GSG-5
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To je pravda,ale slyšel jsem že němci nesmějí vyrábět zbraně keré jsou shodného provedení a ráže jako fullauto ozbrojených složek.Možná se pletu,ale někde jsem to četl.
Co se týče toho Turka,tak myslím že není nikde k sehnání a navíc ta cena skoro 60 tis. mi přijde přehnaná.Za to jsou čtyři GSGčka.Sice jenom 22LR,ale za cenu airsoftové hračky.
Co se týče toho Turka,tak myslím že není nikde k sehnání a navíc ta cena skoro 60 tis. mi přijde přehnaná.Za to jsou čtyři GSGčka.Sice jenom 22LR,ale za cenu airsoftové hračky.
to predator
vždyť já se nepřu o to,jakej tam je plast.Jasně,že se to vše dělá přiměřeně ekonomicky a životnostně ke zbrani a tady to svůj učel určitě 100% splní. Vždyť se mrkni na auta,tam taky u nervou nejkvalitnější plasty od prvních modelů.. Já mám obyčejnou Mazdu2 a taky si nestěžuju na plasty,ale asi bych kňučel kdybych musel mít takový tvrdý a vobyč plasty v autě za milion co má kamarád(VW passat nejnovější řady). Stejně bych kňučel kdybych měl na realný MP5 plasty z GSG-5. takovejch příkladů najdeš i ty určitě dost. Je to prostě realita a proč se trápit věcma,který nemůžu ovlivnit. Ať je to auto nebo zbraň je tady vždy ten kdo je potenciální zákazník,kterej dělá konečný rozhodnutí a co je ověřený ze života,že "nejhorší" je MOŽNOST VOLBY
vždyť já se nepřu o to,jakej tam je plast.Jasně,že se to vše dělá přiměřeně ekonomicky a životnostně ke zbrani a tady to svůj učel určitě 100% splní. Vždyť se mrkni na auta,tam taky u nervou nejkvalitnější plasty od prvních modelů.. Já mám obyčejnou Mazdu2 a taky si nestěžuju na plasty,ale asi bych kňučel kdybych musel mít takový tvrdý a vobyč plasty v autě za milion co má kamarád(VW passat nejnovější řady). Stejně bych kňučel kdybych měl na realný MP5 plasty z GSG-5. takovejch příkladů najdeš i ty určitě dost. Je to prostě realita a proč se trápit věcma,který nemůžu ovlivnit. Ať je to auto nebo zbraň je tady vždy ten kdo je potenciální zákazník,kterej dělá konečný rozhodnutí a co je ověřený ze života,že "nejhorší" je MOŽNOST VOLBY

Ale tady vůbec nejde o to jakej je kdo znamenitej střelec. Jen mě tady opravdu překvapují naprosto zcestný závěry některých jedinců, kteří prohlásí že přesnost je super, ale hned v následující větě napíšou, že s tím v podstatě netrefí ani vrata od stodoly......crowe píše:To Alfonss:Jistě nejsem tak znamenitej střelec jako Ty,ale pro mě je mít na 25 metrů všechno v černým se zbraní,kterou jsem měl poprvé v ruce dostačující přesnost.Navíc s ohledem na mířidla, který to má a na který si musí člověk zvyknout.Já jsem spokojenej.
Člověk který o problematice něco ví si o tom udělá svůj obrázek, ale laik si začne myslet že ta zbraň je nepřesnej krám. Prostě takovejma závěrama neděláte zbrani reklamu ale spíš ostudu.....
Hmm a to se tyka nemeckych OS? Protoze zacali delat HK416 za cenu pres 2000 eurocrowe píše:To je pravda,ale slyšel jsem že němci nesmějí vyrábět zbraně keré jsou shodného provedení a ráže jako fullauto ozbrojených složek.Možná se pletu,ale někde jsem to četl.

ludia, zacnite uz konecne pouzivat google, sak si tu o nas Slovakoch zacnu mysliet, ak si to uz nemyslia, ze sme pribrzdeni....
http://www.deasarms.sk/
DEAS ARMS s.r.o.
Otváracie hodiny:
Pondelok-Piatok: 9:00 - 17:00
Ulica: Doležalova 5
PSČ: 821 04
Mesto: Bratislava
Telefón: 02 / 434 20 477
Fax: 02 / 434 20 477
http://www.deasarms.sk/
DEAS ARMS s.r.o.
Otváracie hodiny:
Pondelok-Piatok: 9:00 - 17:00
Ulica: Doležalova 5
PSČ: 821 04
Mesto: Bratislava
Telefón: 02 / 434 20 477
Fax: 02 / 434 20 477
WTF?
2xenoy:proc ji tady vychvalujes a prodavas? ze by nebyla tak dobra? (a nebo jen financni duvody)............
Cogito ergo armatus sum.