Obrázek
By alexxxus70, shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2008-04-27

undead

Příspěvek od undead » 27 dub 2008 22:20

2"pedro gonzales" to co je za zbran?? resp. co to predtym bolo? a ten optický a pouze optický Smile doplněk na koci hlavně by som pre lepsi efekt natrel na čierno :wink:
pedro gonzales
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro gonzales » 27 dub 2008 22:24

pred tým to bolo a pořád ještě je Rada od Drulovu ráže 4,5 a ten optický doplněk jsem nenatíral, protože je zatím ve fázi testování a laborování s parametry, taky to jsou měděné tenkostěnné trubky, protože jsem neměl přístup k duralovým. až ale konečně dodělám všechny úpravy, tak to nikdo z vás nepozná :lol:
tomcat
Moderátor

Příspěvek od tomcat » 27 dub 2008 23:16

Alexxxus: ak nazov obrazka zodpoveda skutocnemu nazvu tak je to nejaka Excelent cal.22 vz1 zo Svedska :-)
ale osobne pochybujem ze by to bolo ono lebo google pod tym nazvom nic take nepozna
Odpovědět