Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No jo zase se projevila česká nátura. Dotáhnout sem něco nového a pěkně si na tom namastit kapsu. Vsadím že to nakupují ani né za polovinu. No jo proč na tom nevidělat balík. S takovouhle cenouvou hladinou se ale můžou jít vycpat, to si raší každý koupí Dianu a kvalita bude někde úplně jinde.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
[quote="Kubajzz"]Naopak. Já jsem rád, když se s námi někdo podělí, zvlášť když vytáhne z lámačky Hatsan a optiky Bushnell z aukra za 999,-Kč takový skvělý výsledek. O té soutěži pouvažuj, myslím, že nejsem sám, kdo by ten výkon chtěl vidět na terči.
[/quote]
Máš dobré postřehy, také si myslím, že se mu natahuje tričko víc než péro.=)))) ČAU

Máš dobré postřehy, také si myslím, že se mu natahuje tričko víc než péro.=)))) ČAU
Ve finexu maji tesneni, ted jsem ho tam objednaval, nevim jestli primo na 125 ale na 100 maji. Napis jim mail. V online katalogu ho nemaj tak se nenech zmast
ale ty jsi ze slovenska tak to nevim no..... http://www.finexhobby.cz/

[quote="tezkej"][quote="Kubajzz"]Naopak. Já jsem rád, když se s námi někdo podělí, zvlášť když vytáhne z lámačky Hatsan a optiky Bushnell z aukra za 999,-Kč takový skvělý výsledek. O té soutěži pouvažuj, myslím, že nejsem sám, kdo by ten výkon chtěl vidět na terči.
[/quote]
Máš dobré postřehy, také si myslím, že se mu natahuje tričko víc než péro.=)))) ČAU[/quote]
Jen jsem vážení kolegové zjišťoval, jestli ta moje vzduchovka GAMO MAXIMA nějak nezaostává. Ovšem některé uvedené 7,5J pro fandu tedy nejsou. - tezkej@seznam .cz

Máš dobré postřehy, také si myslím, že se mu natahuje tričko víc než péro.=)))) ČAU[/quote]
Jen jsem vážení kolegové zjišťoval, jestli ta moje vzduchovka GAMO MAXIMA nějak nezaostává. Ovšem některé uvedené 7,5J pro fandu tedy nejsou. - tezkej@seznam .cz
Vo finexe majú tesnenia aj pružiny do H 105...chcel som aj originál pružinu do H 125, že by som ju narval do 105-ky, no tú dávajú len na zbroják, ale majú aj jej skrátenú verziu do 16 J.....na Slovensko by to bolo s poštovným okolo 250 KČ.....a najlepšie asi, keď si tam človek osobne zavolá a popýta sa....mailom nemáte istotu, že vám odpovedajú....volal som predvčerom s p. Račanským....alebo predprevčerom....wexelo píše:Ve finexu maji tesneni, ted jsem ho tam objednaval, nevim jestli primo na 125 ale na 100 maji. Napis jim mail. V online katalogu ho nemaj tak se nenech zmastale ty jsi ze slovenska tak to nevim no..... http://www.finexhobby.cz/